TCL Moveaudio S600 TWS Bluetooth Hybrid Anc Kulak İçi Kulaklık Beyaz

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.080 TL1.060 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.140 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TCL Moveaudio S600 TWS Bluetooth Hybrid Anc Kulak İçi Kulaklık Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEM TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: BEYAZ EŞYA MERKEZİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167053614200016 Vergi Kimlik Numarası: 1670536142
    Bu ürün BEM TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulak içi Bluetooth kulaklık, altı mikrofonlu ANC ile aramalarınızı en üst seviyeye taşır. Her iki kulaklıkta da bulunan mikrofonlar, sesinizi yükseltir ve arka plandaki gürültüyü azaltır.
  • TCL S600, kişiselleştirilebilir kontrolü ile sizin duymayı istediğiniz seslere odaklanır. ANC modu ile arkadaki gürültüyü bastırırken, şeffaflık modu ile etrafınızdaki konuşmalara kulak verebilirsiniz.
  • Mikrofonlu Bluetooth kulaklık, kulaklıkları taktığınız an otomatik olarak çalmaya başlar ve çıkardığınızda durur. Bu sayede, dinlemeye ara vermeden müziğin keyfini çıkarabilirsiniz.
  • Gürültü önleyici Bluetooth kulaklık, aktif gürültü önleme özelliği ile arka plan sesini engeller. Böylece, kafede, kalabalık bir ortamda ya da toplu taşıma araçlarında çalma listenizin veya podcast’inizin keyfini çıkarabilirsiniz.
  • Beyaz Bluetooth kulaklık, silikon kulak uçları ve beyaz rengi ile hem şık hem de konforludur.
  • Dokunmatik Bluetooth kulaklık, Google Asistan veya Siri gibi sesli asistanları eller serbest modunda kullanarak komutlar vermenize olanak tanır.
  • TCL S600 kulaklık, 32 saate kadar olan pil ömrü ile şarkılarınızı kesintisiz dinleyebilir ve telefon görüşmelerinize devam edebilirsiniz.
  • Suya dayanıklı Bluetooth kulaklık, IPX8 derecelendirmesi ile su ve su temasına karşı dayanıklıdır. Spor yaparken ya da yağmurlu havalarda zarar görmeden çalışmaya devam eder.
  • TCL S600 Bluetooth kulaklık, dokunmatik özelliği ile telefonunuza ihtiyaç duymadan müziği oynatabilir, duraklatabilir veya aramaları cevaplayabilirsiniz.
  • TCL S600 TWS, True Wireless Stereo teknolojisi ile her iki kulaklığı da tekli ya da çiftli olarak kullanma özgürlüğü verir.
  • TCL Moveaudio S600 TWS beyaz modeli, 100 ms’lik düşük gecikme süresi ve 32 saat şarj kullanımı ile gecikmesiz ve uzun ömürlüdür.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Dokunmatik Kontrol Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

TCL TW30-3ALCEU4 Move Audio S600 Beyaz Bluetooth Kulaklık

TCL beyaz Moveaudio S600 bluetooth kulaklık, telefon görüşmelerinden müzik dinlemeye kadar pek çok farklı aktivite için kullanılan son derece fonksiyonel bir elektronik cihazdır. Bu ürün kablosuz yapısı sayesinde geniş hareket imkânı sunar. TCL Moveaudio S600 beyaz bluetooth kulaklık, avantajlı pek çok niteliği bünyesinde bulunduran oldukça kaliteli bir üründür. Yüksek ses kalitesiyle öne çıkan cihaz, çeşitli amaçlar için tercih edilebilecek çok yönlü bir yapıya sahiptir. Uzun süre kullanabileceğiniz dayanıklı ve işlevsel bir kulaklığa ihtiyacınız varsa TCL Moveaudio S600 modeli tam size göre bir ürün olabilir.

  • Çalma Süresi: 32 saat
  • Aktif gürültü engelleme özelliği
  • 2 yıl garanti

TCL Moveaudio S600 Bluetooth Kulaklığın Ses Kalitesi

TCL Moveaudio S600 Bluetooth Kulaklığın Ses Kalitesi

Bu tip ürünler arasında tercih yapılırken ilk bakılan konulardan biri ses kalitesidir. TCL Moveaudio S600 beyaz bluetooth kulaklık, bu alandaki beklentileri fazlasıyla karşılar. Cihazın üstün ses performansı sayesinde kalabalık yerlerde dahi dinlediğiniz müziğin keyfini çıkarabilir, herhangi bir zorluk yaşamadan telefon konuşmalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, titreşimleri önemli ölçüde engelleyen tasarımının yardımıyla sesleri olabildiğince net duymanızı sağlar. Ses kalitesinin yanında TCL S600 bluetooth kulaklık, aktif gürültü engelleme özelliğiyle de dikkat çeker. Bu özellik, ortam seslerini neredeyse tamamen bloke ederek izlediklerinize, dinlediklerinize ve görüşmelerinize odaklanmanızı kolaylaştırır. TCL Moveaudio S600 beyaz bluetooth kulaklık, şeffaf mod ile etrafınızla iletişim kurmanıza yardımcı olur. Tek dokunuşla bu modu aktif hâle getirebilir, kulaklığınız takılıyken çevrenizdekilerle rahatlıkla konuşabilirsiniz. Bunun yanında ürünün içerisindeki mikrofon, sesinizi karşı tarafa net şekilde iletir.

TCL Moveaudio S600 Beyaz Bluetooth Kulaklık Kullanışlı mıdır?

TCL Moveaudio S600 Beyaz Bluetooth Kulaklık Kullanışlı mıdır?

TCL Moveaudio S600 beyaz bluetooth kulaklık, son derece kullanışlı bir üründür. Bu durum, farklı amaçlar için tercih edilmeye uygun yapısının yanında uzun şarj ömründen de ileri gelir. Ürünün 8 saatlik pil süresi, kutusuyla kullanıldığında 32 saate kadar çıkar. Bu sayede işlerinizde herhangi bir aksama olmaz ve müziğin keyfini özgürce çıkarabilirsiniz. TCL Moveaudio S600 TWS beyaz kulaklık, takıldığı anda müziği otomatik olarak çalmaya başlar. Çıkarıldığında ise durdurur. Bu ürünü Google Asistan uygulaması yardımıyla, sesinizle de kontrol edebilirsiniz. Ellerinize büyük bir hareket özgürlüğü kazandıran bu özellik sayesinde telefonunuza gelen mesajları sesli olarak dinlemeniz de mümkündür. TCL Connect uygulaması ise sıkça kullandığınız özellikleri dâhil edebileceğiniz kişiselleştirilmiş kullanım modları oluşturmanıza izin verir.

TCL Moveaudio S600 Beyaz Bluetooth Kulaklık Kimler İçindir?

TCL Moveaudio S600 Beyaz Bluetooth Kulaklık Kimler İçindir?

TCL Moveaudio S600 beyaz bluetooth kulaklık, oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eder. İşi gereği aktif olarak telefon görüşmesi yapması gereken kişiler, bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirler. Sevdiği müzikler yürürken, çalışırken, spor yaparken, kısacası her an kulağında olsun isteyenleri için de TCL Moveaudio S600 beyaz bluetooth kulaklık, son derece ideal bir seçenektir. Bu cihaz, akıllı telefonlarda ya da bilgisayarda oyun oynamayı sevenler için büyük önem taşıyan bir özelliğe de sahiptir. 100 ms'lik düşük gecikme süresiyle TCL Moveaudio S600 beyaz bluetooth kulaklık, yoğun aksiyon anlarında dahi hiçbir sesi kaçırmanıza izin vermez. Böylelikle oyun içerisindeki hareketlere hızlı şekilde reaksiyon verebilirsiniz. Ürün, kullandığı elektronik cihazların şık tasarımlara sahip olmasının isteyen kişiler için de uygundur. TCL beyaz Moveaudio S600 bluetooth kulaklık yorum başlığına gelen geri dönüşler de ürünün hemen hemen herkes tarafından kullanılabileceğini gösterir. Siz de bu cihazı Trendyol üzerinden güvenle ve avantajlı fiyatla sipariş edebilirsiniz.