Teas Press Yayınları 1. Sınıf Senaryolu Matematik Kitabı (MATEMATİĞİ EĞLENEREK ÖĞRENME)

115 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Teas Press Yayınları 1. Sınıf Senaryolu Matematik Kitabı (MATEMATİĞİ EĞLENEREK ÖĞRENME)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Emek Kitap Satıcı Ünvanı: DİYARBAKIR EMEK KİTAP ÖZEL EĞİTİM HİZMETLERİ TEMİZLİK İNŞ.GIDA TAR.VE HAY.TAAH.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0301107374700001 Vergi Kimlik Numarası: 3011073747
    Bu ürün Emek Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SENARYOLU MATEMATİK KİTABI Matematiği güncel hayattan bağımsız olarak düşünemeyiz. Bu sebeple, Senaryolu Matematik Kitabı'nı hazırlarken matematiğin daha iyi anlaşılması, öğrencinin matematik dilini kullanması, yorumlama ve eleştirel düşünme becerisini geliştirmesine yönelik bir yaklaşım benimsendi. Bu yaklaşım çerçevesinde, problem yelpazesini geniş tutarak günlük hayat ile ilişkilendirilmiş ve görsel malzemesi ile öğrencinin ilgisini çeken özgün bir eser ortaya konuldu. Senaryolu Matematik Kitabı, ülkemizde daha önce örneğine rastlamadığımız kendine özgü bir öğrenme metodu kullanılarak hazırlanan klasik bir matematik kitabından çok daha fazlasıdır. Kitapta, eğlenceli hikaye, görsel malzeme ve oyunlar kullanılarak hazırlanan problemler çocukların görsel ve mantıksal öğrenme kanallarına da hitap etmekte ve bu konuda okullarda karşılaşılabilecek eksiklikleri giderme amacı gütmektedir. Kitapta Milli Eğitim Bakanlığı 4. Sınıf matematik müfredatındaki konuların tamamı görsel hikaye tipi problemlerle sunulmuştur. Bu sayede öğrencilerin okulda öğrendikleri konuların tekrarı ve pekiştirilmesi eğlenceli bir şekilde problem çözerek sağlanmaktadır. Kitapta ayrıca öğrencinin düşünme kabiliyetlerini geliştirici ‘Düşünme Becerileri' soruları da ünite sonlarında bulunmaktadır. Bu kitabın temel amacı, öğrencilere eğitim hayatının henüz başında Matematiğin eğlenceli kısmını göstererek Matematik dersinin hayatlarının ilerleyen kısımlarında bir probleme dönüşmesini engellemektir. Kitapta yer alan eğlenceli ve renkli senaryolarla çocuklar matematik konularını fark etmeden pekiştirecek, matematik okuryazarlıkları gelişecektir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 1. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver