Techmaster Huawei Watch Gt Gt2 Gt2e Akıllı Saat Usb Dock Şarj Cihazı Kablosu

139,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Techmaster Huawei Watch Gt Gt2 Gt2e Akıllı Saat Usb Dock Şarj Cihazı Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Techmaster Satıcı Ünvanı: TME BİLİŞİM ELEKTRONİK İLETİŞİM LOJİSTİK GIDA İNŞAAT KIRTASİYE MEDİKAL TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0845031121200018 Vergi Kimlik Numarası: 8450311212
    Bu ürün Techmaster tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Huawei Watch Gt Gt2 Gt2e Akıllı Saat Usb Dock Şarj Cihazı Kablosu Ürün Bilgisi Paket İçeriği 1 adet

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 4 Ay
Geri Bildirim Ver

Techmaster Huawei Watch GT GT2 GT2E Akıllı Saat USB Dock Şarj Cihazı Kablosu

Cep telefonlarının yanı sıra giyilebilir teknolojiler denince ilk akla gelen ürünlerden biri olan akıllı saatlerin de günlük hayatın ayrılmaz bir parçası haline geldiği görülür. Gün geçtikçe kullanımı yaygınlaşan bu ürünler ile akıllı telefonlarından aldıkları verimi artıran müşteriler hayatlarını kolaylaştırırken aynı zamanda tarzlarını estetik bir dokunuş ile tamamlama olanağına sahip olur. Techmaster Huawei watch GT GT2 GT2E akıllı saat USB Dock şarj cihazı kablosu ise memnuniyetle kullanılan akıllı saatlerden tam verim alınması için özel olarak tasarlanan bir üründür. Yüksek kalitede elektronik bileşenler ve yapısal malzemeden oluşan Techmaster Huawei akıllı saat USB dock şarj cihazı, müşterilerine hızlı ve güvenli bir şarj deneyimi sunar. Kaliteli olan bu ürünü uzun süre güvenle kullanabilirsiniz.

  • Güçlü manyetik tutunma
  • Güvenli şarj aktarımı
  • Hafif ve kolay taşınabilir yapı

Techmaster Akıllı Saat USB Dock Şarj Cihazı Özellikleri

Techmaster Akıllı Saat USB Dock Şarj Cihazı Özellikleri

Pratik ve yüksek performanslı kullanıma olanak sağlayan özellikleri ile öne çıkan Techmaster Huawei watch GT GT2 GT2E akıllı saat USB Dock şarj cihazı kablosu WATCHGT-SARJ deneyiminizi tamamen güvenli bir noktaya taşır. Ürünün güçlü manyetik tutunma özelliği ve 2 mm metal pimleri, sabit ve verimli şarj devamlılığını garantiler. Otomatik kapanma, yüksek voltaj ve kısa devre koruması özelliklerine sahip ürün ayrıca ABS+PC yangın geciktirici malzemesi sayesinde müşterilere üstün güvenlikli bir kullanım deneyimi sunar. Hafif yapısı ile taşınabilir özelliğe sahip ürün 45 gr ağırlığındadır. Techmaster Huawei akıllı saat USB dock şarj cihazı, esnek ve kırılmaz 100 cm uzunluğundaki kablosu ile müşterilere kolay ve uzun süreli kullanım imkanı sağlar. Type-C port girişine sahip cihazı USB arayüze sahip tüm güç üniteleriyle rahatça kullanabilirsiniz.

Huawei GT GT2 GT2E USB Dock Şarj Cihazı Kablosu Yorumları

Huawei GT GT2 GT2E USB Dock Şarj Cihazı Kablosu Yorumları

Müşterilerin akıllı saatleri için kısa kablolu ve düşük tutunma özelliğine sahip şarj cihazlarını kullanması rahatsızlık verici sonuçlar doğurabilir. Techmaster Huawei watch GT GT2 GT2E akıllı saat USB Dock şarj cihazı kablosu kullananlar ise ürünün ergonomik tasarımı ve yüksek güvenlikli yapısı ile pratik ve üst düzey güvenlikte bir kullanım deneyimi yaşar. Düşük çalışma sıcaklığı sayesinde hızlı ve istikrarlı şarj performansı sunan ürün yüksek çalışma verimliliğine sahiptir. Gerçek makine testi yaşlanma deneyi ile ileri güvenlik performansı optimize edilen ürün, uzun servis ömrüne sahiptir. Ayrıca ürünün uzun kullanım süresinde düşmeyen yüksek performansı, dayanıklı ve kaliteli malzeme seçimi ile desteklenir. Techmaster Huawei akıllı saat USB dock şarj cihazı kablosunu kompakt ve portatif tasarımı sayesinde ev, ofis ve seyahatlerinizde kolayca yanınızda taşıyabilirsiniz.

Huawei GT GT2 GT2E USB Dock Şarj Cihazı Kablosu Fiyatları

Huawei GT GT2 GT2E USB Dock Şarj Cihazı Kablosu Fiyatları

Techmaster Huawei watch GT GT2 GT2E akıllı saat USB Dock şarj cihazı kablosu yorumları incelendiğinde, müşteriler tarafından uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanıldığı görülür. Bu özel ürünü edinerek siz de sunduğu ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz. Öncelikle üstün kalitedeki bu cihaz ile hızlı ve güvenli bir şekilde şarj ettiğiniz akıllı saatinizi dilediğiniz gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Bunun yanı sıra küçük boyutu ve kompakt yapısı ile yanınızda her yere kolayca götürebileceğiniz Techmaster Huawei akıllı saat USB dock şarj cihazı ile pratik bir kullanım deneyimi yaşayabilirsiniz. Techmaster Huawei watch GT GT2 GT2E akıllı saat USB Dock şarj cihazı kablosu fiyatları ve size özel kampanyalar hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için Trendyol’a göz atabilir ve bütçenize uygun ödeme seçeneği ile ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.