7
Kıyma Makinesi kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

TEFAL 9 in 1 Çelik 2200W Kıyma Makinesi 1510001505

6.390 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.391,90 TL
375 TL'ye 26 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.824 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.960 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL 9 in 1 Çelik 2200W Kıyma Makinesi 1510001505

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: magazam 7/24 Satıcı Ünvanı: MİNA ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0621089796500001 Vergi Kimlik Numarası: 6210897965
    Bu ürün magazam 7/24 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2200 watt güç kapasitesi sayesinde içli köfte makinesi hızlı ve etkili bir kıyma çekme işlemi gerçekleştirir. Zamandan tasarruf sağlar.
  • Paslanmaz çelik gövdeye sahip ev tipi kıyma makinesi dayanıklı malzemeden yapılmıştır, uzun ömürlü ve şık bir tasarım sunar.
  • Farklı büyüklükte ve şekilde kıyma yapmak için değiştirilebilir kıyma aparatları bulunan Tefal kıyma makinesinin çeşitli yemekler için ideal öğütme seçeneği vardır.
  • Elektrikli kıyma makinesi parçaları kolayca sökülüp takılır. Paslanmaz çelik yüzeylerin temizliği ise kolaydır.
  • Güvenli kullanım için emniyet kilidi bulunan Tefal HV8 PRO kıyma makinesi kaymayı önleyen taban tasarımına sahiptir.
  • Küçük kıyma makinesi çift yönlü kesme bıçakları sayesinde malzemeyi her iki yönde keser ve daha hızlı kıyma yapar.
  • Kıyma makinesi sucuk aparatı yapım sürecini basit ve etkili hale getirir, böylece daha az emek harcanarak ev yapımı sucuklar elde etme imkanı yaratır.
  • Gelişmiş ses sönümleme sistemi bulunan soğan kıyma makinesi sessiz ve konforlu bir kullanım sağlar.
  • Kıyma işlemi sırasında ileri ve geri dönme özelliğine sahip domates kıyma makinesi tıkanmalara karşı etkili bir çözüm sunar.
  • Çelik kıyma makinesi ergonomik tasarımı ile rahat bir tutuş ve kullanım verir.
  • Geniş hazne kapasitesiyle 2200 watt kıyma makinesi aynı anda daha fazla malzemenin öğütülmesine olanak tanır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 6 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite >550 ml
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

TEFAL 1510001505 9 in 1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi

Kıyma makineleri, tüm et çeşitlerini farklı yemek tarifleri için ideal forma getirmeye yardımcı olur. Tefal HV8 Pro 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi de büyük parçalı etleri hemen kullanıma hazır hâle getirir. Kasap profesyonelliğini ev imkânlarına taşıyan kullanışlı bir üründür. Orta ve kalın olmak üzere iki farklı ızgarası bulunan bu makineyle et parçalarını farklı formlarda kıymak mümkündür. Dayanıklı metal ünitesi, kaliteli bıçakları ve yardımcı aksesuarlarıyla bu ürün, uzun süreli ve güvenli kullanım için uygundur. Tefal HV8 kıyma makinesi sayesinde siz de her çeşit et yemeğini evinizde rahatlıkla hazırlayabilirsiniz.

  • 2200 W güçlü motor
  • Farklı yemekler için 4 çeşit aksesuar
  • Güvenli ters kıyma sistemi

TEFAL 9 in1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesinin Özellikleri

TEFAL 9 in1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesinin Özellikleri

Dışarıda tattığınız birçok yemeği evde yapma imkânı sunan Tefal HV8 Pro 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi, 4 farklı aksesuara sahiptir. Bu aksesuarlar, parça etleri farklı boyutlarda kıymalara dönüştürmek üzere üretilen paslanmaz çelik ızgaralardır. Ev yapımı hamburger çeşitleri için kalın ızgarayı, bolonez sos ve köfte için ince çekim aksesuarını kullanabilirsiniz. Ayrıca makinede yer alan kebbe ve sosis aksesuarı sayesinde yemeklere rahatlıkla şekil vermek de mümkündür. Tefal 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi, güçlü motoruyla 2.6 kilograma kadar eti kolayca öğütür. Söz konusu makinenin 4 bıçaklı aparatı vardır. Ürün, keskin bıçaklarıyla içerisindeki malzemelerin kısa sürede doğranmasını sağlar. Üstelik bahsi geçen bu makinenin kullanımı ters kıyma sistemi sayesinde oldukça güvenlidir.

TEFAL 9 in1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi Kullanışlı mıdır?

TEFAL 9 in1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi Kullanışlı mıdır?

Fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan Tefal HV8 Pro 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi, uzun süreli kullanıma uygun bir üründür. Özellikle farklı yemekler için tasarlanan aksesuarlar, ürünü oldukça kullanışlı kılar. Tefal kıyma makinesinin kalın ızgarası sayesinde kebap, hamburger, bolonez sos gibi restoran ve kafelerde sunulan birçok yiyeceği evinizde hijyenik bir şekilde yapabilirsiniz. Üstelik bu ürünün yalnızca et kıyma özelliği bulunmaz. Makinenin doğrama, rendeleme ve sosis aparatlarını kullanarak etlere dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Tefal HV8 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesiyle yapmak istediğiniz yemek çeşidine göre farklı aksesuarları güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ters yönde çalışma özelliğine sahip makine, kapalı hâle geçmeden kesinlikle durmaz. Böylece ürün, parçalama ve kıyma işlemi sırasında herhangi bir kaza yaşanma riskini de minimuma indirir.

TEFAL 9 in 1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi Kimler İçindir?

TEFAL 9 in 1 Çelik 2200 W Kıyma Makinesi Kimler İçindir?

Et yemekleri hazırlamayı sevenler için Tefal HV8 Pro 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi oldukça pratik bir üründür. Bu makine, yaptığı yemeklerde sıkça et çeşitleri kullanan herkesin mutfaktaki baş yardımcısı olmaya adaydır. Sık sık fast food tüketen kişiler, çok fonksiyonlu bu ürün sayesinde hamburger çeşitlerini evinde de yapabilir. Böylece hızlı ve lezzetli olan bu yiyeceklerin sağlıklı içeriğinden de emin olunabilir. Tefal 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi, çocuklu aileler için de avantajlı bir üründür. Çocukların dışarıda tüketmeyi sevdiği pek çok yiyeceği kendi mutfağınızda hijyeninden emin olarak hazırlayabilirsiniz. Bu makineyle sevdiklerinizin hoşuna gideceğini düşündüğünüz daha birçok tarifi hazırlamanız mümkündür. Mutfağında temiz ve pratik bir şekilde et yemekleri yapmak isteyenler için bu makine oldukça kurtarıcıdır. Tefal HV8 9 in 1 çelik 2200 W kıyma makinesi yorumları, ürünün kullanıcı kitlesini ve aldığı memnuniyeti yansıtır. Siz de pratik ve lezzetli tarifler hazırlamak için bu ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.