TEFAL Activflow Professional Cam Blender Set 1500w - Hb204ntr - 9100044224

6.749 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Activflow Professional Cam Blender Set 1500w - Hb204ntr - 9100044224

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ayz Elektronik Satıcı Ünvanı: ŞABAN ARIKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0780379004
    Bu ürün Ayz Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 4 bıçaklı Activflow teknolojisi Güç: 1500 W 1,5 L kapasiteli cam doğrayıcı 0,7 L kapasiteli Blend'n go şişesi Sıçramaya dayanıklı blender Dilimlemek ve doğramak için 2 farklı disk Bulaşık makinesinde yıkanabilir doğrayıcı haznesi Mutfakta esas güç! Activflow Professional Cam Set 1500W Activflow Professional'ın 4 bıçaklı teknolojisi ile kolay ve güçlü doğrama! Sıçrama önleyici metal ayak tasarımı sayesinde,temizliği dert etmenizi gerek kalmayacak. Bulaşık makinesinde yıkanabilen parçaları sayesinde yemeğinizi zahmetsizce hazırlayabilirsiniz. Ayrıca Blend'n go şişesi sayesinde smoothielerinizin tadını istediğiniz yerde çıkarabilirsiniz. Ergonomik tasarımı kullanım kolaylığı sağlar. Actiflow teknolojisi % 20 daha verimli * sonuçlar. * Karıştırma sonuçları, Tefal HB200'e karşı daha pürüzsüz bir doku elde edilerek tanımlanmıştır. 4 bıçaklı Bıçağın iç tarafındaki 2 düz ve dişli kenar sayesinde üstün performans! Bıçağın dış tarafındaki 2 kavisli ve tırtıklı kenar sayesinde mükemmel parçalayıcı! 1500 W güç Blend'n go -0,7L blend'n go şişesi 1,5L cam doğrayıcı haznesi Tüm aileniz için 1,5L kapasiteli cam kase Doğrayıcı ve rende diskleri Mikser aksesuarları Buz kırma Temizliği kolay Bulaşık makinesinde yıkanabilir doğrayıcı haznesi

Ürün Özellikleri

  • Güç 1200 Watt +
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Hacim 1,5 L
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Metal
  • Çırpıcı Var
  • Hız Ayarı 2 Kademeli
  • Rendeleme ve Dilimleme Diski Var
Geri Bildirim Ver

Tefal Activflow Professional Cam Set 1500 Watt HB204NTR Blender Seti Fiyatı - Trendyol

Mutfakta geçirilen vakitleri keyifli ve güvenli bir hâle getirmek için kullanılan aletlerin başında blender çeşitleri gelir. Bu anlamda kaliteli ve sağlam materyalleriyle adından sıklıkla söz ettiren Tefal Activflow Professional 1500W cam blender seti, işlevsel yapısı sayesinde tüm dikkatleri üzerine toplamayı başarır. Üstün performansı ve kullanıcısına sunduğu kolaylıklar, ürünü kullanışlı bir hâle getirir. Yapımında materyal olarak cam kullanılan cihaz, zarif tasarımıyla da yoğun ilgi görür. Doğranması ya da çırpılması gereken malzemeleri sizin yerinize saniyeler içinde tamamlayan set, fazla efor sarf etmenizi engelleyerek mutfaktaki sadık yardımcınız hâline gelir. Ürünün yapımında kullanılan Activflow teknolojisi, en ufak topakları bile yakalayarak yiyecekleri pürüzsüz kıvama getirmenize yardım eder.

  • Güç: 1200 Watt + Tefal Activflow Professional Cam Set 1500w
  • Hacim: 1,5 L Tefal Activflow Professional Cam Set 1500w
  • Materyal: Cam Tefal Activflow Professional Cam Set 1500w

Tefal Activflow Professional Cam Blender Set Özellikleri Neler?

Tefal Activflow Professional Cam Blender Set Özellikleri Neler?

1500W Tefal Activflow Professional cam set 1500w, toplamda 6 adet parçadan oluşur. Bu set cam doğrayıcı, blend’n go şişesi, sıçramalara dayanıklı blender, doğrayıcı haznesi ve dilimleyip doğramak için 2 farklı diskten oluşur. 1,5 L kapasitesindeki cam doğrayıcının sunduğu geniş hacmi yemek yaparken kullanacağınız birçok malzemeyi yerleştirebilmenizi sağlar. Ürünün yapımında 4 bıçaklı Activflow güç teknolojisi kullanılır. Kullanılan üst düzey teknoloji sayesinde hiç pürüz bırakmadan ipeksi bir doku yakalayabilirsiniz. Böylece fazla güç ve çaba harcamadan son derece verimli sonuçlar alabilirsiniz. 2 farklı disk sayesinde doğrama ve dilimleme işlemlerinizi de kolaylıkla yapabilirsiniz. Pratik blend’n go şişesinde yapacağınız lezzetli smoothielerin tadını çıkarabilirsiniz. Tefal Activflow Professional cam blender setin kullanışlı pek çok özelliği bulunur. Ürün, minimum zahmetle maksimum sonuç almayı amaçlar.

Tefal Activflow Professional Cam Blender Set Ergonomik mi?

Tefal Activflow Professional Cam Blender Set Ergonomik mi?

Tefal Activflow Professional 1500W cam blender set, son derece ergonomik bir üründür. Sahip olduğu birbirinden farklı özellikleri yemek hazırlama aşamasında size önemli ölçüde yardımcı olur. Sıçrama önleyici metal ayak tasarımı sayesinde mutfağınız yiyecek parçalarıyla dolmayacağından temizlik yapmakla uğraşmanıza gerek kalmaz. Ürünün güçlü bıçakları ve geniş haznesi, kas gücünüzü kendinize saklamanıza katkıda bulunur. Üstün performansı sayesinde yapacağınız yemekler daha lezzetli olurken hazırlığı da zahmetsiz olur. Pratikliği ve şıklığıyla öne çıkan Tefal Activflow Professional 1500W cam blender set, her parçasında kullanılan özel materyalleri ile son derece kalitelidir. Değişik pek çok amaç için kullanabileceğiniz set, hemen hemen herkes tarafından oldukça beğenilen bir gereç olma özelliği taşır. Activflow Professional, dayanıklı tasarımıyla uzun yıllar boyunca mutfakta severek kullanacağınız gereçlerden olabilir.

Tefal Activflow Professional Cam Set 1500W Nasıl Yıkanır?

Tefal Activflow Professional Cam Set 1500W Nasıl Yıkanır?

Tefal Activflow Professional 1500W cam blender set kullanım esnasındaki pratikliği kadar sonrasındaki temizlikte aşamasında da zahmete sokmaz. Setin içerisindeki tüm parçalar, bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. Bu nedenle Tefal Activflow Professional 1500W cam blender setle işiniz bittiği zaman parçaları bulaşık makinesine yerleştirebilirsiniz. Su ve bol deterjanla ovalama derdi olmadan tüm parçalar, makineden pırıl pırıl ve hijyenik biçimde çıkar. Sağlam ve kaliteli materyalleri sayesinde blender seti, bulaşık makinesinde bulunan sıcak ve tazyikli suya karşı son derece dayanıklıdır. Dolayısıyla, bu ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir, mutfakta geçirdiğiniz zamanı keyifli bir hâle getirebilirsiniz. Tefal Activflow Professional 1500W cam blender set, üstün performansı sayesinde neredeyse bütün kullanıcılar tarafından beğenilir. Blender set satın almayı düşünüyorsanız Tefal Activflow Professional 1500W cam blender set yorum ve puanlarını inceleyebilirsiniz. Böylelikle gerçek kullanıcı deneyimlerinden de faydalanmış olursunuz. Daha sonra ise Türkiye’nin lider online alışveriş platformlarından biri olan Trendyol’da sadece birkaç tıkla sipariş oluşturabilirsiniz. Trendyol, kullanıcısına güvenli bir online alışveriş deneyimi vadeder.