TEFAL K001A5 Bienvenue Servis ve Hazırlık Seti 5 Parça

393 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,90 TL
749 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL K001A5 Bienvenue Servis ve Hazırlık Seti 5 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: jetal Satıcı Ünvanı: BİLAL KÖK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5820065992
    Bu ürün jetal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

TEFAL Bienvenue 5 Parça Set Trendyol'da!

Tefal Bienvenue 5 parça siyah set, mutfaktaki işinizi kolaylaştıracak kaliteli bir üründür. Siyahın tonlarında dizayn edilen parçalar, değişik mutfak aksesuarları ile uyum sağlar. Ürün, her ayrıntısında Tefal kalitesini yansıtır. %15 cam elyafı ile güçlendirilir. Söz konusu set hem pişirme hem de sunum aşamasında işinize yarar. Ayrıca her bir parça yüksek sıcaklığa dayanıklı olduğundan uzun süreli kullanım imkânı sunar. Tefal Bienvenue 5 parça set, insan anatomisi göz önünde bulundurularak kolay kavranabilir şekilde üretilmiştir. Bu setteki her bir parça, sağ veya sol elle rahat bir şekilde kavranır. Parçaların tasarımı ve ergonomik gövdeleri, kullanım kolaylığı sağlar. Bu ürünler, esnek yapılarıyla servisi kolaylaştırır ve kırılma riskinin önüne geçer.

  • Renk: Siyah
  • Materyal: %15 cam elyafından güçlendirilmiş naylon 66
  • Maksimum ısı seviyesi: 220 derece

Tefal 5 Parça Bienvenue Setin Özellikleri

Tefal 5 Parça Bienvenue Setin Özellikleri

Tefal Bienvenue set, kaliteli materyaller kullanılarak Fransa ve Portekiz'de üretilir. Set içeriğindeki her bir parça, son derece uzun ömürlüdür. Ürün, güçlendirilmiş materyali sayesinde 220 dereceye kadar ısıya dayanıklıdır. Bu ısı direnci, ürünleri ocak üzerinde kullanıma uygun hâle getirir. Açılı spatula, genellikle balık ve et pişirmek için kullanılır. Kepçe, çorbaları servis ederken kaşık ise az sulu yemekleri sunmak için kullanılır. Ürünün ana materyali fiberglas adı verilen bir maddedir. Fiberglas materyal, ürünü esnek ve dayanıklı kılar. Tefal Bienvenue 5 parça siyah set, mutfaktaki beklentilerinizi karşılayacak işlevsel bir üründür. Servis setinin içindeki parçalar, bulaşık makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Set içerisinde bulunan her bir parça ideal boyut ve ağırlıktadır. Tüm setin ağırlığı yaklaşık 341 gramdır. Ürün hem kaşıklıkta hem de çekmecede saklanabilir.

Tefal 5 Parça Bienvenue Setin İçeriği Nedir?

Tefal 5 Parça Bienvenue Setin İçeriği Nedir?

Tefal Bienvenue 5 parça siyah set, servis ve sunum aşamasında işe yarayacak pek çok parçadan oluşur. Set içerisinde 1 adet açılı spatula vardır. Bu spatula, balık ve et pişirme aşamasında oldukça kolaylık sağlar. Yine set içinde bulunan krep spatulası da özellikle pankek ve omletlerde işe yarar. Setin bir diğer parçası da kaşıktır. Bu ürün, baklagil ve sebze yemekleri başta olmak üzere tüm ürünler için kullanılabilir. Uzun spatula ise balığı pişirmek ve servis etmek için kullanılır. Son olarak setin bir diğer parçası da kepçedir. Kepçe; çorba, hoşaf ve cacık gibi sıvı formdaki besinleri servis ederken kolaylık sağlar. Çok sayıda parçaya sahip olan bu setle başka servis ekipmanlarına ihtiyaç kalmaz. Tefal Bienvenue 5 parça set, kalitesi ve ulaşılabilir fiyatı ile beğeni toplar.

Tefal 5 Parça Bienvenue Set Kaliteli midir?

Tefal 5 Parça Bienvenue Set Kaliteli midir?

Tefal Bienvenue 5 parça siyah set, kalitesini nitelikli materyaline borçludur. Ürünler hem yüksek hem de düşük sıcaklığa dayanabilir. Set içerisindeki her parça, yaklaşık 30 cm uzunluğa sahiptir. Son derece işlevsel bir tasarıma sahip olan bu parçalar, mutfağınızdaki şıklığı da tamamlar. Üretim materyallerinin yanı sıra tasarım çizgileriyle de Tefal Bienvenue setin kaliteli olduğunu söylemek mümkündür. Seti nitelikli kılan bir diğer özellik ise tüm parçaların bulaşık makinesinde yıkanabilir olmasıdır. Ayrıca ürün içerisindeki parçalar, kolay kolay leke tutmaz. Parçaların siyah renkli oluşu da bu anlamda avantaj sağlar. Tefal Bienvenue 5 parça siyah setin tüm parçaları, esnek yapısı sayesinde tencere ve tavaların yüzeyine zarar vermeden ve kırılmadan kullanılabilir. Siz de mutfaktaki işlerinizi daha kolay hâle getirmek için bu kullanışlı seti Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz. Ürünü sizden önce satın alan kullanıcıların deneyimlerinden yararlanmak için Tefal Bienvenue 5 parça siyah set yorumlarına da göz atabilirsiniz.