TEFAL Clipso Düdüklü Tencere Lastiği (6l-22cm) (orjinal)

545 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699 TL599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Clipso Düdüklü Tencere Lastiği (6l-22cm) (orjinal)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BekaServis Satıcı Ünvanı: MURAT KAŞIKÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5280428167
    Bu ürün BekaServis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal Clipso Düdüklü tencerelere ait kapak lastiğidir. TENCERENİZİN İÇ ÇAPINI ÖLÇEREK SİPARİŞ VERİNİZ. TENCERE İÇ ÇAPI 22CM OLMASI GEREKMEKTEDİR. Lütfen ürününüz ile uyumlu olup olmadığı konusunda emin değilseniz, sipariş vermeden önce mağazamızdan destek alınız. Aksi taktirde iade veya değişim işlemlerinde kargo ücreti alıcı tarafından ödenecektir.
Geri Bildirim Ver

TEFAL 1231500980789 Clipso Orijinal 6 L 22 cm Düdüklü Tencere Lastiği

Tefal Clipso düdüklü tencere lastiği 6 l 22 cm, dayanıklı ve işlevsel bir aparattır. Mutfakta sık kullanılan ürünler arasında yer alan düdüklü tencereler zamanla işlevini kaybedebilir. Ancak bu sorun söz konusu tencerelerin önemli parçalarından biri olan kapak içerisindeki lastiği değiştirmekle çözülebilir. Düdüklü tencere içerisinde yemeklerin pişmesi için kapağın iç tarafındaki lastiğin takılı olması gerekir. Tencereye hava geçirmeyen bu yapı içeride biriken buharın basınç oluşturmasını sağlar. Ürün 22 cm çapındaki tencerelerde kullanıma uygundur. Esnek formlu plastik lastik gıdayla temasa uygun bileşenlere sahiptir. Bu ürün ile Clipso tencerenin performansını yenilemeniz mümkündür. Siz de bu aparat sayesinde tencerenizi değiştirmeye gerek kalmadan kullanabilirsiniz.

  • Materyal: Esnek plastik
  • Çap: 22 cm
  • Uyumlu Olduğu Ürün: Tefal Clipso

TEFAL Clipso Düdüklü Tencere Lastiği Özellikleri

TEFAL Clipso Düdüklü Tencere Lastiği Özellikleri

Düdüklü tencereler, etkili biçimde çalışabilmek adına sızdırmazlık halkalarına ihtiyaç duyarlar. Söz konusu mutfak gerecinin basınç oluşturması için sızdırmaz ve sıkı bir conta gerekir. Tefal Clipso 6 l 22 cm düdüklü tencere lastiği, yüksek sıcaklıklarda genleşecek şekilde tasarlanmıştır. Böylece kapak ile iç kap arasındaki boşluk, pişirme kabı içinde oluşturulacak basınçla kapatılabilir. Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra açılan düdüklü tencere kapağı içerisinde yer alan sızdırmazlık halkası belirgin biçimde gevşer. Ardından mutfak gereci soğudukça lastik eski hâline geri döner. Emniyet halkası olarak da bilinen düdüklü tencere contası; cihazı hava geçirmez tutmak ve buharı korumak için kullanılır. Tefal Clipso 6 l 22 cm düdüklü tencere lastiği söz konusu ürünü kullanan kişilerin için ideal bir üründür. Kaliteli materyallerden imal edilen aparat kokusuz bir yapıya sahiptir.

TEFAL Clipso Düdüklü Tencere Lastiği Kullanımı Kolay mı?

Lastik contası yerinde olmayan bir düdüklü tencere çalıştırılmamalıdır. Conta, kapağın alt tarafında bulunan kauçuk halkaya verilen isimdir. Bu ürünün değişim zamanının geldiğini anlamanın birkaç belirtisi bulunur. Lastik conta sertleştiğinde ya da yapıştığında daha fazla kullanılmamalıdır. Tefal Clipso lastik bu gibi durumlarda kolaylıkla kullanılabilir. Eski aparatı yerinden çıkardıktan sonra uygun biçimde yeni lastiği takabilirsiniz. Daha uzun süreli bir kullanım için güzel temizleme ve iyi bir saklamaya ihtiyaç duyar. Düdüklü tencerelerin kenarlardan buhar gelirse yeni bir conta alınması gereklidir. Çünkü bu durumda yemek, yapım aşamasında bir basınca maruz kalmayacağından tüm nem kaçtığında yanacaktır. Tefal Clipso 6 l 22 cm düdüklü tencere lastiği bu sorunu çözmek için üretilmiştir. Ürün tencerelerde yedek parça olarak tercih edilir. Lastik esnek yapısı sayesinde pratik bir biçimde takılabilir.

TEFAL Clipso Düdüklü Tencere Lastiği Sağlam mı?

Tefal Clipso 6 l düdüklü tencere lastiği herhangi bir nedenle hasar gördüğünde derhal yenisiyle değiştirilmelidir. Bunun yapılmaması düdüklü tencerenin arızalanmasına ve bazı durumlarda patlamaların meydana gelmesine neden olabilir. Sahip olunan lastiğin arızalanması ihtimaline karşı her zaman beklemede Tefal Clipso 6 l 22 cm düdüklü tencere lastiği bulundurmak iyi bir seçenektir. Düdüklü tencere ne sıklıkla kullanılırsa kullanılsın contaların ve emniyet tapalarının 12 ayda bir değiştirilmesi önerilir. Ürünün malzemesi ısıya, suya, darbelere ve yıpranmaya karşı dirençlidir. Sert bir yapıya sahip olmaması kırılganlığını azaltır. Bu aparat hakkındaki gerçek kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Tefal Clipso 6 l düdüklü tencere lastiği yorumlarını incelemeniz mümkündür. Söz konusu ürünü Trendyol üzerinden avantajlı fırsatlardan faydalanarak satın alabilirsiniz.