TEFAL EY2018 Easy Fry Yağsız Fritöz Airfryer, 4,2 Litre Kapasite, Hava ile Kızartme & Izgara

4.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL EY2018 Easy Fry Yağsız Fritöz Airfryer, 4,2 Litre Kapasite, Hava ile Kızartme & Izgara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bizdeiyi Satıcı Ünvanı: GÜRKAN AYKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1220406691
    Bu ürün Bizdeiyi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1,2 kg yiyecek kapasitesine sahip airfryer ile geniş hacimli yemekler pişirilebilir.
  • Zamanlayıcı ayarına sahip akıllı fritöz ile süreli yemek pişirme tarifleri uygulanabilir.
  • Sıcak hava ile pişirme yapan airfryer yağsız fritöz ile sağlıklı yiyecekler yapılır ve yağdan tasarruf sağlanabilir.
  • XL airfryer, 4 adet pişirme programına sahiptir. Gıdalar için en uygun pişirme kademesi tercih edilir.
  • Tefal EY2018, ısı ayarı ile tariflere uygun yemeklerin yapılmasını sağlar.
  • Çıkarılabilir haznesi ile Tefal airfryer 4.2 lt hacme sahiptir.
  • Otomatik kapanma özelliği bulunan siyah airfryer, pişirme işlemi veya zaman ayarlayıcısı işlevi bitince kendiliğinden kapanır ve fazla enerji harcanmasının önüne geçer.
  • 4 kg ağırlığa sahip tekli fritöz çıkarılabilir haznesi makinada kolayca yıkanabilir.
  • Tefal Easy Fry Classic EY2018 4.2 lt yağsız fritöz, plastik gövde malzemesi ile üretilen bir yapıya sahiptir. Son derece kaliteli bir cihaz gövdesi özelliği gösterir.
  • Tefal EY2018 Easy Fry yağsız fritöz airfryer, ızgara yapma fonksiyonu ile sağlıklı et yemekleri yapmanıza yardımcı olur. Bunun için yağ kullanımına gerek kalmaz.
  • Tefal EY2018 Easy Fry Classic XL 4,2 l, geniş ailelerin tek bir öğünü kolayca pişirme fonksiyonu ile tek seferde fazla yemek yapma özelliği gösterir. Bu sayede elektrikten tasarruf edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
  • Pişirme Kapasitesi 2-5 L
  • Zamanlayıcı Var
  • Özellik Yağ
Geri Bildirim Ver

Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz 4.2 l XL Health Fryer EY201 Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Özellikle son yıllarda popüler olan az yağlı fritözler, klasik kızartma yöntemlerine kıyasla daha sağlıklı besinler tüketilmesine olanak verir. Bu fritözler, kızartma yaparken çok daha az yağ kullanılmasını sağlar. Tefal Easy Fry 4.2 l az yağlı fritöz de bu bağlamda size çok sayıda avantaj sunacak bir üründür. Kompakt bir tasarıma ve şık siyah renge sahip olan fritöz, mutfağınıza modern bir hava katar. Ürün, ufak boyutlara sahip olmasına rağmen çok geniş bir pişirme kapasitesi sunar Tefal Easy Fry az yağlı fritöz güçlü bir motora sahiptir. Ürünün öne çıkan bazı özellikleri şu şekildedir:

  • 1500 Watt Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz
  • Ölçüleri: 32 x 39 cm Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz
  • Kolay Temizlenen Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz

Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz 4.2 L Kapasitesi Nasıl?

Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz 4.2 L Kapasitesi Nasıl?

Tefal Easy Fry EY201 4.2 l az yağlı fritöz kompakt tasarımı ve geniş bir kapasiteye sahip olması ile öne çıkar. Ürünün XL boyuttaki haznesi tam 4.2 litre hacme sahiptir. Bu sayede Tefal Easy Fry 4.2 l az yağlı fritöz ile tek seferde 6 porsiyon yemek yapabilirsiniz. Geniş haznesi sayesinde ürünü hem tek yaşayanlar hem de aileler rahatlıkla kullanabilir. Buna ek olarak fritözü misafir ağırlarken de kullanmanız mümkündür. Haznesi boşken ürün 5 kilogram ağırlığındadır. Fritözü, hazneyi doldurduktan sonra hareket ettirmeniz gerekirse ağırlığı göz önünde bulundurmalısınız. Tefal Easy Fry 4.2 l az yağlı fritözün haznesini, cihazın kullanma kılavuzunda yer alan şekilde doldurmanız önerilir. Aksi hâlde ürünün mekanizması zarar görebilir.

Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz 4.2 L Fonksiyonları Neler?

Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz 4.2 L Fonksiyonları Neler?

Tefal Easy Fry 4.2 l az yağlı fritöz birçok işlevsel özelliğe sahiptir. Cihazın öne çıkan özelliklerinden birisi 4 farklı pişirme fonksiyonuna sahip olmasıdır. Bu fonksiyonlar; kızartma, fırınlama, ızgara ve pişirme şeklinde sıralanır. Bu sayede Tefal Easy Fry 4.2 l az yağlı fritöz ile gıdaları farklı şekillerde pişirebilirsiniz. Cihazın sahip olduğu bir diğer özellik ise zamanlayıcıdır. Zamanlayıcı fonksiyonu sayesinde fritözün 60 dakika içinde dilediğiniz zaman otomatik olarak kapanmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede yiyecekler pişerken film ya da dizi izleyebilirsiniz. Ürünün bir diğer fonksiyonu ise sahip olduğu patentli sepet tasarımıdır. Tefal’in özel sepet tasarımı sayesinde kullanılan yağ hep fritözün dibinde kalır. Buna ek olarak sepetin çıkarılıp takılması da kolaylaştırılmıştır. Böylece sepeti kolayca temizleyebilirsiniz. Ürünün sıcaklık değerleri 80-200 derece aralığındadır.

Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz 4.2 L Nasıl Yıkanır?

Tefal Easy Fry Az Yağlı Fritöz 4.2 L Nasıl Yıkanır?

Tefal Easy Fry 4.2 l az yağlı fritöz kullanıcıya pratik bir deneyim sunar. Cihazın içerisindeki parçalar, kolaylıkla çıkarılabilir şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede tüm parçaları rahatça söküp ayrı ayrı temizlemeniz mümkün olur. Tefal Easy Fry 4.2 l az yağlı fritözün parçalarını elde ya da bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Temizlik aşamasında dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri parçaları iyice kuruduktan sonra cihaza yerleştirmektir. Parçalar ıslakken fritöz çalıştırılırsa cihaz hasar görebilir ve yangın riski oluşabilir. Bu nedenle parçaları ilk önce havluyla kuruladıktan sonra bir süre kendi hâllerine bırakmanız daha faydalı olur. Tefal Easy Fry 4.2 l az yağlı fritözü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Verdiğiniz sipariş kısa süre içinde adresinize teslim edilir. Dilerseniz satın alma işleminden önce Tefal Easy Fry EY201 4.2 l az yağlı fritöz yorumlarına göz atabilirsiniz.