TEFAL Maestro Plus Fv1843 Buharlı Ütü

2.526,70 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Maestro Plus Fv1843 Buharlı Ütü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güreller Satıcı Ünvanı: GÜRELLER AVİZE AKSESUAR ELEKTRONİK EV ALETLERİ İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0443011892100014 Vergi Kimlik Numarası: 4430118921
    Bu ürün Güreller tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TEFAL KALİTESİ, KOLAY ÜTÜLEME, ŞOK BUHAR, SERAMİK TABAN, OTOMATİK KAPANMA... Tefal Maestro Plus FV1843 Buharlı Ütü Güç: ~2500 Watt Easy Glide teknolojisi ile mükemmel kayganlık. Güçlü buhar özelliği ile kırışıkları açın. Geniş su haznesi: 330ml Otomatik kapanma: Yatak pozisyonda 8 dakikada, dikey pozisyonda 30 saniyede kapanmaktadır. Kolay temizlenen Supreme Glide Seramic taban. Damlama önleyici koruma Görünür su seviyesi Maestro Plus Buharlı Ütü, üstün kullanım kolaylığı ve zahmetsiz ütüleme deneyimi sunar. 40g/dakikalık sürekli buhar çıkışı, inatçı kırışıklıkları ve kırışıklıkları gidermek için 130g çok buhar ile yüksek performanslı ütüleme işlemleri yapabilmenize olanak sağlar. Ekstra geniş seramik tabanı, kusursuz kayganlık ve maksimum yüzey alanına erişim sağlarken, ergonomik buhar ve püskürtme tetiği mükemmel bir ütüleme deneyimi yaşamanıza yardımcı olur. Damlama önleyici koruma, görünür su seviyesine sahip yüksek kapasiteli, kolay doldurulabilir bir su deposu, kireç önleyici koruma ve daha fazlası dahil olmak üzere etkileyici bir dizi özellikle demir Maestro Plus Buharlı Ütü, her zaman kolay ütüleme için verimlilik ve rahatlık sağlar. Onarılabilir Ürün: Kolay onarım için tasarlandı, 10 yıl ve daha fazlası için düşük maliyetli ve hızlı yedek parça teslimatı, dünya çapında 6500 onarım merkezi.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buharlı
  • Otomatik Kapanma Var
  • Sürekli Buhar 0-100
  • Şok Buhar 100-200
  • Taban Özel Taban Teknolojisi
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Kireç Önleme Yok
Geri Bildirim Ver

TEFAL 6224008208174 Maestro Plus Fv1843 Buharlı Ütü

Ev içerisindeki yardımcı elektronik aletler günlük yaşamı bir hayli kolaylaştırır. Saç kurutma makinesi, mikser veya ütü bunlara örnek olarak verilebilir. Elektronik eşyalar ile kısa sürede tamamlanabilen işleri bu araçları kullanmadan gerçekleştirmek uzun zaman alabilir. Bu detaylar düşünüldüğünde ütü ev içerisinde kişilerin en çok ihtiyaç duyduğu ve alternatifi neredeyse olmayan cihazlar arasında yer alır. Tefal maestro plus FV1843 buharlı ütü sahip olduğu özellikler sayesinde bu ütüleme işlemini oldukça basit ve konforlu bir hâle getirir. Ev işleri için daha az efor sarf etmenize yardımcı olan elektronik cihazlardan birisi olan bu ütü sayesinde zamandan tasarruf edebilir, sevdiklerinize daha çok vakit ayırabilirsiniz.

  • Ebatlar: 17 cm Yükseklik, 29 cm Genişlik, 12,2 cm Derinlik
  • Güç: 2400 Watt
  • Su Haznesi: 270 ml

Tefal Maestro Plus Fv1843 Buharlı Ütünün Özellikleri Nedir?

Tefal Maestro Plus Fv1843 Buharlı Ütünün Özellikleri Nedir?

Tefal Maestro Plus FV1843 buharlı ütü kıyafetlerinizin dilediğini forma sahip olmasına imkân tanıyan teknolojiler ile donatılmıştır. Bu cihazda bulunan şok buhar özelliği kırışıklıkların herhangi bir efor sarf etmeden ve kısa süre içerisinde ortadan kalkmasını sağlar. Cihazın öne çıkan bir diğer özelliği olan seramik alt tabanı ise giysilerin üzerinde kolayca hareket etmesine imkân tanır. Ayrıca bu materyal oldukça kolay temizlenir ve leke tutmaz. Tefal FV1843 Maestro Plus 2400 W buharlı ütü kısa süre içerisinde ütü işlemini tamamlamanıza yardımcı olur. Cihaz üzerindeki göstergeler ve düğmeler kolayca anlaşılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca haznenin kapağını açmadan ütü içerisindeki su miktarını görebilir, gerekli durumlarda ekleme yapabilirsiniz. Kıyafetlerine değer veren ve ütü işlemi sırasında sorun yaşamak istemeyen herkes bu cihazı gönül rahatlığı ile tercih edebilir.

Tefal Maestro Plus Buharlı Ütünün Kullanımı Kolay mıdır?

Tefal Maestro Plus Buharlı Ütünün Kullanımı Kolay mıdır?

Tefal Maestro Plus FV1843 buharlı ütü kullanım kolaylığı göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır. Buhar gücü 40 g/dk olan bu cihaz, oldukça kısa bir süre içerisinde ütüye ihtiyaç duyan kıyafetleri ütülemenize imkân tanır. Ayrıca ürünün 130 g/dk turbo buhar gücü de inatçı kırışıklıkları ve kalın kumaşları konforlu bir biçimde ütülemenize imkân tanır. Ürünün tutma kısmının hemen altında yer alan buhar tuşu ise ergonomi gözetilerek tasarlanmıştır. Bu sayede ihtiyaç duyduğunuz anda kolayca buhar püskürtebilir, ütüleme işlemini zahmetsiz bir hâle getirebilirsiniz. Sadece 1,18 kg ağırlığa sahip olan bu cihaz, bir odadan diğerine oldukça kolay bir biçimde taşınabilir. Tefal Maestro Plus FV1843 buharlı ütü, her yetişkin tarafından kolaylıkla kullanılabilir.

Tefal Maestro Plus Fv1843 Buharlı Ütü Kaliteli midir?

Tefal Maestro Plus Fv1843 Buharlı Ütü Kaliteli midir?

Yüksek kalite standartları gözetilerek imal edilen bu ürün, dayanıklılığını artıran özellikleri ile de öne çıkar. Anti kireç sistemi barındıran söz konusu cihaz, zaman içerisinde kolay kolay bozulma veya performans düşüklüğü belirtisi göstermez. Ayrıca tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve temizlendiğinde uzun bir süre boyunca ilk günkü formunu korur. Ürünün sahip olduğu otomatik kapanma sistemi ise hem oluşabilecek kazaları önler hem de uzun süreli kullanım imkânı tanır. Bu cihazın öne çıkan bir diğer özelliği ise sahip olduğu mor ve beyaz renklerdir. Oldukça şık tasarım detaylarına ve estetik bir görünüme sahip olan bu ürün, bulunduğu alana modern bir hava katar. Dilerseniz siz de Tefal Maestro Plus FV1843 buharlı ütü yorumlarını inceleyebilirsiniz. Trendyol’da bir hayli uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu cihazı kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.