TEFAL Fv9844 Ultimate Pure Kireç Avcısı 3200 Watt Buharlı Ütü - 1830007144

1.899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Fv9844 Ultimate Pure Kireç Avcısı 3200 Watt Buharlı Ütü - 1830007144

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANBtechnology Satıcı Ünvanı: A.Z.BURAK İNŞAAT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TURİZM VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0001049421800010 Vergi Kimlik Numarası: 0010494218
    Bu ürün ANBtechnology tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ultimate Pure Buhar Kazanlı Ütü: Saf buhar gücü Ultimate Pure Kireç Avcısı Buharlı Ütü, üstün performanslı buhar gücüne sahiptir. Çamaşırlar üzerindeki kireç lekelerine son veren ve mükemmel sonuçlar sağlayan birinci sınıf bir ütüdür. Micro-Calc filtre sistemi, buharın %100’ünü filtreleyerek, tortu ve lekelerin önlenmesine yardımcı olur. Üstün bir kireç önleme performansı sağlarken, muhteşem ütüleme sonuçları elde etmenize olanak tanır. 3200 W güç, ısınma süresini hızlandırır. 60 g/dk’ya kadar değişken buhar çıkışı son derece etkili bir ütüleme deneyimi sunarken, 250 g şok buhar çıkışı en inatçı kırışıklıkları bile açabilir. Kayganlık açısından yüksek performans sağlayan ve bakım gerektirmeyen Durilium AirGlide Autoclean taban teknolojisi sayesinde konforlu ve son derece kolay ütüleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Groupe SEB N.1 Avrupa'nın 1 Numaralı Ütü Üreticisi* *Euromonitor International Limited, ütü kategorisi,Groupe SEB’in ütü markalarının 2019 yılındaki toplam hacim bazında perakende satışı (Tefal, Calor,Rowenta, OBH Nortica)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Tip Buharlı
  • Otomatik Kapanma Var
Geri Bildirim Ver

TEFAL FV9844 Ultimate Pure 3200W Buharlı Ütü

TEFAL FV9844 Ultimate Pure 3200W Buharlı Ütü

Kıyafetlerinizin kaliteli görünümünden ödün vermemek ve onları uzun süre boyunca aynı görünümle kullanmak adına tercih edeceğiniz ütü alternatifleri kıyafetlerinizin şıklığını koruma altına alırken aynı zamanda sizin de konfora erişmenize yardımcı olmaktadır. Markanın üretmiş olduğu FV9844 modeli ile siz de bu konfor olanağından en iyi şekilde faydalanabilirsiniz.

  • Kireç Önleyici
  • Şok Buhar Özelliği
  • Otomatik Kapanma

Tefal FV9844 Ultimate pure buharlı ütü ile Kireç Sorunu Ortadan Kalkıyor

Tefal FV9844 Ultimate Pure buharlı ütü ile Kireç Sorunu Ortadan Kalkıyor

Ürettiği her seçenekte kendine özgü dokunuşları ortaya koymayı başaran marka sayesinde siz de ütü yaparken arzu ettiğiniz konfor olanağına erişebileceksiniz. Ütü tercihi yaparken dikkat etmeniz gereken belli başlı noktalar sayesinde bir adım önde olmanın keyfini çıkartın. Üretilen bu üründe yer alan kireç önleme sistemi ve şok buhar özelliği sizlere benzersiz bir deneyim olanağı sunacaktır. Ütü için kullanılan su zaman içerisinde kireçlenmeye yol açabilmektedir. Bu durum ürünün performansını düşürdüğü gibi kıyafetlerinizde de leke oluşumuna zemin hazırlayabilir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak ve kireç sorununu tamamen ortadan kaldırmak adına markanın geliştirmiş olduğu bu ürünü temin ederek avantajları değerlendirebilirsiniz

Tefal FV9844 Ütü ile Uzun Süreli Kullanım

Tefal FV9844 Ütü ile Uzun Süreli Kullanım

Ürünün 3200W olması hızlı ısınma olanağı sunuyor. Bu durum da ütü yaparken zamanı daha verimli bir şekilde kullanma olanağına erişmenize yardımcı oluyor. Üretilen bu alternatifteki kolay kullanım olanağı da ütü yaparken daha rahat hareket edebilmenize fırsat tanımaktadır. Gelişen teknolojinin olanaklarından en iyi şekilde yararlanmayı başaran marka sayesinde kolay kullanım olanağı ile satışa sunulmuş Tefal FV9844 Ultimate Pure buharlı ütü konforundan faydalanabileceksiniz. Şok buhar teknolojisi ile en zorlu kırışıklıklarda dahi mükemmel bir performans sergilemeyi başaran ürün yenilikçi tasarımı ile de uç noktaları zahmetsiz bir şekilde ütülemenize olanak sunmaktadır. Tüm bunların yanı sıra ideal buhar dağılımı imkânı tanıyan bu ürün sayesinde daha kısa sürede kırışıklıkların ortadan kalkmasını sağlayabileceksiniz.

Tefal FV9844 Ultimate Pure Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Tefal FV9844 Ultimate Pure Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Ürünün özellikleri arasında yer alan otomatik kapanma özelliği sayesinde ütü yaparken oluşan kazalara karşı kendinizi koruma altına alabileceksiniz. Üretilen bu seçenekte yer alan otomatik kapanma konforlu tasarımla birleşerek sizlere yeni nesil bir konfor fırsatı tanıyor. Yüksek Watt değeri ve Durilium taban teknolojisi ile hem hızı hem de rahatlığı birleştiren ürün ile ütü yapmak artık daha kolay bir hal alacak. Ürün tasarımında yer alan bu özellik sayesinde klasik ütülere nazaran daha hafif bir tasarım ve konforla karşılaşacaksınız. Kıyafetlerinizin kusursuz görünmesi adına damlatmama özelliği ile de memnuniyet kazanan bu ürün yüksek kaliteli tabanı sayesinde hem buharı eşit bir şekilde dağıtarak kırışıklıkları önlüyor hem de damlatmama teknolojisi ile oluşacak lekeleri ortadan kaldırıyor. Marka tarafından satışa sunulan bu ürünü daha detaylı bir şekilde incelemek ve dilediğiniz seçeneği satın almak adına siz de sayfayı inceleyebilir ve online alışverişin güvenilir adresi Trendyol ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.