2
Salata Kurutucu kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

TEFAL Katlanabilir Salata Kurutucu - 4 L

936 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (27)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
936,36 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Katlanabilir Salata Kurutucu - 4 L

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İHTİYAÇPARÇAM Satıcı Ünvanı: BİLTEK SERVİS HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0175091548200001 Vergi Kimlik Numarası: 1750915482
    Bu ürün İHTİYAÇPARÇAM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal Katlanabilir Salata Kurutucu 4L Tefal salata kurutucu hem mükemmel sonuçlar sunar hem de katlanabilmesi sayesinde mutfakta az yer kaplar. 4litre kapasitesi sayesinde haftalık salata ihtiyacınızı tek seferde kurutabilir, büyük porsiyonlar hazırlayabilirsiniz. Kaymaz alt tabanı, bulaşık makinesinde yıkanabilir parçaları ile tam anlamıyla kolaylık sunar. İnovatif tasarımı sayesinde de 50%'ye kadar yerden kazanç sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

Tefal 4 L Katlanabilir Salata Kurutucu Ürünleri Trendyol'da!

Tefal 4 l katlanabilir salata kurutucu mutfaklarda hayatı kolaylaştırır. Yıkanan sebzeleri kurutur ve suların süzülmesini sağlar. Salata kurutucu son derece şık bir tasarıma sahiptir. Hoş yeşil ve beyaz rengi ile mutfaklara enerjik bir hava kazandırır. Ürün manuel bir kullanım şekline sahiptir. Üst kısımdaki kol çekilerek çalışır hâle gelir. Manuel tasarım sayesinde herhangi bir elektrik bağlantısına ihtiyaç duyulmaz. Bu, cihazın kullanım alanının kısıtlanmasını da önler. Ürün 0.29 cm genişliğe ve derinliğe sahiptir. Salata kurutucunun toplam ağırlığı ise 1,025 kg olarak belirlenmiştir. Tefal 4 l katlanabilir salata kurutucu, uzun ömürlü bir kullanım vadeder.

  • Ağırlık: 1,025 kg
  • Kapasite: 4 litre
  • Renk: Yeşil ve beyaz

Tefal Katlanabilir 4 l Salata Kurutucunun Özellikleri Nelerdir?

Tefal Katlanabilir 4 l Salata Kurutucunun Özellikleri Nelerdir?

Tefal 4 l katlanabilir salata kurutucu, kullanım sürecini avantajlı hâle getiren pek çok gelişmiş özelliğe sahiptir. Sebzelerin kurutulmasını sağlayan bu ürün, yapılan salataların içine gıdaların üzerinde kalan suyun karışmasını önler. Böylece yiyecekler çok daha yoğun ve lezzetli bir tada sahip olur. Ürün her ne kadar salata kurutucu olarak isimlendirilse de ıspanak, pırasa ve brokoli gibi farklı yemeklerin yapımında da kullanılabilir. Tefal katlanabilir salata kurutucu yenilikçi tasarımı sayesinde mutfaklarda fazla yer kaplamaz. İç içe geçebilen bu gerecin katlanabilir yapısı sayesinde boyutu %50 oranında küçültülebilir. Bu özellik saklama alanının kısıtlı olduğu küçük mutfaklarda büyük bir avantaj sağlar. Ürün aynı zamanda kullanım sürecini konforlu hâle getiren ergonomik tasarım detaylarına da sahiptir. Salata kurutucunun pürüzsüz dış yüzeyi ve kolay kavranabilen çalıştırma kolu beğeni kazanır.

Tefal Katlanabilir 4 l Salata Kurutucu Nasıl Kullanılır?

Tefal Katlanabilir 4 l Salata Kurutucu Nasıl Kullanılır?

Tefal 4 l katlanabilir salata kurutucu oldukça pratik bir kullanım şekline sahiptir. Cihaz iç içe geçen iki hazneden ve bir kapaktan oluşur. Haznelerden biri delikli süzgeci andıran tasarıma sahiptir. Bu parça dönme işlemi sırasında sebzelerin üzerindeki suyun boşluklardan süzülüp altta yer alan kısma geçmesini sağlar. Diğer parça ise fazla suyu biriktir. Ürünün haznelerini iç içe yerleştirildikten sonra yıkanan sebzeleri kurutucuya koyup kapağı kapatabilirsiniz. Kurutucunun kapak kısmında yer alan kolu kendinize doğru çekerek ürünün dönmesini sağlamanız mümkündür. Dönme hareketi sebzelerin üzerindeki suların süzülmesini sağlayarak yeşillikleri kurutur. Makinenin üst kısmında yer alan düğmeye basıldığında cihaz durur. Dilerseniz Tefal 4 l katlanabilir salata kurutucu yorumlarını inceleyerek ürünün kullanım süreciyle ilgili değerlendirmelere göz atabilirsiniz.

Tefal Katlanabilir 4 l Salata Kurutucu Kaliteli midir?

Tefal Katlanabilir 4 l Salata Kurutucu Kaliteli midir?

Tefal 4 l katlanabilir salata kurutucu son derece kaliteli bir tasarıma sahiptir. Dayanıklı materyali sayesinde kurutma işlemi sırasında meydana gelebilecek olan kazalardan etkilenmez. Uzun süreli kullanımlarda bile yüksek performans göstermeye devam eder. Salata kurutucunun tabanında kullanılan materyal de son derece kalitelidir. Dönme hareketi sırasında ürünün kaymasını önleyen bu kısım, kurutucunun güvenle kullanılabilmesini sağlar. Kaymaz taban sayesinde gereç; masa, tezgâh ve raf gibi farklı yüzeylerin üzerinde çalıştırılabilir. Ürün, dayanıklı yapısı sayesinde bulaşık makinesinde kolaylıkla temizlenebilir. Yalnızca dönme hareketini sağlayan teknik aksamın bulunduğu kapak parçası bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun değildir. Bu parça için tavsiye edilen yöntem elde yıkamadır. Ürüne kalite kazandıran bir diğer özellik ise geniş iç hacimdir. 4 litre kapasiteye sahip olan gereç tek seferde çok miktarda sebzenin kurutulmasını sağlar. Bu, kullanıcılara zaman ve enerji tasarrufu sağlar. Sevdiklerinize lezzetli salatalar hazırlamanızı sağlayacak olan kaliteli Tefal sebze kurutucuyu Trendyol'dan satın alabilirsiniz.