TEFAL Masterblend El Blender Seti 700w

999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Masterblend El Blender Seti 700w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Özellikler 700 ML ölçekli maksi doğrayıcı: çiğ et, soğan, havuç ve benzeri malzemeleri doğramak için idealdir Paslanmaz çelik metal blender ayağı sıcak karışımlarda kullanıma uygundur.900 ML kapasiteli geniş karıştırma haznesi. Çok fonksiyonlu el blenderi öğütür, karıştırır ve çırpar. Ergonomik tasarım Doğrayıcı hazne, bıçak, çırpma ucu ve karıştırma haznesi bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Güç 500 - 800 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Hacim 500 - 750 ml
  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

TEFAL Masterblend El Blender Seti 700w

Tefal Masterblend el blender seti 700 w 1500637759; soğan, havuç, çiğ et ve benzeri ürünleri doğramak için kullanılır. Mutfakta her işinizi kolaylaştıran Tefal Masterblend el blender seti 700 w lezzetli sofralar hazırlamanıza yardımcı olur. Hızlı çalışan motoru ve keskin bıçakları sayesinde dakikalar içerisinde kesmek istediğiniz malzemeleri kesilmiş bir şekilde size sunar. Çok fonksiyonlu Masterblend karıştırır, öğütür ve çırpar. Kek yapımından çiğ et doğramaya kadar birçok farklı fonksiyonu bulunur. Ergonomik tasarımı sayesinde kolayca kullanılabilir. Şık duruşu mutfağınıza zarifliği getirir. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanıma uygundur. Bıçak, çırpma ucu, doğrayıcı haznesi ve karıştırıcı haznesini bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Tefal kalitesini mutfağınıza getiren Masterblend el blender seti sayesinde pratik ve hızlı bir şekilde enfes sofralar hazırlayabilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • Paslanmaz çelik
  • Kolay kullanım

Tefal Masterblend El Blender Seti Özellikleri

Tefal Masterblend El Blender Seti Özellikleri

Tefal Masterblend el blender seti kolay kullanımı özelliği ile ön plana çıkar. Ürün parçalarını kolayca takabilir ve çıkarabilirsiniz. El blender setini çalıştırmak için tek tuşa basmanız yeterli olur. Kolay temizlenebilme özelliği mutfakta geçirdiğiniz zamanın azalmasını sağlar. Kolayca takılan ve çıkarılan kısımlar bulaşık makinesinde yıkamaya uygun şekilde üretilir. Çırpma, doğrama ve karıştırma işlerini hızlı bir şekilde halleder. Zorlu yemekleri bile yaparken mutfağınızda size yardımcı olur. Tefal kalitesini evinize getiren el blender seti ile muhteşem yemeklere imza atabilirsiniz. Çelik bıçaklardan oluşan set zaman içerisinde kararma oluşumunu engeller. Kaliteli yapısı sayesinde ve paslanmaz çelik özelliği ile uzun süre ilk günkü görünümü korur. İnsan sağlığını ön plana alarak tasarlanan el blender seti, insan sağlığına zarar verecek maddelerini içermez. Çok fonksiyonlu olan bu set sayesinde mutfağınızda ihtiyacınız olan hıza kavuşabilirsiniz.

Tefal Masterblend El Blender Seti 700w Avantajları

Tefal Masterblend El Blender Seti 700w Avantajları

Kaliteli materyal ile üretilen ve şıklığı mutfağınıza getiren Tefal Masterblend el blender seti 700 w, 900 ml kapasiteli karıştırma haznesine sahiptir. Bu sayede aynı anda birçok ürünü doğrayabilir ya da karıştırabilirsiniz. Çırpma aletini kullanarak enfes kekler hazırlayabilirsiniz. Keskin bıçakları sayesinde birçok meyve ve sebzeyi doğrayabilir, damak tadınıza göre dilediğiniz içeceği hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda paslanmaz çelik metal blender ayağı ile sıcak karışımlarda da kullanılabilir. 900 ml genişliğindeki kabı sayesinde birden fazla kişiye içecekler hazırlayabilirsiniz. Tefal blender ile pürüzsüz çorbalar, smoothieler ve daha birçok içeceği kolayca evinizde yapabilirsiniz. Aileniz ve sevdikleriniz için sofralar kurarken enfes tatları Tefal el blender ürünü ile hazırlayabilirsiniz. Tek düğme ile çalışan ve kolay takılıp çıkarılan bu ürün hakkında bilgi sahibi olmak için Tefal Masterblend el blender seti 700 w yorum kısmını okuyabilirsiniz.

Tefal Masterblend El Blender Seti 700w Fiyatı

Tefal Masterblend El Blender Seti 700w Fiyatı

Tefal Masterblend el blender seti 700 w fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Gününün çoğunu mutfağında geçiren insanların sık tercih ettiği bu ürün pratik ve kolay kullanımıyla öne çıkar. Yemek hazırlarken harcadığınız sürenin kısalmasına yardımcı olur. Pürüzsüz çorbalar ve içecekler oluşturmak için kullanılabilir. Kaliteli yapısı sayesinde mutfağınızda hızı ile yardımınıza koşar. Ergonomik ve şık tasarımı sayesinde kolayca tutulabilir ve kullanılabilir. Dakikalar içerisinde istediğiniz işlemi yapan Tefal markalı Masterblend blender seti sayesinde kolaylığın tadını çıkarabilirsiniz. Kaliteli yapısı ve güçlü motoru sayesinde uzun yıllar kullanıma uygundur. Tefal Masterblend el blender seti 700 w kullananlar tek alette doğrama, çırpma ve karıştırma işlemini yapmanın keyfine varır. Siz de bu keyfi yaşamak isterseniz el blender setini uygun fiyatlara online alışverişin güvenilir adresi Trendyol'dan satın alabilirsiniz.