TEFAL Premiss Cam Tartı - Beyaz

759,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL

Ürün Bilgileri

TEFAL Premiss Cam Tartı - Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tefal Satıcı Ünvanı: GROUPE SEB İSTANBUL EV ALETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833003193000011 Vergi Kimlik Numarası: 8330031930
    Bu ürün Tefal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Genel Bakış 100 gr. Hassasiyet Cam Platform Özellikler Yüksek Kapasite Premiss Beyaz PP1061 100 gr'dan 150 kg'a kadar ağırlık kapasitesi. İnce Tararım Premiss Beyaz PP1061 İnce renkli cam platformu sayesinde şık görünüm. Akıllı Özellikler Premiss Beyaz PP1061 Otomatik açılma özelliği sayesinde tek adımda aktif olur. Kullanılmadığında 5 sn'de otomatik olarak kapanır. Hijyenik Premiss Beyaz PP1061 Kolay temizlenir dayanıklı cam malzeme. Teknik Özellikler Tefal Premiss Tartı Beyaz Malzeme Cam Ebatlar 28x28 Kapasite 150 kg Hassasiyet 100 gr Kolleksiyonlar

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Cam
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bazal Metabolizma Hızı Ölçümü Yok
  • Bluetooth Yok
  • Pil Göstergesi Var
  • Vücut Kitle İndeksi Ölçümü Yok
  • Vücut Su Oranı Ölçümü Yok
  • LCD Ekran Var
  • Uygulama Üzerinden Kontrol Yok
Geri Bildirim Ver

Tefal Premiss Beyaz Cam Banyo Tartısı

Hemen her evin en önemli ihtiyaçlarından biri de tartılardır. Ancak tartılar da pek çok farklı işlev ve kullanım alanları ile kullanıcılarının beğensine sunulmaktadır. Ancak evler de kullanım için en ideal tartılar elbette ev tipi tartı vardır. Bu tartılar içerisinde de pek çok kategoriye ayrılma söz konusu olabilir. Bu gibi durumlarda tartının kullanıldığı alanlar oldukça önem taşımaktadır. Bu bağlamda banyolarda kullanılmak üzere tartı arayanlar için doğru seçim Tefal olacaktır.Uzun yıllardır sürdürdüğü teknolojileri ile oldukça kaliteli ürünler üretmeye devam etmektedir. Bu ürünlerden birisi de Premiss beyaz cam banyo tartısıdır. Belirli alanlarda kullanılmak üzere alınan tartılardan biri olan ev tipi tartılar arasında ön planda olan Tefal premiss cam banyo tartısı hemen her evin ihtiyacını görebilecek şekilde dizayn edilmiştir ve evin bir parçası olarak oldukça şık durmaktadır.

  • Akıllı Tartı
  • Şık Tasarım
  • Kaliteli Duruş

Tefal Premiss Beyaz Cam Banyo Tartısı

Tefal Premiss Beyaz Cam Banyo Tartısı

Tefal özellikle son yıllarda tasarlayıp, ürettiği hem çok renkli hem de çok şık ev aletleri ile pek çok evin hemen her alanında bulunmaktadır. Genellikle sade ve şık tasarımlara sahip olan Tefal hem oldukça uzun yıllardır süre gelen tecrübesiyle oldukça sağlam ve kaliteli ürünlere sahiptir.Oldukça ince detaylara kadar düşünülerek tasarlanmış ürünleri ile hemen her evde en az bir Tefal ürün bulunmasını sağlıyor. Bu ürünlerin başında ise Tefal premiss beyaz cam banyo tartısı geliyor. Tefal Premiss beyaz cam banyo tartısı, cam olması sayesinde kaliteli ve şık bir çizgiye sahiptir. Beyaz renkte olması sayesinde banyonuzda zarif bir görünüm sağlayacaktır.

Premiss Beyaz Cam Tartı Özellikleri

Premiss Beyaz Cam Tartı Özellikleri

Hemen her evin en temel ihtiyaçlarından biri elbette tartılardır. Ancak tartı almak isteyenlerin önem verdiği noktaların başında sadelik ve kullanışlı olması gelmektedir. Ancak tefal premiss beyaz cam tartı ile bu sorunun ortadan kalkacaktır. Tefal premiss beyaz cam tartı hem sade hem de kullanışlıdır. Yüksek performansa sahip olan ürün kompakt ve elektronik olan bir banyo tartısıdır. Cam platformun rahat ve oldukça ince olması sayesinde oldukça hafif olan tartı 150 kilograma kadar dayanıklılık sunmaktadır. 23 mm sayı göstergesi bulunan cam tartıda ağırlığınızı okumanız oldukça kolaydır. Otomatik açma ve kapama özelliği sayesinde hem oldukça ekonomik hem de oldukça kullanışlı bir tartı deneyimi sunmaktadır.

Premiss Beyaz Cam Tartı Kullananlar ve Yorumları

Premiss Beyaz Cam Tartı Kullananlar ve Yorumları

Bir ürünü satın almak için en ideal olan yöntemlerin başında elbette yorumları ve kullanıcı fikirlerini önemsemek gelir.Premiss beyaz cam tartı kullanıcıların yorumları da oldukça önemlidir. Premiss beyaz cam tartı kullanıcılarının memnun olduğu nokta elbette şık ve ince tasarımdır. Genellikle oldukça renkli ve kalın görünüşe sahip olan tartıların aksine Premiss beyaz cam banyo tartısı ince ve şık bir görünüme sahip olması sayesinde evinizin her odasında rahatlıkla kullanılabilecek bir tasarıma sahiptir. İnce tasarımı sayesinde zarif bir biçimde duracaktır. Kullanıcıların bir diğer yorumu ise pil ömrüdür. Akıllı bir tartı olan premiss beyaz cam tartı pratik otomatik açma ve kapama imkanına sahip olması sayesinde pil ömründe de oldukça uzamaktadır.