TEFAL Comfort Kapaklı Santoku Bıçak

330 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
426,55 TL365 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
381,30 TL
7.999 TL'ye 99 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4. Ürüne 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

TEFAL Comfort Kapaklı Santoku Bıçak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seçkin Pazarlama Satıcı Ünvanı: YUSUF KIZIL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5600020936
    Bu ürün Seçkin Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Balık Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver

Tefal K22136 Comfort Kapaklı Santoku Bıçağı 12 cm

Bir mutfakta olmazsa olmaz gereçlerden biri bıçaklardır. Keskin ve konforlu kullanım sağlayan bir bıçak, mutfakta geçireceğiniz zamanı verimli kullanmanızı ve yaptığınız işten keyif almanızı sağlar. İyi bir kesme performansı alamadığınızda hem yapacağınız yemeğin süresi uzar hem de fazladan sarf edeceğiniz efor yüzünden yorulmuş olursunuz. Bu sebeple pratik ve kullanışlı bir bıçak tercihi, yapacağınız yemeklerde en önemli yardımcınız olur. Bıçak tercihi yaparken ürün kalitesi ve kullanım ömrü için markası ve ürün materyali gibi özellikler değerlendirilir. Sağlam, kaliteli, uzun ömürlü bir ürün tercihi için bu kriterlere dikkat etmek önemlidir. Çelik gövdesi ve tutuş rahatlığı sağlayan sapı sayesinde pratik kullanım sunan Tefal K22136 Comfort kapaklı santoku bıçağı 12 cm ile doğru bıçak tercihi yaptığınızı hissedersiniz.

  • Çelik gövde
  • Pratik kullanım
  • Şık tasarım

Kullanışlı Tasarımıyla Tefal Comfort Santoku Bıçağı

Kullanışlı Tasarımıyla Tefal Comfort Santoku Bıçağı

Paslanmaz çelik olarak üretilen Tefal santoku bıçak 12 cm uzunluğa sahip ve ağırlığı 188 gramdır. Yüksekliği 51 milimetre olan ürünün genişliği ise 17 milimetredir. Santoku bıçak, genel kullanıma uygun mutfak bıçağı olarak geçer. Japonya’da üç katlı ya da üç avantaj gibi anlamları olan santoku bıçağın doğrama, dilimleme ve kesme amacı ile kullanılması uygundur. Şef bıçaklarına göre eğiminin az ve gövdesinin yassı olması bu bıçağı farklı kılar. Kesme tahtası üzerine daha dik bir şekilde inmesi ile maydanoz, nane gibi yeşillikleri doğramak kolaylaşır. Tefal Comfort santoku bıçak 12 cm rahat kullanım sağlaması, geniş gövde yapısı ve keskinliği ile mutfakta işinizi kolaylaştıracak bir yardımcıdır. Bıçak seçiminde, bıçak sapı, gövdesi, malzeme kalitesi gibi birçok faktör devreye girer. Aradığınız tüm kriterlere uygun olacak bu ürüne sahip olarak mutfaktaki işinizi çok daha pratik ve keyifli hale getirebilirsiniz.

Mutfakta Vazgeçilmez Yardımcı Tefal Comfort Santoku Bıçağı

Mutfakta Vazgeçilmez Yardımcı Tefal Comfort Santoku Bıçağı

Bıçaklar kullanım alanı ve ürün modeline göre çeşitlenir. Mutfakta kullanılanların yanında, oymacılık, marangozluk ve avcılık gibi alanlar için de bıçak kullanılabilir. Mutfakta kullanacağınız bıçaklar da kendi içlerinde farklılıklar gösterir. Et kesmek, sebze doğramak, meyve soymak ya da kahvaltı için kullanmak gibi farklı işlevlerde kullanılan bıçakların model ve boyutları da kullanım alanına göre değişir. Santoku mutfak bıçağı Tefal kalitesini ortaya koyarken mutfakta yapacağınız bıçak gerektiren her iş için size yardımcı olur. Ürünün kesme, doğrama ve dilimleme işlemlerinin her biri için üstün performans göstermesi Tefal K22136 Comfort kapaklı santoku bıçağı 12 cm kullananlar tarafından da beğeni toplar. Rahat kavrama sağlayan sapı ve keskin gövdesi ile pratik bir kullanım imkanı sunar. Mutfakta önemli bir yardımcı ve konforlu bir kullanım deneyimi arıyorsanız bu ürünü tercih ederek yemek hazırlama sürecinizi hızlandırabilirsiniz.

Tefal K22136 Comfort Kapaklı Santoku Bıçağı 12 cm Fiyatı

Tefal K22136 Comfort Kapaklı Santoku Bıçağı 12 cm Fiyatı

Tefal K22136 Comfort kapaklı santoku bıçağı 12 cm fiyat belirlenmesinde malzeme, ürün kalitesi, ürünün işlevselliği göz önünde bulundurulur. Ürün sapında kullanılan materyal, gövde kalitesi ve işlevselliği üründen alacağınız performansı doğrudan etkileyen faktörlerdir. Bu nedenle uzun ömürlü kullanım ve üstün performans için doğru malzeme kullanılarak üretilmiş bıçakları tercih etmek önem taşır. Ürün ile ilgili özellikleri inceledikten sonra, Tefal K22136 Comfort kapaklı santoku bıçağı 12 cm yorum kısmını incelemek de fikir edinmenize yardımcı olur. Ürünü satın alarak görüşlerini paylaşanlar, ürün kullanım performansı konusunda deneyimlerini iletenler yorumlar kısmında yer alır. Yorumlara göz atarak karar verme aşamasını hızlandırmanız kolaylaşır. Tefal K22136 Comfort kapaklı santoku bıçağı 12 cm satın alma işlemini Trendyol üzerinden güvenle gerçekleştirerek avantajlı fiyatlardan yararlanabilir, bu kullanışlı ve işlevsel ürünü keyifle deneyimlemeye başlayabilirsiniz.