TEFAL Sv8030 Express Anti-calc 2800 Watt 6.2 Bar Basınçlı Buhar Kazanlı Ütü - 1830007010

1.267,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Sv8030 Express Anti-calc 2800 Watt 6.2 Bar Basınçlı Buhar Kazanlı Ütü - 1830007010

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal Express Anti-calc buhar jeneratörü: Güçlü ve kolay kullanımlı buhar jeneratörlü ütü Express anti-calc buhar jeneratörlü ütü, ileri bakım sistemi ile her türlü kumaş için ideal olan olağanüstü buhar gücünü bir araya getirerek kalıcı performanslı, hızlı ve kolay sonuçlar sağlıyor. Çıkarılabilen yeni kireç toplayıcı, kolay bakım ve üstün performans ile daha uzun ürün ömrü sağlar. Hızlı ütüleme performansı için, 120 g/dk sürekli buhar çıkışı 6,2 bar buhar basıncı ile bir araya gelirken, 410 g/dk şok buhar gücü en zorlu kırışıklıkları bile açar. Durilium AirGlide taban plakasının üstün kayganlığı ile sağlamlığına, rahat kullanım için geliştirilmiş özelliklere, yüksek ütüleme gücüne ve uzun süreli performansa sahip buhar jeneratörlü ütüyü keşfedin.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Buhar Kazanlı
  • Otomatik Kapanma Var
  • Su Kapasitesi 1-2 L
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Tefal Express Anti-Calc SV8030 Buhar Kazanlı Ütü

Tefal Express Anti-Calc SV8030 Buhar Kazanlı Ütü

Tefal Express Anti-Calc SV8030 buhar kazanlı ütü her türlü kumaşı ütülemek için uygun formda üretilmiştir. 410 g/dk şok buhar gücüne sahip olan SV8030, en zorlu kırışıklıklarda bile son derece başarılıdır. 120 g/dk sürekli buhar çıkışına sahip olan ürün 6. 2 bar buhar basıncına sahiptir. 6. 2 bar buhar basıncının da etkisiyle etkili sonuçlar ortaya çıkar.

  • Durilium AirGlide Taban Plakası
  • No-Setting Teknolojisi
  • Çıkarılabilir Kireç Toplayıcısı

Ekstra Güçlü Buhar Jeneratörü

Ekstra Güçlü Buhar Jeneratörü

Tefal SV8030 Express Anti-Calc 2800 W buhar kazanlı ütü, kolay bakım için çıkarılabilir yeni kireç toplayıcısına sahiptir. Bu gelişmiş kireç önleme teknolojisi ile ütünüz uzun süreli performans sağlar. Kireç toplayıcısı biriken kireçleri bir araya toplayarak size çıkarıp temizleme olanağı sağlar. Bu sayede uzun süre kalıcı buhar performansına sahip olabilirsiniz. Tıkanarak buhar çıkışını engelleyen kireç tortulları bu kireç toplayıcısı içerisinde toplanmaktadır. Kullanma kılavuzunda gösterildiği şekilde kolay bir şekilde çıkarabileceğiniz bu bölge ile Tefal SV8030 ütünüz her daim kireçsiz kalacaktır. Ayrıca kolay bakım için pratik bir aksesuarı da ürün ile beraber gönderilmektedir. Durilium AirGlide taban plakasına sahip olan Tefal Express Anti-Calc SV8030 kumaşlar üzerinde son derece mükemmel bir kayma olanağı sağlar. Kolay ve keyifli bir ütü işlemi yapmak için optimum buhar dağılımı sunan ütü ile ütü yapmak sizin için basit bir eylem olacaktır. Kusursuz bir kayganlık sunan Durilium AirGlide taban plakası tüm kumaş türlerinde aynı performansı göstermektedir. İpek gibi hassas kumaşlarda bile üstün performans ve başarıyı sağlamaktadır.

Tefal SV8030 Yorumları Sayfamızda

Tefal SV8030 Yorumları Sayfamızda

Tefal SV8030 Anti-Calc Express Ultimate buhar kazanlı ütü, 2800 watt gücündedir. Buhar kazanlı ütüler grubunda yer alan ütü buhar kazanı sayesinde içerisine daha fazla su almakta ve daha az su harcamaktadır. Dikey buhar özelliği mevcut olan SV8030 Tefal, sürekli buhar yayılımını ön, arka ve kalp kısımlarından gerçekleştirmektedir. 120 g/dk sürekli buhar çıkışı ve 6. 2 bar buhar basıncını bir araya getirerek kırışık kumaşlarda ve her tipteki kumaş türü üzerinde etkili ve başarılı sonuçlar ortaya koymaktadır. Sürekli buhar çıkışının yanı sıra 410 g/dk şok buhar gücü ile Tefal SV8030 ütü, zorlu kırışıklıklar üzerinde bile istenilen sonuçları elde etmektedir. Tefal Express Anti-Calc SV8030 buhar kazanlı ütü yorumları incelendiğinde genellikle ütünün beğenildiği ve diğer kişilere önerildiği görülmektedir. Müştericilerden tam not alan ürün yüksek yıldızlar ile değerlendirilmektedir. Tefal SV8030 kullanımı ile de müşteriler tarafından beğenilmektedir. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan ürünün kullanım kılavuzunda ürün ile alakalı tüm bilgiler ek olarak sunulmaktadır.

Tefal SV8030 Fiyat Bilgisi

Tefal SV8030 Fiyat Bilgisi

Tefal SV8030 Express Anti-Calc 1. 8 litre su haznesine sahiptir. Geniş su haznesi ile uzun süreli ütü yapma işlemini olanaklı kılmaktadır. Tefal SV8030 özellikleri arasında kolay taşıma kilit sistemi de bulunmaktadır. Bu sayede ütü ve buhar kazanı beraber kolay bir biçimde taşınabilmektedir. Kolay dikey buharlama özelliğine sahip olan Tefal Express Anti-Calc SV8030 buhar jeneratörlü ütü, sadece 30 saniye gibi kısa bir sürede süper hızlı ısınma süresine sahiptir. Bu özellik sayesinde acil durumlarda son anda yapacağınız rötuşlar ile kıyafetleriniz pürüzsüz bir görünüme kavuşur. Tefal SV8030 Express No-Setting diye adlandırılan bir teknolojiye sahiptir. No - Setting teknolojisi yakma riskini ortadan kaldıran bir özelliktir. % 100 güvenli sonuçlar elde etmeniz için buhar ve sıcaklığı birleştirir. Ütü kolay onarılabilir özellikte üretilmiştir. Beyaz ve kırmızı renklerde olan ürün otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Tefal SV8030 fiyat özelliği ile bütçenize uygun bir üründür. Trendyol güvencesi ile satışa sunulan ürünü avantajlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz.