TEFAL Bg222gtr Die-cast Bbq Tasty Grill Dumansız Elektrikli Izgara - 9100034373

1.399,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Bg222gtr Die-cast Bbq Tasty Grill Dumansız Elektrikli Izgara - 9100034373

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SETABIANCA Satıcı Ünvanı: BURSA İPEK ÇEYİZ TEKSTİL PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0191008291200014 Vergi Kimlik Numarası: 1910082912
    Bu ürün SETABIANCA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tasty Grill Dumansız Elektrikli Izgara ile aileniz ve arkadaşlarınızla dumansız ızgaranın tadını çıkarın! Tasty Grill Dumansız Elektrikli Izgara ile tanışın! Dumansız pişirme özelliği sayesinde hem iç hem de dış mekanda her şeyi pişirebilen, çok yönlü bir ızgaradır. Çıkarılabilir parçaları sayesinde temizliği oldukça pratiktir. Tefal Tasty Grill Dumansız Elektrikli Izgaranın 2000W gücü ve yüksek performansı, kusursuz mühürlenmiş etler için tasarlanmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Tasty Grill Dumansız Izgara ile Zahmetsiz Yemekler

Yemek her zaman canlılar için büyük öneme sahip olmuştur. Oksijen ve sudan sonra canlı hayatının devamı için en gerekli temel gereksinimdir. İnsanlar da zaman geçtikçe çeşitli besinler bularak hayatlarını devam ettirmişlerdir. Yemek bu kadar insanlar için önemli olunca yemeğin pişirilmesi de yadsınamayacak bir nokta. Özellikle et, tavuk, balık gibi gıda besinlerinin hem daha zahmetsiz bir şekilde hem de daha sağlıklı pişirilmesi çok önemlidir. Genellikle bu tür etlerin pişirilmesi için hem sık tercih edilen hem de daha sağlıklı olmasından dolayı seçilen yöntem ızgaradır. Ancak ızgaranın yoğun duman ve temizleme zorluğu bulunmaktadır. Fakat bu durum artık Tefal tasty grill dumansız ızgara ile artık daha rahat ve kolaydır. Damlayan yağları haznesinde biriktirerek etrafı dumana ve kokuya maruz bırakmayarak kullanıcıların memnun etmeye devam eder. Tefal tasty grill ızgara sizin de tercihleriniz arasında yer alabilir.

  • Zahmetsiz pişirme
  • Sağlıklı
  • Rahat kullanım

Tefal Tasty Grill Dumansız Izgara Özellikleri ve Kullanımı

Izgara yiyeceklerin ateş üzerinde yerleştirilerek aynı isimde bir alet ile pişirilmesidir. Izgara yöntemi özellikle et ürünlerinin pişirilmesinde daha çok tercih edilir. Çünkü hem daha hızlı pişirilmesini sağlayarak nem oranı saklı tutar hem de daha sağlıklıdır. Ancak ızgara yoğun duman ve kokuya da sebebiyet veren bir pişirme yöntemi ve alettir. Ancak bu durum Tefal tasty grill dumansız ızgara ile artık daha rahat ve pratik olmaktadır. Dumansız pişirme özelliği sayesinde hem iç hem dış mekânda kullanıma müsaittir. Tasty grill dumansız ızgara kullanımı oldukça pratik ve zahmetsizdir. Bu özelliği dışında %100 çıkarılabilir parçalara sahip olduğundan temizliği de oldukça basit ve kolaylık sağlar. Ayarlanabilir ısı ayarı, homojen ısı dağılımı, dumanı ve kokuyu azaltan su haznesi sayesinde Tefal tasty grill dumansız ızgara çok yönlü bir ızgara olmasıyla kullanıcılarına yüksek ve mükemmel performans sunmaktadır. Üstün performans sergileyen tasty grill dumansız ızgara özellikleriyle de herkesin beğenisini kazanır.

Tefal Tasty Grill Dumansız Izgara Fiyatları

İnsanlar ızgarayı piknik yaparken ya da güzel havalarda eğer evlerinde müsait açık alanları varsa oralarda yapmak durumunda kalır. Çünkü ızgara yaparken ortama yoğun bir duman ve koku salınımı olmaktadır. Bu yüzden de genellikle evlerin içinde yapılması pek mümkün olmamıştır. Tefal bg222gtr modeli dumansız ızgara sayesinde ızgaranızı hem evinizin içinde hem de evinizin dışında dumanı azaltan su haznesi sayesinde kolaylıkla yapabilirsiniz. Çok yönlü bir ızgara olması, kolay temizlenilir parçalara sahip olmasıyla kullanıcılarını oldukça memnun etmektedir. Ayrıca Tefal tasty grill dumansız ızgara fiyatı ile satın almak isteyen kişiler için oldukça kolaylık sağlamaktadır. Böylece Tefal sadece ürünü ile değil farklı ödeme seçenekleri ile de kullanıcılarını memnun eder. Dilerseniz tasty grill dumansız ızgara yorumlarına göz atarak ürün özellikleri ve avantajlı fiyat seçeneklerine dair detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Tefal Tasty Grill Dumansız Izgara Kullanıcı Yorumları

Bir ürünü satın almadan önce onun tüm özelliklerinin incelenmesinin yanı sıra aynı zamanda kullanan kişilerin olumlu olumsuz görüşleri de ön plana çıkmaktadır. Özellikle bir mutfak eşyası ise daha da önem arz eder. Çünkü uzun süreli kullanıma sahip olan bu ürünlerden kullanıcılar en yüksek verimi ve performansı almak isterler. Tefal tasty grill dumansız ızgarayı sadece sahip olduğu özellikleri ile değil, kullanıcıların yaptığı yorumlar ile de değerlendirme imkânına sahipsiniz. Ürün paketlenmesi, ulaşımı, kargo hızı, pişme kalitesi, temizliği, istenilen verimin sağlanıp sağlanmadığı gibi birçok aklınıza takılan ya da merak ettiğiniz konuya Tefal tasty grill dumansız ızgara yorumlar kısmından ulaşarak satın almadan önce daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Tefal her yönden kullanıcıları memnun ederek sizlerin yanında bulunur. Dilerseniz Trendyol'da bulunan bu ürünü siz de hemen sipariş vererek bu ürüne anında sahip olabilirsiniz.