TEFAL Titanium I?ngenio Elegance Büyük Set

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Titanium I?ngenio Elegance Büyük Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GALLERY DİAMOND Satıcı Ünvanı: ENES ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210767570
    Bu ürün GALLERY DİAMOND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal L2319072 Titanium Ingenio Elegance Büyük Set Tencere Seti - 2100106634 YEMEKLERİNİZİ ÇEKİCİ VE LEZZETLİ, TEK BİR SAP İLE KOLAY VE GÜVENLE YAPIN Ingenio ve Ingenio'nun %100 güvenli çıkarılabilen sapı sayesinde, tek bir tıkla bir tavadan diğerine geçebilirsiniz. Ocakta pişirin, fırına atın, doğrudan sofrada servis yapın ve artan yemekleri buzdolabında saklayın. Birbirini tamamlayan ve alandan tasarruf ettiren tasarımı sayesinde dolaplarınızda kolayca saklanabilir. Titanium Force yapışmaz kaplama özelliğiyle iki kata kadar daha dayanıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Çıkarılabilir Saplı
  • Dış Materyal Seramik
  • İç Materyal Titanyum
  • Materyal Titanyum
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 12+
Geri Bildirim Ver

Tefal Ingenio Elegance Titanium Büyük Set 12 Parça Tencere Tava Yorumları - Trendyol

Lezzetli ve sağlıklı tarifler hazırlamak için mutfakta kullanılan ekipmanların kalitesi oldukça önemlidir. Mutfak ekipmanları alanında referans olan Tefal, Titanium Ingenio Elegance serisi ile herkesin beğenisini kazanır. Tefal Titanium Ingenio Elegance büyük set 12 parça, son derece kullanışlı ve uzun ömürlüdür. Set, mutfakta birçok ihtiyaca karşılık verir. Tefal Titanium Ingenio Elegance 12 parça büyük set, sulu ve susuz yemekleri kolayca hazırlayabilmenizi sağlar. Aynı zamanda bu seti diğerlerinden ayıran bir başka özellik de takılıp çıkarılabilen kulplara sahip olmasıdır. Setteki tüm parçalara uyum sağlayan kulplar, mutfak dolaplarında kalabalığın önüne geçer.

  • Yanmaz Yapışmaz İç Kaplamalı Tefal Titanium Ingenio Elegance Büyük Set
  • Saklama ve Pişirme için Tefal Titanium Ingenio Elegance Büyük Set
  • Tencere, Tava, Cam Kapak, Plastik Kapak ve Saplardan Oluşan Tefal Titanium Ingenio Elegance Büyük Set

Tefal Titanium Ingenio Elegance Büyük Setin Özellikleri

Tefal Titanium Ingenio Elegance Büyük Setin Özellikleri

Tefal Titanium Ingenio Elegance 12 parça büyük set, şık ve ergonomik yapısıyla beğeni kazanır. Estetik tasarımı sayesinde zevklerinizi mutfağınıza yansıtır. Bu ürün, çok parçalı içeriğiyle mutfakta birçok ihtiyacı karşılar. Sette; 26-28 cm ikili tava, 28 cm wok tava, 26 cm sığ tencere, 22 cm derin tencere bulunur. Aynı zamanda; 22, 26 ve 28 cm çapa sahip üç adet cam tencere kapağı vardır. Setin içindeki 22-26 cm çapa sahip plastik kapaklar, tüm tava ve tencerelerde kullanılabilir. Bunun yanında ergonomik tasarıma sahip iki adet tak çıkar sap da Tefal Titanium Ingenio Elegance büyük set içinde yer alır. Tefal Titanium Ingenio Elegance büyüt set, ergonomik tasarımıyla hem mutfak işlerini kolaylaştırır hem de mutfakta geçen süreyi oldukça keyifli hâle getirir.

Tefal Titanium Ingenio Elegance Büyük Set Kaç Farklı Şekilde Kullanılır?

Tefal Titanium Ingenio Elegance Büyük Set Kaç Farklı Şekilde Kullanılır?

Ingenio Titanium Elegance büyük tava ve tencere seti 12 parça içeriği ile tek başına tüm pişirme işleri için yeterlidir. Yanmaz yapışmaz materyaliyle az yağlı sağlıklı tarifler hazırlamanızı kolaylaştırır. Setin içerisindeki tüm tencere ve tavalar, ocakta pişirmenin yanı sıra fırın yemekleri için de uygundur. Tencere ve tavaları sapsız hâlde fırında; yemek, ekmek, börek, kek pişirmek için kullanabilirsiniz. Tefal Titanium Ingenio Elegance 12 parça büyük set, pişirmenin yanı sıra yemekleri saklama sorununa da çözüm olur. Çıkarılabilir saplar ve plastik kapaklar sayesinde Ingenio tencere ve tavalar, saklama kabına dönüşür. Yanmaz yapışmaz tencere ve tavalar, yemek sunumlarında masada servis gereci olarak kullanılmak için de uygundur. Sap çıkarılarak tencere ve tavayla doğrudan şık bir şekilde masada sunum yapılabilir. Kalan yemekler, Ingenio tencerelerde plastik kapaklarla birlikte buzdolabında saklanabilir.

Tefal Titanium Ingenio Elegance Büyük Set Kaliteli mi?

Tefal Titanium Ingenio Elegance Büyük Set Kaliteli mi?

Tefal Titanium Ingenio Elegance 12 parça büyük set, markanın beğeni kazanan ürünleri arasında yer alır. Ingenio, günlük yemek pişirme ihtiyacını karşılamak için dayanıklı ve uzun ömürlü materyallerden üretilmiştir. Tefal Titanium Ingenio Elegance 12 parça büyük set, Titanium Force kaplaması ile 2 kata kadar yapışmazlık sunar. Dışı da içi gibi yanmaz yapışmaz kaplamaya sahip set, minimum yağ kullanarak tam kıvamında yemekler hazırlamanızı sağlar. Thermo-spot sıcaklık göstergesi, tava ve tencerelerin tamamen ısındığını haber vererek yemek pişirmeyi kolaylaştırır. Isındığında tamamen kırmızıya dönen taban damgası, yağsız mühürleme için ideal ortamı sunar. Gazlı, elektrikli, seramik ocaklara ve fırınlara uygun Ingenio set, güçlendirilmiş ergonomik saplarıyla kalitesini ortaya koyar. Tak çıkar saplar, 10 kilograma kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. Tefal Titanium Ingenio Elegance büyük set 12 parça yorumları sayesinde ürünün kalitesini görebilirsiniz. Mutfağınızı ferah ve konforlu bir ortama dönüştürmek için Tefal Titanium Ingenio Elegance büyük seti Trendyol’dan satın alabilirsiniz.