TEFAL TG8008 Family Grill Dumansız Elektrikli Izgara

4.341,99 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL TG8008 Family Grill Dumansız Elektrikli Izgara

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMC BİLİŞİM TEKN Satıcı Ünvanı: GÖNÜL ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1708705532800001 Vergi Kimlik Numarası: 2210822647
    Bu ürün EMC BİLİŞİM TEKN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2400 w güç
  • 1500 cm²: 8-10 kişilik geniş pişirme yüzeyi
  • farklı sıcaklıklarla ayarlanabilen 2 pişirme plakası
  • çıkarılabilir plakalar
  • bulaşık makinesinde yıkanabilir plakalar
  • ev içi ve açık hava kullanımı
  • yağ çekmecesi

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Çıkarılabilir Plaka Var
Geri Bildirim Ver

TEFAL Family Flavour Grill Dumansız Elektrikli Izgara Siyah

Tefal Family Flavour Grill dumansız elektrikli ızgara siyah evde ve dışarıda kullanıma uygundur. Elektrikli olması temizliği konusunda avantaj sağlar. Çıkarılabilir plakaları ile damlama tepsisini bulaşık makinesinde veya elde yıkayabilirsiniz. Bu sayede temizliği konusunda sorun yaşamazsınız. 2400 W motor gücü ile çalışan ızgara kısa sürede et, tavuk ve daha birçok gıdayı istediğiniz kıvama getirir. Etin mühürlenme derecesini istediğiniz şekilde yapmanızı sağlar. 2 farklı pişirme yüzeyine sahiptir. Bu yüzeylerde ayrı ayrı farklı pişirme derecesiyle ızgara yapabilirsiniz. Ayrıca üründe ayarlanabilir termostat da bulunur. Bu sayede sıcaklığı belli bir ısı derecesinde sabit tutabilirsiniz. Bu özellik ayrıca farklı tarifleri kolayca yapmanıza imkan verir. Geniş yüzeye sahip olduğu için tek seferde 8 ile 10 kişi için bir menü çıkarabilirsiniz.

  • Yıkanabilir plakalar
  • Geniş pişirme yüzeyi
  • Pişirme hazır ışığı

Fonksiyonel Tefal Family Flavour Grill Izgara

Fonksiyonel Tefal Family Flavour Grill Izgara

Tefal Family Flavour Grill ızgaranın 1500 cm’lik geniş yemek pişirme yüzeyi kalabalık bir grup için yemek yapılmasını sağlar. Bölünmüş bağımsız yüzeylerden birden fazla porsiyon çıkarabilirsiniz. Bu da yemek yapılma hızını maksimuma çıkarır. Ayrıca sahip olduğu pişirmeye hazır ışığı, sürekli kontrol etme ihtiyacını ortadan kaldırır. Bu elektrikli ızgarada damlama tepsisi de bulunur. Bu sayede tariflerinizi gerçekleştirirken süzülen yağlar burada bikirir. Ayrıca çıkarılabilir ve yıkanabilir olduğu için temizliğini de zahmet çekmeden yapabilirsiniz. Her yemek sonrası bulaşık makinesinde yağ ve kirlerinden arındırabilirsiniz. 180 derece açılma özelliğiyle yiyecekleri kolayca ızgaraya yerleştirirsiniz. Ürünü kullanmadığınız zaman mutfak dolaplarında veya balkonunuzda saklayabilirsiniz. Küçük olduğu için her yere kolaylıkla sığar. Ev dışında açık havada da kullanabilirsiniz. Bahçeniz veya terasınız varsa orada da ürünü keyfini sürebilirsiniz.

Tefal Dumansız Elektrikli Siyah Izgara Avantajları

Tefal Dumansız Elektrikli Siyah Izgara Avantajları

Tefal Family Flavour Grill dumansız elektrikli siyah ızgara kullananlar farklı tarifleri deneyebilir. Köfte, balık, et ve daha pek çok lezzetli yemeği kısa süre içinde hazır hale getirebilirsiniz. Ürün yapışmaz yüzeylere sahip olduğu için pişirme kağıdı tercih etmeden kullanılması önerilir. Bu sayede yemekler direkt ızgarayla temas ederek doğru şekilde pişer. Pişerken biriken yağları ise tamamen ürün soğuduktan sonra haznesinden çıkarmanız oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçer. Bu hazneyi elinizde ya da bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Tefal Family Flavour Grill dumansız elektrikli siyah ızgara sayesinde etinizi yağ eklemeden de pişirebilirsiniz. Küçük haznede önceki yemek yağları ve suları birikir. Akıllı açılır kilit sistemine sahip üründen plakalar rahat çıkarılır. Güvenilir ve rahat kullanım sağlayan bu akıllı sistem sayesinde ürünü ilk günkü temizliğine dakikalar içinde kavuşturabilirsiniz.

Tefal Grill Dumansız Elektrikli Siyah Izgara Fiyatları

Tefal Grill Dumansız Elektrikli Siyah Izgara Fiyatları

Tefal Family Flavour Grill dumansız elektrikli siyah ızgara fiyatı tüm teknik özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Sahip olduğu motor gücü, birbirinden bağımsız iki farklı yüzeyi, çıkarılıp yıkanabilir plakalar, yağ haznesi gibi daha birçok avantaj ve kolaylık sağlayan özelliğe sahiptir. Ürünün fonksiyonel ve farklı özellikleri vardır. Lezzetli ve doyurucu yemek yapımını bu ürünle pratik hale getirebilirsiniz. Teknik özelliklerinden kullanım şekline kadar birçok özelliği Tefal Family Flavour Grill dumansız elektrikli ızgara siyah yorumlarını okuyarak da bulabilirsiniz. Daha önce bu ızgarayı satın alıp kullanmış müşteriler deneyim ve tavsiyelerini Tefal Family Flavour Grill dumansız elektrikli siyah ızgara yorumları ile diğer müşterilere iletir. Siz de aklınıza takılan soruların cevaplarını bu yorumlar sayesinde bulabilirsiniz. Farklı bütçelere hitap eden bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.