TEFAL C3670502 Titanium Elegance 26 Cm Thermo-spot Teknolojili Yapışmaz Tava - 2100101778

3.399 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.499 TL

Ürün Bilgileri

TEFAL C3670502 Titanium Elegance 26 Cm Thermo-spot Teknolojili Yapışmaz Tava - 2100101778

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UĞURLUM Satıcı Ünvanı: MÜYESSER ÜZÜM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9220305642
    Bu ürün UĞURLUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Titanium Elegance Tava - 26 cm Titanium Elegance Tava sayesinde artık her gün lezzetli yemekler pişirmek mümkün! Maksimum yapışmazlık için geliştirilmiş yüksek performanslı Titanium Force yapışmaz kaplaması ile yemek pişirmek artık hiç olmadığı kadar kolay. İndüksiyon hariç tüm ocak tipleriyle uyumlu olan bu Elegance Tencere ve Tava serisi lezzetli yemekleri kolaylıkla yapmanız için geliştirilmiş özelliklerini derin tasarımı ile bir araya getirir. Thermo-Spot teknolojisi sayesinde optimum ısıyı tespit ederek lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Ekstra büyük ergonomik sap, lezzetli yemekler yaratırken veriminizi arttırır. Dayanıklı bir gövdeye sahip olan Elegance serisi, rahat kullanım ve güçlü performans arasında kurduğu mükemmel denge ile dikkat çeker.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
Geri Bildirim Ver