TEFAL Titanium Elegance 28 cm Wok Tava

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Titanium Elegance 28 cm Wok Tava

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tefal Tıtanıum Elegance 28 Cm Wok Tava 8884 • Yüksek dayanıklılık • Ergonomik sap • Thermo-Spot teknolojisi • Titanium Force yapışmaz kaplama • Uzun ömürlü Titanium Elegance Wok Tava sayesinde artık her gün lezzetli yemekler pişirmek mümkün! Maksimum yapışmazlık için geliştirilmiş yüksek performanslı Titanium Force yapışmaz kaplaması ile yemek pişirmek artık hiç olmadığı kadar kolay. İndüksiyon hariç tüm ocak tipleriyle uyumlu olan bu Elegance Tencere ve Tava serisi lezzetli yemekleri kolaylıkla yapmanız için geliştirilmiş özelliklerini derin tasarımı ile bir araya getirir. Thermo-Spot teknolojisi sayesinde optimum ısıyı tespit ederek lezzetli yemekler pişirebilirsiniz. Ekstra büyük ergonomik sap, lezzetli yemekler yaratırken veriminizi arttırır. Dayanıklı bir gövdeye sahip olan Elegance serisi, rahat kullanım ve güçlü performans arasında kurduğu mükemmel denge ile dikkat çeker.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Titanyum
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

TEFAL Titanium Elegance 28 cm Wok Tava

Yemek pişirmek için çeşitli birçok tava üretilir. Marka kalitesiyle öne çıkan TEFAL Titanium Elegance 28 cm wok tava, üstün performans gösterir. Teflon tava yapısıyla mutfakta kolaylık sağlar. Hafif tava ağırlığı ile kullanışlıdır. Yapışmaz tava özelliğiyle adından söz ettirir. Bu wok tava, yuvarlak tabanlıdır. Genişleyen ve yükselen özelliğiyle sıklıkla tercih edilir. Üstün kalitede yapısıyla herkesin ilk tercihidir. Benzersiz performans vadeder. Yemek pişirirken sunduğu kullanışlılığı ile büyük beğeni toplar. Yüksek ateşle birlikte yemeklerin dibinin tutmasını önler. Yapışmaz artısı sayesinde güzel yemekler hazırlanmayı sağlar. Isıyı muhafaza eden yapısıyla yoğun ilgi görür. Üstün kalitede yapısıyla yemeklere lezzet katar. Derin yapısıyla çok miktarda yemek pişmesine olanak sunar. Ailelere uygun bir tasarıma sahiptir. Bu wok tavayı güvenle tercih edebilirsiniz.

  • Üstün kalitede
  • Yapışmaz özellik
  • Kullanışlı yapı

Kullanışlı TEFAL Titanium Elegance 28 Cm Wok Tava

Kullanışlı TEFAL Titanium Elegance 28 Cm Wok Tava

Yüksek dayanıklılığa sahip bu ürün, harlı ateşlere karşı özenle üretilir. Bu ürünle birlikte lezzetli yemekler pişirilir. Ergonomik sapı sayesinde rahat tutuş sağlar. Hafif yapısı ile elde ağırlık yapmaz. Rahat kavranabilen bu ürünü istediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz. Maksimum yapışmaz özelliğiyle her gıdayı rahatlıkla pişirebilirsiniz. Teflon yapısı sayesinde yemeklerin tavaya yapışmasını önler. TEFAL Titanium wok tava 28 cm genişliğiyle aileler için idealdir. Geniş porsiyonlarda yemek pişirmeye olanak sağlar. Üstün verimlilik sunan bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Benzerlerine fark atan kalitesiyle adından söz ettirir. İndüksiyon hariç tüm ocak tipleriyle uyumlu bir tavadır. Ocaktan alınan ısıyı tava tabanına eşit şekilde dağıtır. TEFAL Titanium Elegance 28 cm wok tava kullananlar, yüksek memnuniyet yaşar. Profesyonel kullanım sunan bu ürünü evinize veya sevdiklerinize hediye olarak alabilirsiniz.

TEFAL Titanium Elegance 28 Cm Wok Tava Yorumları

TEFAL Titanium Elegance 28 Cm Wok Tava Yorumları

Çeşitli birçok yemeğin yapılmasına olanak sunan TEFAL Titanium Elegance 28 cm tava ile birlikte, et veya sebze sotelerini kolaylıla yapabilirsiniz. Raha kullanımı ve güçlü performansı bir arada sunar. Yapışmaz özelliğiyle herkesin popüler tercihidir. Senelerdir koruduğu marka kalitesiyle sıklıkla tercih edilir. Yüksek dayanıklılık sunan bu ürün, uzun ömürlüdür. Bu tavayı kullanırken tahta veya plastik malzemeden araç kullanılması önerilir. Ergonomik sapıyla birlikte üstün konfor sağlar. Etkileyici performansıyla benzerlerine fark atar. Ürünün performansından memnun kalan müşteriler, görüşlerini yorumlara yansıtır. TEFAL Titanium Elegance 28 cm wok tava yorumları, başarılı geri dönüşler içerir. Yapılan yorumlar sayesinde ürün özellikleri kanıtlanır. Thermo-spot teknolojisine sahip bu wok tava, profesyonel kullanım sunar. Isıyı eşit şekilde dağıtarak lezzetli yemekler pişirilmesine yardımcı olur. Benzersiz performansa sahip bu ürünü güvenle alabilirsiniz.

TEFAL Titanium Elegance 28 Cm Wok Tava Fiyatı

TEFAL Titanium Elegance 28 Cm Wok Tava Fiyatı

Birinci sınıf kalite malzemeler kullanılarak üretilen bu wok tava, kullanışlı özellikleriyle herkesi etkilemeyi başarır. Ergonomik sapıyla elde rahat tutuş sağlanır. Bu ürünle birlikte sos, popcorn, et yemekleri gibi çeşitli birçok yemeği pişirebilirsiniz. İdeal genişliği ile ihtiyacı karşılamayı başarır. Titanium Force yapışmaz kaplamasıyla benzerlerine fark atar. Etkileyici performans gösteren bu ürün, hesaplı fiyatlarıyla dikkat çeker. Ekonomik TEFAL Titanium Elegance 28 cm wok tava fiyatı, ürün detaylarına yönelik belirlenir. Malzeme kalitesi, kullanışlı tasarımı, özgün teknolojisi gibi parametrelere dikkat edilerek hazırlanan hesaplı fiyatlar müşterilere sunulur. Avantajlı fiyatlar, müşterilerin bütçesine uyum sağlar. Fiyat ve performans açısından benzersiz bir dengesi vardır. Uzun ömürlü yapısı ve benzersiz kalitesiyle yüksek müşteri memnuniyeti vadeder. Trendyol’dan ürün özelliklerini inceleyebilirsiniz ve TEFAL titanium elegance 28 cm wok tava satın alabilirsiniz.