TEFAL Titanium I?ngenio Talent Pro Büyük Set

3.232,68 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEFAL Titanium I?ngenio Talent Pro Büyük Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiggShop Satıcı Ünvanı: BIGGBRANDS E-TİCARET HİZMETLERİ VE İHRACAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0642011132900010 Vergi Kimlik Numarası: 6420111329
    Bu ürün BiggShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Titanium Ingenio Talent Pro Büyük Tava ve Tencere Seti - 12 Parça Ocaktan, fırına, sofraya, buzdolabına ve bulaşık makinesine, Titanium Ingenio Talent Pro serisi çok yönlü pişirme gereçlerinde akıllı çözümler sunar. Alandan tasarruf ettiren iç içe geçen tasarımı sayesinde dolaplarınızda kolayca saklanabilir. Patentli güvenli ve çıkarılabilen sapı 10 kg’ya kadar ağırlığı kaldırabilir** ve çıkarılabilir sap on yıl garantilidir.* Titanium Ingenio Talent Pro Büyük Tava ve Tencere Seti, indüksiyon dahil tüm ocaklarla uyumludur. Thermo-Spot teknolojisi en doğru ısıyı ayarlayarak mükemmel yemekler pişirmenize olanak sağlar. Titanium Ingenio Talent Pro serisi, uzun ömürlü ve temizlemesi kolay yapışmaz Titanium Excellence yapışmaz kaplamaya sahiptir, 3 kata kadar daha dayanıklıdır. Tava tencerede dünyanın bir numarası Tefal ile, her gün muhteşem lezzetler elde edebilirsiniz***. *Bu Tefal garantisi müşterinin sahip olduğu yasal hakları veya müşterinin ürünü satın aldığı perakende satıcı nezdindeki haklarını etkileyemez, yok sayamaz veya kısıtlayamaz.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 3+
  • İç Materyal Titanyum
  • Materyal Titanyum
Geri Bildirim Ver

Tefal Ingenio Talent Pro Titanium Büyük Set 12 Parça Tencere/Tava Set Yorumları - Trendyol

Tefal Ingenio Titanium Talent Pro siyah 12 parça büyük set ile evinizde tam ayarında pişmiş harika yemekler hazırlayabilirsiniz. Bu takım kaliteli malzeme ile kaplanmış tava ve tencerelerden oluşur. Kaplama malzemesi yemeklerin lezzetli bir biçimde pişmelerini sağlar. Set içerisinde yer alan ürünlerin kullanımı oldukça kolaydır. Bu gereçler yalnızca besinleri ısıtmak için değil buzdolabında muhafaza etmek için de kullanılabilir. Eşsiz bir kaliteye sahip olan ürünler ile birbirinden leziz tarifleri uygulayabilirsiniz.

  • 3 Tava + 2 Tencere + 5 Kapak + 2 Takılabilir Saplı Tefal Titanium Ingenio Talent Pro Büyük Set
  • Özel Kaplama Tefal Ingenio Talent Pro Büyük Set 12 Parça
  • Thermo Spot Teknolojili Tefal Ingenio Titanium Talent Pro Büyük Set 12 Parçat

Tefal Titanium Ingenio Talent Pro Büyük Set İçeriği Nedir?

Tefal Titanium Ingenio Talent Pro Büyük Set İçeriği Nedir?

Tefal Ingenio Titanium Talent Pro siyah 12 parça büyük set içeriğinde özel olarak geliştirilmiş yemek pişirme gereçleri yer alır. Bu takımda yer alan ürünler fırında ve ocakta kullanılabilir yapıdadır. Ayrıca grup içerisinde 2 adet haricî sap mevcuttur. Bunlar sette yer alan bütün tava ve tencerelere uyumlu olarak dizayn edilir. Takım içerisinde yer alan 3 adet tava bulunur. Bunlardan biri wok olarak adlandırılan kategoride yer alır. Bu ürün geniş kapasitesiyle türlü gibi yemekleri pişirmek için uygundur. Diğer 2 tavanın biri 26 diğeri ise 28 cm ölçüsündedir. Tefal Ingenio Titanium Talent Pro büyük set içeriğinde ayrıca biri kısa biri derin olan 2 adet tencere mevcuttur. Farklı boyutlarda olan 3 adet cam 2 adet plastik kapak yemeklerin buzdolabında saklanmasını kolaylaştıracak biçimde dizayn edilir.

Tefal Titanium Ingenio Talent Pro Büyük Setin Fonksiyonları Neler?

Tefal Titanium Ingenio Talent Pro Büyük Setin Fonksiyonları Neler?

Tefal Ingenio Titanium Talent Pro siyah 12 parça büyük set içeriğinde yer alan ürünler Thermo Spot teknolojisiyle geliştirilir. Bu teknoloji, tava ve tencerelerin yüzeyde bir ısı göstergesine sahip olmasını sağlar. Yüzey rengi sıcaklık oranına göre değişir. Örnek olarak; tavanın ortasında bir nokta yer alır. Isı yeterli seviyeye geldiği zaman bu kısım tamamen kırmızı bir renk alır. Bu özellik sayesinde pişirme sürecini tamamen kontrol etmek mümkündür. Takım içeriğinde yer alan tencereler titanyum pro malzeme ile kaplanır. Bu materyal, yapışmayı önleyerek yemeklerin rahat bir biçimde hazırlanabilmesini sağlar. Tefal Ingenio Titanium Talent Pro 12 parça büyük set dâhilinde bulunan ürünler besinlerin muhafazası için de kullanılabilecek bir yapıdadır. Özel kilitli kapaklar iç kısmın hava almasını önleyerek yemekleri, tazeliklerini uzun süre koruyarak saklayabilmeyi sağlar.

Tefal Titanium Ingenio Talent Pro Büyük Set Kullanışlı mı?

Tefal Titanium Ingenio Talent Pro Büyük Set Kullanışlı mı?

Tefal Ingenio Titanium Talent Pro siyah 12 parça büyük set iç içe geçecek şekilde dizayn edilmiş ürünlerden oluşur. Bu sayede takım mutfağınızda ve dolaplarınızda fazla yer kaplamaz. Ürün grubu dâhilinde yer alan saplar ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bunlar kolay tutulabilir şekilde tasarlanır. Ayrıca takılabilir saplar 10 kiloya kadar taşıyabilecek şekilde dizayn edilir. Tefal Ingenio Talent Pro 12 parça büyük set içeriğinde yer alan bütün ürünler kullanışlı yapıdadır. Yemek pişirme esnasında kullanımları oldukça kolaydır. Bununla birlikte iç ve dış kaplama malzemeleri temizlemeyi de kolaylaştırır. Takımda bulunan tencere, tava kapak ve saplar bulaşık makinesinde yıkanabilir. Yapışmaz iç yüzeyler az yağ kullanarak pişirme olanağı sağlar.Tam ayarında ısıyla leziz yemekler hazırlamak için bu seti Trendyol üzerinden edinebilirsiniz. İnternet sitesi veya uygulama üzerinden giriş yaparak ürün görsellerini yakınlaştırabilir ve tasarımları inceleyebilirsiniz. Ayrıca buradan Tefal Ingenio Titanium Talent Pro siyah 12 parça büyük set yorum ve puanlamalarını da okuyabilirsiniz.