Genel Markalar Akıncılar ve Ak Gençlik’ten AKP’ye Turhan Feyizoğlu

222,55 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Akıncılar ve Ak Gençlik’ten AKP’ye Turhan Feyizoğlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bkmkitap Satıcı Ünvanı: POİNT İNTERNET TEKNOLOJİLERİ VE LOJİSTİK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065227000001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652270
    Bu ürün bkmkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • …12 Mart 1971 ve 12 Eylül 1980 darbeleri devimci güçleri ezdi, dinci akimlarin önünü açti. Siyasi parti gençlik örgütü olarak ilk önce MNP, daha sonra MSP gençlik kollarinda çalistilar. Bu siyasi parti gençlik kollarinda çalisanlar daha sonra Akincilar Dernegi'nde de çalisiyorlardi. Iç içeydiler. MNP ve MSP ile organik baglari vardi. Iki kurulus arasindaki geçiskenlik son derece seffaflasmisti ve genelde Akincilar MTTB'li, MTTB'liler de Akinciydilar.… MSP Gençlik Teskilati 29 Mayis 1973'te kuruldu. Ahmet Oguz, Gençlik Teskilati Genel Baskani olurken, Gençlik Teskilati Genel Baskan Yardimciliklarina seçilen on alti kisi arasinda Recep Tayyip Erdogan da bulunuyordu.… 7 Temmuz 1974'te genel kurulu yapilan ve genel baskanliga seçilen Abid Özmen'in MTTB döneminde Abdullah Gül, Genel Yönetim Kurulu Üyesi, Recep Tayyip Erdogan ise Tesisler Müdürlügü görevindeydi.… AKP'nin kuruculari ve milletvekilleri arasinda
  • 1980 öncesi Akincilar Dernegi ile MTTB'de yönetici ve üye olanlardan Abdullah Gül, Abdüllatif Sener, Ersönmez Yarbay, Mehmet Metiner, Recep Tayyip Erdogan gibi kisiler vardi."Adini, Osmanli döneminde düsman topraklarina akin düzenleyen gönüllü süvariler toplulugundan alan Islami bir olusum…Bu hareketin Büyük Dogu Cemiyeti, MTTB, DP, MSP, RP çizgisini izleyerek günümüze, AKP'ye gelen yolda geçirdigi degisimler, farklilasmalar…12 Eylül darbesiyle önü açilan, beslenip büyütülen dini örgütlenmeler içinde öne çikan, ele geçirdigi gücü kullanarak toplumu kendi siyasal Islam anlayisi çerçevesinde dönüstürmeye çalisan bir hareket…Turhan Feyizoglu 1980 öncesi Akincilar olarak bilinen bir gruptan AK Gençlige, AKP'ye uzanan bu hareketi mercek altina aliyor, belgesel nitelikte bir anlatimla okura sunulan kitap, arastirmacilar için de kaynak olusturuyor.(Tanitim Bülteninden) Ürün Adı: Akıncılar ve AK-Gençlik'ten AKP'ye Ürün Kodu: 9789944611169 Yazar: Turhan Feyizoğlu Basım Yılı: 2015 Kapak Türü: Sayfa Sayısı: 480 Kağıt Cinsi: Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Turhan Feyizoğlu
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 451-500
Geri Bildirim Ver