Tekin Döner Kesme Makinası 10 Cm Elektrikli Döner Bıçağı T2 Kablo

22.750 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tekin Döner Kesme Makinası 10 Cm Elektrikli Döner Bıçağı T2 Kablo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Özen Endüstriyel Mutfak Satıcı Ünvanı: ÖZEN ENDÜSTRİYEL MUTFAK MADENİ EŞYA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0686042518000011 Vergi Kimlik Numarası: 6860425180
    Bu ürün Özen Endüstriyel Mutfak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yeni model - Kapak emniyet sistemli Istenilen irilikte öğütme Kompakt yapı Tezgah üzerinde az yer kaplama Her iki yöne devirmeli boşaltma Kolay kullanım Ürün özelliklerini bozmadan öğütme (ürünün yağ ve suyunu çıkarmaz) Az yer kaplar Her sertlikte ürün öğütülebilir (sahlep, zencefil, kuru ekmek, her türlü tohum)Teknik özelliklermarkaaksekapasite200 grgüç1200 wattvoltaj220 volt (monofaze)devir28000 rpmağırlık3400 grhazne ölçüleriçap:13 cm derinlik:5,5 cm kapak derinliği:3,5 cm (200 gr)

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver