7
Tablet Ekran Koruyucuları kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

TEKNETSTORE Apple iPad 8. ve 9. Nesil 10.2 Inç Paper-Like Ekran Koruyucu Kağıt Hissiyatlı Kırılmaz Cam

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEKNETSTORE Apple iPad 8. ve 9. Nesil 10.2 Inç Paper-Like Ekran Koruyucu Kağıt Hissiyatlı Kırılmaz Cam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TekNet Store Satıcı Ünvanı: ZELİHA TEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5590035399
    Bu ürün TekNet Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özgün yazı teması sayesinde dokunmatik kalemler ile çalışırken kağıt hissi veren tasarım
  • Sitil kalem uçları için tasarlanan kaymaz yüzey
  • Kaliteli dayanıklı malzeme
  • Kolay yapışabilen, kendinden adsorpsiyon
  • Kabarcık yapmayan yüksek kaliteli HD görüntü
  • Kaliteli malzeme sayesinde renkler daha canlı ve doğal
  • Ultra incelik sayesinde görüntü kalitesini etkilemez
  • ? Stabil ve net bir görüntü elde edebilirsiniz

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Uyumlu Model Belirtilmemiş
  • Ekran Boyutu (inç) Belirtilmemiş
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
Geri Bildirim Ver

Teknetstore Apple iPad 8. ve 9. Nesil 10.2 inç Paper - Like Ekran Koruyucu Kağıt Hissiyatlı Kırılmaz Cam

Gelişen teknoloji sayesinde sahip olduğunuz cihazların pratik kullanımını ve yüksek derecede korunmasını sağlayan tamamlayıcı ürünler müşterilerin dikkatini çeker. Teknetstore Apple iPad 8. ve 9. nesil 10.2 inç Paper-Like ekran koruyucu kağıt hissiyatlı kırılmaz cam bu ürünlerden biridir. Dokunmatik kalemlerle çalışırken kağıt hissiyatı veren camıyla ön plana çıkar. Kaliteli ve dayanıklı malzemesiyle fark yaratan bu modelin yüzeyi kaymaz özelliktedir. Kolay bir şekilde yapışabilen ve HD görüntü sağlayan özelliğe sahiptir. Renkleri canlı ve doğal bir şekilde gösteren bu ürün ince tasarımıyla görüntü kalitesine herhangi bir etkide bulunmaz. Kaliteli yapısıyla stabil bir görüntü elde edebilirsiniz. Avantajlı özellikleriyle dikkat çeken bu model aynı zamanda cihazlara olan tam uyumuyla müşterileri memnun eder.

  • Kağıt hissiyatı veren cam yapısı
  • Kaymayan kaliteli yüzey
  • İnce ve hassas tasarım

Teknetstore iPad 8. ve 9. Nesil Kırılmaz Cam Özellikleri

Teknetstore iPad 8. ve 9. Nesil Kırılmaz Cam Özellikleri

Kendine has yazı teması sayesinde müşterilere kağıda yazıyormuş hissiyatı veren ürün bu özelliğiyle ön plana çıkar. Kullandığınız tüm stil kalem uçlarına tam uyum sağlar ve kaymaz. Bu özelliği sayesinde cihazı kullanımınız kolaylaşır. Ekstra bir işleme gerek kalmadan pratik bir şekilde yapışkan özelliğiyle müşterilerin beğenisini kazanır. Yüksek kaliteye sahip HD görünümüyle cihazdan aldığınız verimi en yüksek seviyeye çıkarır. Kaliteli malzemesi sayesinde renklerin oldukça canlı olmasını sağlar ve daha keyifli bir deneyim yaşatır. İnce yapısı cihazın görüntüsünü etkilemediği gibi aksine rahat bir kullanım avantajı sağlar. Net bir görüntü sağlayan Teknetstore Apple iPad 8. ve 9. nesil 10.2 inç Paper-Like ekran koruyucu kağıt hissiyatlı kırılmaz cam fiyatı ürünün müşteriler tarafından beğenilen özelliklerinden biridir. Hesaplı bir fiyata sahip ürün sizlere büyük bir avantaj sağlar.

Teknetstore iPad 8. ve 9. Nesil Ekran Koruyucu Avantajları

Teknetstore iPad 8. ve 9. Nesil Ekran Koruyucu Avantajları

Birçok özelliğe sahip olan bu model aynı zamanda müşteriler için büyük avantajlar da sunar. Kağıt hissi veren bu ürün kaymaz yapısıyla da kullanımı kolaylaştırır. Çizim yapan müşteriler için büyük bir avantaja sahip olan bu model birçok kalem tarzına olan uyumuyla çizimlerinizi daha iyi bir şekilde yapmanıza yardımcı olur. Cihazınıza kolayca yapışan pratik özelliğiyle hızlı bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Ultra HD ve net görüntüsüyle cihazdan gelen görüntünün daha da kaliteli olmasını sağlar ve müşterilerin cihaz kullanım deneyimini keyifli hale getirir. Renkleri oldukça canlı ve net gösteren yapısıyla dikkat çeker. İnce ve cihaza tam uyum sağlayan tasarımıyla beğenilen bir üründür. Müşteriler tarafından yapılan Teknetstore Apple iPad 8. ve 9. nesil 10.2 inç Paper-Like ekran koruyucu kağıt hissiyatlı kırılmaz cam yorumları oldukça olumludur.

Teknetstore iPad 8. Ve 9. Nesil Ekran Koruyucu Fiyatları

Teknetstore iPad 8. Ve 9. Nesil Ekran Koruyucu Fiyatları

Teknetstore Apple iPad 8. ve 9. nesil 10.2 inç Paper-Like ekran koruyucu kağıt hissiyatlı kırılmaz cam fiyatı oldukça uygundur. Bütçenizde fazla bir değişim yaratmayan bu ürün hesaplı fiyatıyla müşteriler tarafından tercih edilir. Kağıt hissiyatı, kaymaz yüzeyi, kolay bir şekilde cihaza yapışma özelliği, dayanıklı yapısı, renkleri canlı ve net bir şekilde sunması, cihaza tam uyum sağlayan ince tasarımı sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Pratik bir şekilde temizlenebilir olmasıyla da fark yaratır. Cihazınızın ana ekranını dış etkenlere karşı korur. Çizilme, kırılma, çarpma gibi olumsuz durumlarda darbelere karşı ultra koruma sağlar. Cihazınızı koruyan bu ürün aynı zamanda kir ve leke tutmaz yapısıyla da ön plana çıkar ve kolay bir şekilde temizlenir. Avantajlı özelliklere sahip bu modele Trendyol’dan ulaşıp satın alabilirsiniz.