Teknobab Kadın Selülit Giderici Masaj Aleti 4 Başlıklı

1.254 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teknobab Kadın Selülit Giderici Masaj Aleti 4 Başlıklı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teknolojidurağı Satıcı Ünvanı: ŞEYMA BULGURU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5400732339600013 Vergi Kimlik Numarası: 7150986381
    Bu ürün teknolojidurağı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SELÜLİT GİDERİCİ MASAJ ALETİ 4 BAŞLIKLI TL-2002A

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Teknobab R-Tonax 4 Başlıklı Kadın Selülit Giderici Masaj Aleti

Portakal kabuğu görünümünü yok etmek için tasarlanan Teknobab kadın selülit giderici masaj aleti sayesinde istediğiniz vücuda kavuşabilirsiniz. Hormonal değişiklikler, genetik faktörler veya kilo alıp vermekten dolayı vücudun farklı bölgelerinde selülit görünümü oluşur. Sağlıksız beslenme ve hareketsiz yaşam da selülite sebebiyet verir. Ayrıca kalça, uyluk, kol ve göbek bölgelerinde de selülit oluşabilir. Spor yapmadığımız sürece kol ve bacak dışında kalan yerlerin hareketlenmesi oldukça zordur. Selülit giderici masaj aleti sayesinde hareketsiz kalmış bölgelere canlılık nüfuz edilebilir. Masaj aleti, kan dolaşımını hızlandırarak hücrelerin kendini yenilemesini sağlar. Kadın selülit giderici masaj aletinin kan dolaşımını hızlandırması sayesinde deri altındaki portakal kabuğu görünümü de yumuşamaya başlar.

  • 4 farklı masaj başlığı
  • Hacim: 1 - 15 ml
  • Renk: Beyaz

Teknobab 4 Başlıklı Selülit Giderici Masaj Aleti Kullanımı

Teknobab 4 Başlıklı Selülit Giderici Masaj Aleti Kullanımı

Teknobab kadın selülit giderici masaj aleti sayesinde vücudunuzun herhangi bir yerinde oluşan portakal kabuğu görünümünü yok edebilirsiniz. Vücudun belli bölgelerinde oluşan selülitler, genellikle düzensiz ve sağlıksız beslenmekten kaynaklanır. Sağlıksız beslenme sonucunda vücudun belli bölgelerinde yağ birikir. Bu birikim bağlayıcı dokuyu ittiğinde dışarıdan selülit olarak adlandırdığımız göçükler belirir. Selülit masaj aletini görünen göçüklerin üzerine getirerek kan dolaşımını hızlandırmamız gerekir. Bu sayede biriken yağ dokusu dağılır ve pürüzlü görüntüde hafifleme olur. Portakal kabuğu görünümünü tamamen yok etmek için tasarlanan R-tonax 4 başlıklı selülit giderici masaj aleti, aynı anda birkaç noktaya basınç uygulayarak biriken yağın dağılmasını sağlar.

Teknobab 4 Başlıklı Selülit Giderici Masaj Aleti Portatif mi?

Teknobab 4 Başlıklı Selülit Giderici Masaj Aleti Portatif mi?

Teknobab kadın selülit giderici masaj aleti, son derece portatiftir. Ürünü elinizde kolayca tutarak selüliti yok etmek istediğiniz bölgeye uygulayabilirsiniz. Masaj aleti, vücudun her bölgesindeki selülit görünümünü ortadan kaldırmak için kullanılabilir. Cihazın üzerinde bulunan silikon başlıklar, masaj yapılacak bölgenin özelliklerine göre değiştirilebilir. Elinizde rahatça tutabileceğiniz bu ürünle dakikada 2500'ün üzerinde titreşim sağlayabilirsiniz. Böylece masaj uygulanan bölgedeki kan dolaşımı artar, ölü deriler atılır ve kas ağrıları hafifler. Ergonomik tasarıma sahip masaj aleti sayesinde hayatınıza enerji katarak sağlıklı bir yaşama adım atabilirsiniz. Tüm bunları yaparken de ürünün hafif olması sayesinde yorulmazsınız. Teknobab masaj aleti, portatif yapısıyla evinizde yer kaplamaz. Özel kutusu içerisinde güvenle muhafaza edilebilir ve dolap içlerinde rahatlıkla saklanabilir.

Teknobab 4 Başlıklı Selülit Giderici Masaj Aletinin Garantisi Var mı?

Teknobab kadın selülit giderici masaj aletinin garantisi vardır. Ürünün bozuk şekilde kullanıcıya ulaştırılması Tüketici Hakları doğrultusunda garanti kapsamına girer. Cihaz, sürekli kullanım sağlanması adına kaliteli materyallerden üretilir. Cihazın silikon başlıkları ve motoru, her gün kullanım için uygundur. Ürün, yüksek enerjiyle çalıştığı için güçlü bir motora sahiptir. Ayrıca ürünün elektriğe takılan kablosu da kolay kullanım için özenle tasarlanır. Masaj aleti, vücuttaki yağ dokusunu uyarırken bir yandan da kasları dinlendirmek için kullanılır. Vücuttaki laktik asit yoğunluğunu azaltarak dinlenmiş hissetmeye yardımcı olur. Ürünün üzerindeki tüm parçalar, selülitin azalması ve vücudun rahatlaması için çalışır. Ürünün parçalarıyla ilgili herhangi bir sorun yaşadığınızda firmayla iletişime geçme hakkınız vardır. R-tonax 4 başlıklı selülit giderici masaj aleti yorumlarında ürünü kullanan kişilerin deneyimleri açıkça görülür. Yorumlarda çoğu kullanıcının uzun süreli ve düzenli uygulamayla portakal kabuğu görünümünde azalma gözlemlediği anlaşılır. Vücudunuza masaj yapmak ve selülit görüntüsünü tamamen yok etmek için siz de bu ürünü Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.