Teknoçeri Xiaomi Redmi Note 8 Içi Kadife Lansman Silikon Kılıf

84,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teknoçeri Xiaomi Redmi Note 8 Içi Kadife Lansman Silikon Kılıf

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknoçeri Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5320539811
    Bu ürün Teknoçeri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Redmi Note 8 modeli ile uyumlu lansman silikon kılıf modelidir. İçi kadife kaplamalıdır. Soft yüzey yapısı ile ergonomik kullanım imkanı sunar. Yumuşak silikon kılıf modelidir. Yan kısmında charm ( ip ) takma deliği mevcuttur.

Ürün Özellikleri

  • Cep Telefonu Modeli Xiaomi Note 8
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Model Arka Kapak
  • Renk Mor
Geri Bildirim Ver

Teknoçeri Note 8 Uyumlu Lansman Silikon Kılıf

Telefonlar, son yıllarda hem iletişim için hem de barındırdığı işlevsel uygulamaları ile gün içinde en çok kullanılan cihazlardır. Telefonlar için farklı çeşitlerde aksesuarlar mevcuttur. En çok tercih edilen aksesuarlar ise kılıftır. Sürekli elde tutulmasından dolayı telefon arka kapakları hızla eskiyebilir veya telefonunuz dış darbelerle kırılabilir. Bu nedenle telefon kılıflarıyla korunmak istenir. Özellikle telefon arka kapaklarını darbelerden korumak için dizayn edilen kılıfları, birbirinden farklı tasarımları ile pek çok seçenek sunar. Değişik renklerde ve desende bir çok zevke hitap eden kılıflar tercih edilir. Xiaomi Note 8 cihaz modeli için tasarlanan Teknoçeri Note 8 uyumlu lansman silikon kılıf arka kapağı korur. Telefonu ağırlaştırmadan kullanım sağlar. Esnek yapısı ile kolayca takılır. Kılıf koruması sayesinde telefonların ömrü uzar.

  • Silikon kılıf
  • Xiaomi Note 8 kılıfı
  • Arka kapak

Teknoçeri Note 8 Lansman Silikon Kılıf Özellikleri

Teknoçeri Note 8 Lansman Silikon Kılıf Özellikleri

Gün içinde hem iletişim için hem de aktif kullanılan uygulamaları için çoğu kez telefonlar kullanılır. Müşteriler vazgeçilmezleri hale gelen telefonların korunması ister ve arka kapaklarını korumak için ise kılıf kullanır. Birbirinden farklı pek çok çeşit renkte ve desende seçenekler sunulur. Teknoçeri Xiaomi Note 8 ile uyumlu olarak dizayn edilen lansman silikon kılıf sayesinde arka kapak koruması sağlanır. Dış darbelerden korurken, yüzeyin eskimesini de engeller. Kısa süreli ıslanmaları engeller. Böylece kullanım ömrü arttırılır. Silikon telefon kılıfları esnek yapısı sayesinde kolayca takılıp çıkarılabilir. Korumanın yanı sıra görsel tasarımları için de tercih edilir. Pastel rengi yumuşak bir görüntü sunar. Telefonlar, konuldukları yüzeylerden ve dış darbelerden dolayı zarar görebilir. Sürekli telefonların elde tutması kapağın hızlıca eskimesine neden olur. Bunun önlenmesi için kılıf kullanılması önemlidir.

Teknoçeri Note 8 Lansman Silikon Kılıf Kullanımı

Teknoçeri Note 8 Lansman Silikon Kılıf Kullanımı

Telefon arka kapakları, konulduğu yüzeylerden ve aldığı dış darbelerden dolayı kırılabilir veya zarar görebilir. Aynı zamanda sürekli elde tutmaktan renginin solması ve eskimesi engellenmek istenir. Bu nedenle kılıf kullanarak koruma sağlanması önemlidir. Telefona yeni bir görünüm vermek için de birbirinden farklı tasarımda kılıflar kullanılabilir. Xiaomi Note 8 için dizayn edilen Teknoçeri Note 8 lansman silikon kılıf, arka kapak için koruma sağlar. Silikon yapısı sayesinde esnektir. Kolayca takılıp çıkarılması kullanım kolaylığı sağlar. İletişim aracı olarak kullanılan ve gün içerisinde birçok uygulamayı aktif kullanmanızı sağlayan bu ürünler sayesinde vazgeçilmez hale gelen telefonlar, darbelerden korunur. Hafif yapısı sayesinde ağırlık hissi vermez. Dokusunun yumuşaklığı sayesinde verdiği hissiyat keyiflidir. Teknoçeri note 8 uyumlu lansman silikon kılıf yorumları göz önünde bulundurularak tercih edilebilir.

Teknoçeri Note 8 Uyumlu Lansman Silikon Kılıf Fiyatı

Teknoçeri Note 8 Uyumlu Lansman Silikon Kılıf Fiyatı

Birbirinden farklı pek çok renk ve desende kılıfları bulunur. Tasarımları sayesinde sizin için yeni bir görünüm kazandırır. Kılıflar, arka kapakların korunmasını sağlamak için de önemli bir role sahiptir. Telefonlarınızı çizilme ve zarar görmemesini bu ürün sayesinde engelleyebilirsiniz. Dış darbelere karşı koruma sağlar. Xiaomi Note 8’e uygun olarak dizayn edilen Teknoçeri silikon kılıf, esnek yapısı sayesinde kolaylıkla telefonunuza oturur. Takıp çıkarılması pratiktir. Bulundurduğu kamera bölmesi sayesinde fotoğraf ve video çekimlerinizi engellemez. Sizlere kullanım kolaylığı sağlar. Telefonlarda zaman içerisinde meydana gelen aşınmaları bu ürünü kullanarak engelleyebilirsiniz. Telefonlarına yeni bir görünüm kazandırmak isteyen müşterilere ideal çözümler ve renk seçenekleri sunulur. Teknoçeri Note 8 uyumlu lansman silikon kılıf fiyatı için Trendyol'un avantajlı fırsatlarına bakabilir ve uygun fiyatlarından sahip olabilirsiniz.