TEKNODOĞA Japanese Levrek Sasi Sardine Sandeel Silikon Yem 21,5g 11cm Siyah

211,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEKNODOĞA Japanese Levrek Sasi Sardine Sandeel Silikon Yem 21,5g 11cm Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKNODOĞA Satıcı Ünvanı: ERKAN KESKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Afyonkarahisar Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5460254310
    Bu ürün TEKNODOĞA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Japanese Sasi Sardine Sandeel Silikon Suni Yem 21,5 gram 11 cm >> İstediğiniz renkteki silikon yemi seçerek sepetinize ekleyerek sipariş veriniz. Ürün 1 adet jig head kafa ve 2 adet silikon kuyruktan oluşmaktadır. Japon Sardine silikon yem, sardalya balığı gibi tüm avcı balıkların avlamak için can attığı bir balığın taklididir. Yumuşak silikon gövdesi suda inanılmaz gerçekçi bir yüzüşe sahiptir. At-çek ile levrek ve lüfer balık avcılığı için en çok tercih edilen yemlerdendir. 21,5 gram ağırlığı ile atış erimi çok iyidir. Ayrıca sırtı tekniği ile avlanan tekne balıkçıları bu yem ile avcı balıkların avını yapmaktadır. Tekneden avında tercih edilen diğer balıklardan bazıları da sinarit, lahos, barakuda, palamuttur. Boyu : 11 cm Ağırlığı : 21,5 gram Japanese Levrek Sasi Sardine Sandeel Silikon Yem Renk Çeşitleri Aşağıdaki Fotoğraf Karanlık Ortamda Çekilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver