TeknoDuvar Xiaomi Redmi Note 8 Pro 3d Komple Kapatan Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu

120,80 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TeknoDuvar Xiaomi Redmi Note 8 Pro 3d Komple Kapatan Kırılmaz Cam Ekran Koruyucu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekno Duvar Mobil Teknoloji Ürünleri LTD Satıcı Ünvanı: TEKNODUVAR MOBİL TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836079588800001 Vergi Kimlik Numarası: 8360795888
    Bu ürün Tekno Duvar Mobil Teknoloji Ürünleri LTD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Xiaomi Redmi Note 8 Pro 3D Komple Temperli Cam Kırılmaz Ekran Koruyucusu Ürün Özelliği Telefonunun ekranını komple kaplar ve standart ekran koruyucularda ki gibi kenar kısımlarda boşluk kalmaz. 2,5D eğimli ekranlı cep telefonları için en ideal ekran koruyucu modelidir. Ultra ışık geçirgenliği ile doğal görüntü kalitesini bozmaz. Ürün Yüzeyi 3 katmanlı güçlendirilmiş 9h sertlik ile bıçak ve anahtar gibi cisimlerin çizilmesine karşı ultra dayanıklı. Ürünün çerçevesi yapışkanlı olup, ekran görüntü bölgesinde yapışkan yoktur. Ekran koruyucunun tamamı temperli camdır, kenar kısımları polikarbon değildir. Dokunmatik hassasiyeti arttırıcı koruyuucnun ekran bölgesinde micro noktalar vardır. (Ekran açıkken görüntü kalitesi etkelemez.) Paket İçeriği 1 Adet ürün başlığı ile uyumlu 3D komple temperli cam kırılmaz ekran koruyucusu 1 Adet ıslak temizleme mendili 1 Adet kuru temizleme mendili Uyumlu Marka Xiaomi Uyumlu Seri Redmi Uyumlu Model Note 8 Pro Ekran Koruyucu Markası BCA Ekran Koruyucu Kalite A Ekran Koruyucu Cinsi 3D Komple Temperli Cam 2,5 D Eğimli Ekran Desteği Var, (Kenar Kısımlarda Boşluk kalmaz) Ekran Koruyucu Kalınlığı 0,28 – 0,33 mm Ekran Koruyucu Sertliği 9H 3D Komple Temperli Kırılmaz Cam Görsellerimiz Temsilidir.
Geri Bildirim Ver