Teknoloji Eldiven Cat-vet Veteriner Kedi Eldiveni

1.600 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.649 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Teknoloji Eldiven Cat-vet Veteriner Kedi Eldiveni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EnBirlik Satıcı Ünvanı: COŞKUNFIRAT ECZA DEPOSU MEDİKAL VETERİNERLİK KİMYA GIDA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0212047382300013 Vergi Kimlik Numarası: 2120473823
    Bu ürün EnBirlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kedi tutma eldiveni olan, Cat-Vet Veteriner Kedi Eldiveni hayvan dostlarımızla ilgili uygulamalarda koruma ve kullanım konforu sağlar. Baş ve işaret parmağı takviyelerinin yanında konç içine sert keçe eklenerek kedi ısırmalarına karşı dayanıklıdır/güçlendirilmiştir. Uzun konç boyu ve konç uzunluğunun isteğe göre tasarlanması seçeneğine sahiptir. Koku ve alerji yapmayan 1. Sınıf sığır derisi kullanılmıştır. Beden Aralıklarımız
  • S: 9 Numara M: 10 Numara (Standart Beden) L: 11 Numara şeklindedir. "Özel Beden" isterseniz sipariş oluştururken not yazabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver

Cat-Vet Deri Veteriner Eldiveni - Kedi Tutma Eldiveni

Evcil dostlarınız temas sevmiyor ve veterinere her gidişinizde sorun çıkarıyor olabilir. Nasıl baş edeceğim kimseye zarar verir mi diye düşünmek Cat-Vet veteriner eldiveni ile son bulur. Bu eldiven sayesinde hırçın hayvanların tedavisi sorunsuz ve yaralanma meydana gelmeden gerçekleştirilir. Bu durum hayvan sahibi açısından ve veteriner hekim tarafından oldukça rahatlatıcıdır. Tepkilerini ölçemeyeceğiniz için herhangi bir ani saldırı sonucu büyük yaralanmalar meydana gelebilir. Bu yaralanmalar ciddi sağlık sorunlarına yol açarak ölüme kadar gidebiliir. Genellikle tırmalama sonucu açılan yaraları önler. Tedavi veya muayene sırasında daha iyi kavramayı sağlar. Bu şekilde kaçma riskinin de önüne geçilir. Ailenizin bir üyesi olan dostunuz için tercih ederek onu rahatça muayene ettirebilirsiniz. Aynı zamanda ani tırmalama sonucu oluşacak yaralanmaları önleyebilirsiniz

  • Ekstra korumalı avuç içi desteği
  • Ter emme özelliği
  • Dayanıklı yapı

Deri Veteriner Eldiveni Özellikleri

Deri Veteriner Eldiveni Özellikleri

Deri eldiven denildiğinde, bunun pek dayanıklı bir ürün olacağını düşünenlerin sayısı azdır. Elleri ve bilekleri korumak için kullanılacak eldivenin derisinin de sağlam olması gereklidir. Cat-Vet eldiven sığır derisinden üretildiği için dayanıklıdır. Bu sayede kolay kolay aşınma, soyulma, delinme olmaz ve mükemmel koruma sağlar. İçerisindeki pamuk astar sayesinde teri kolaylıkla emer. Cat-Vet deri veteriner eldiveni kedi tutma eldiveni özel gizli dikişi ile yanma ve aşınmayı önler. Bütün dikişleri zarar görmeyecek dikişlerdir. Avuç içinin güçlendirilmiş olması korumayı arttırır. Koku oluşumunun önüne geçer. Erimiş keskin dikişler için bile üstün koruma gösterir. Aynı zamanda küçük ırk köpekler için de kullanılır. Eldivenler her boyut için standart kalıplarda yapılabilir. Dostlarınızın tırnaklarını keserken ve traş ederken bu üründen yardım alabilirsiniz. Ürünü kullanarak hem hayvanı rahatlatabilir hem de kendinizi koruyabilirsiniz.

Kedi Tutma Eldiveni Kullanımı

Kedi Tutma Eldiveni Kullanımı

Cat-Vet kedi tutma eldiveni henüz kullanılmaya başlanmadan önce alınabilecek her türlü önlemin denendiği doğrudur. Hayvanlar genel muayenelerinde, aşılarında farklı insanlar gördüklerinde huzursuz olabilirler. Bu yüzden hırçınlaşarak duruma tepki vermeye çalışırlar. Bir sokak kedisi için de durum aynıdır. Hatta daha hırçın olması beklenir. Cat-Vet kedi tutma eldiveni kullanırken bütün parmakların içerisinde kolaylıkla hareket etme imkanı vardır. Parmaklarınızı katlamanız da mümkündür. El hareketlerinizi sınırlayacak bir ürün değildir. Kolayca kavrayarak istediğiniz şekilde çalışabilirsiniz. Esnek bir eldivendir. Uzun tasarımı sayesinde aynı zamanda kolunuzu da korur. Kediniz eldivenden de hoşlanmayacak belki de tepki göstercektir fakat tam koruma sağlamasa bile zarar görmenizi engeller. Evlerinizde bulundurarak herhangi bir hırçınlaşma anında kullanımı tercih edebilirsiniz. Evinizde veya klinikte mutlaka bulunması gereken malzemeler arasındadır. Ürünü tercih ederek bir şans verebilirsiniz.

Dayanıklı ve Kullanışlı Cat-Vet Eldiven Çeşitleri ve Fiyatları

Dayanıklı ve Kullanışlı Cat-Vet Eldiven Çeşitleri ve Fiyatları

Bazen gerekli olan ürünü bulmak için birçok mağaza gezip çeşitlerini görüp öyle karar vermeniz gerekir. Trendyol bütün ürün kategorilerini sizler için sunar. Bu sayede oturduğunuz yerden gerekli olan ürüne ulaşmanız oldukça kolaydır. Eğer evinizde bir evcil hayvanınız bulunuyorsa ya da sokak hayvanlarını koruyup gözetiyorsanız edinmeniz gereken bazı ekipmanlar vardır. Kedi tutma eldivenleri bunlar arasındadır. Cat-Vet deri veteriner eldiveni fiyat olarak oldukça uygun ve ulaşılabilir durumdadır. Kendinizi korumayı çok uygun bir fiyata gerçekleştirirsiniz. Cat-Vet deri veteriner eldiveni yorum değerlendirmesine göre başarılı bir üründür. Tam koruma sağladığı söylenir. Kuş için de uygundur. Küçük olan köpek cinslerinde de kullanılabilir. Ürüne kampanyalar dahilinde daha uyguna sahip olabilirsiniz. Edinmeniz gereken bütün ekipmanlara göz atarak eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz.