2
Org kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

TEKNOLOJİDERYASI Jwin Mk-6134 61 Tuşlu Org (jwin Türkiye Garantili)

1.575 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEKNOLOJİDERYASI Jwin Mk-6134 61 Tuşlu Org (jwin Türkiye Garantili)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: depodankapıya Satıcı Ünvanı: MEGAVİZYON İTHALAT İHRACAT VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613024226500012 Vergi Kimlik Numarası: 6130242265
    Bu ürün depodankapıya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - 61 piyano stili dolgu tuş - 200 ton, 200 ritim, 60 demo şarkı - 2 yıl garanti

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Teknolojideryasi Jwin MK-6134 61 Tuşlu Org (Jwin Türkiye Garantili)

Org, pek çok farklı müzik aletinin seslerini çıkarabilen çalması oldukça keyifli olan bir enstrümandır. Teknoloji̇deryasi Jwin MK-6134 61 tuşlu org (Jwin Türkiye garantili) etkileyici tasarımı, kolay kullanımı ve kaliteli hoparlörleri ile dikkatleri çeken bir modeldir. Birçok kişi tarafından sık sık tercih edilen cihazın rengi siyahtır. Kullanım sırasında size zaman kazandırmak ve çalmayı öğrenmeyi kolaylaştırmak amacı ile özel olarak tasarlanır. Nota kağıtlarını koyabileceğiniz özel bölme, kullanım sırasında size büyük kolaylık sağlar. Nota tutma bölmesi üzerine bulunan nota figürü cihazın hoş bir görünüme sahip olmasını sağlar. Kullanım sırasında size kolaylık sağlayan bir diğer özellik ise cihazın tuş tasarımıdır. İdeal yumuşaklığa sahip olan tuşları sayesinde siz de dilediğiniz gibi müzik çalışabilirsiniz.

  • Kaliteli klavye ve gövde
  • İdeal tuş takımı
  • Şık tasarım

Avantajlı Teknolojideryasi Jwin MK-6134 Fiyatı

Teknoloji̇deryasi Jwin MK-6134 61 tuşlu org (Jwin Türkiye garantili) fiyatı belirlenirken cihazın tuş sayısı, tasarımı, tuşların yumuşaklığı gibi pek çok özellik göz önünde bulundurulur. Toplam 61 tuşu bulunan bu cihaz sayesinde farklı ve ilgi çekici tonlara sahip olan notaları çalma zevkini yaşayabilirsiniz. Erken öğrenme dönemleri sırasında ideal bir tuş sayısı olan bu cihaz sayesinde siz de enstrüman bilginizi geliştirebilirsiniz. Pek çok farklı ritim ve ton ayarları olan cihaz sayesinde aynı şarkıyı çok farklı şekillerde çalabilirsiniz. Pratik ve anlaşılabilir ekranı sayesinde cihazın ayarlarını oldukça kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Metronom bilgisi sayesinde nota bilginizi geliştirebilir ve kısa sürede istediğiniz parçaları çalmaya başlayabilirsiniz. Mikrofon girişi de bulunan cihaz sayesinde aynı anda hem şarkı söyleyip hem de orgunuzu çalmanın keyfini siz de yaşayabilirsiniz.

Kullanışlı Jwin MK-6134 61 Tuşlu Yorumları

Teknoloji̇deryasi Jwin MK-6134 61 tuşlu org (Jwin Türkiye garantili) yorumları cihazın kaliteli materyallerden üretilen gövdesine, pratik kullanıma olanak sağlayan ekranına odaklanır. Kullanım sırasında size pek çok seçenek sunan farklı ayar düğmeleri sayesinde siz de öğrenme dönemini keyifle geçirebilirsiniz. Siyah rengin ağırlıkta olduğu tasarım oldukça etkileyicidir. Kullanmadığınız zamanlarda cihazı odanızda dilediğiniz gibi konumlandırabilir ve hoş bir görüntü elde edebilirsiniz. Fişe takarak çalıştırabileceğiniz bu cihaz sayesinde siz de kolayca orgunuzu çalıştırabilir ve her an müzik çalışabilirsiniz. Kullanımı oldukça pratik olan bu cihazı çocuğunuz için alarak onun müzik öğrenimini de büyük oranda destekleyebilirsiniz. 61 adet tuşa sahip olan cihaz, sağ ve sol el kullanımını pratik etmek için uygun bir tasarıma sahiptir. Birçok avantajı olan bu pratik ve etkileyici orga uygun fiyatla sahip olabilirsiniz.

Kaliteli 61 Tuşlu Jwin Org Özellikleri

Jwin MK-6134 61 tuşlu org sayesinde siz de neredeyse elektrik olan her yerde müzik çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Jwin markasının kalitesine sahip olan bu cihaz da müzikseverler için uygun bir hediye seçeneği olabilir. Kullanımı pratik olan ürünü çocuklar veya yetişkinler rahat bir şekilde kullanabilir. Org ile beraber gelen cihazlar sayesinde hem müzik yapabilir hem de şarkı söyleyebilirsiniz. Kaliteli ve net bir ses iletimi sağlayan mikrofon sayesinde dilediğiniz gibi şarkılarınızı seslendirebilirsiniz. Toplam 61 tuşu bulunan cihaz ile pek çok farklı müzik aletinin değişik notalarını kolay bir şekilde çalabilirsiniz. Müzik bilginizi geliştirmek için kullanabileceğiniz Jwin tuşlu org ile siz de müzik bilginizi geliştirebilir ve dilediğiniz her yerde rahatça pratik yapabilirsiniz. Kaliteli materyallerden üretilen bu kullanışlı orga Trendyol üzerinden uygun fiyata sahip olabilirsiniz.