TEKNOPAZARIM Xiaomi Mi 11 Ultra Type C Kulaklık Siyah Renk

150 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

TEKNOPAZARIM Xiaomi Mi 11 Ultra Type C Kulaklık Siyah Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: telefonadair Satıcı Ünvanı: YUSUF YALÇIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9310529960
    Bu ürün telefonadair tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EARPODS TİP TYPE-C MİKROFONLU KULAKLIK NOT: HTC CASPER VE SAMSUNG MARKANIN HİÇBİR MODELİNİ DESTEKLEMEZ

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Kablolu
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Yok
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C Kulaklık Siyah Renk

Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C kulaklık siyah renk ve şık tasarım bakımından oldukça ilgi gören bir modeldir. Xiaomi Mi kulaklık gün içerisinde dinleyeceğiniz müziklerden eğitimlere kadar birçok içeriği kaliteli bir ses dengesi içerisinde size sunar. İdeal uzunluktaki ürün kablosu, kulak yapısına uygun formu ile konforunuzu destekler. Dilerseniz sporda, yolda dilerseniz de yatarken Type C girişli kulaklığı kullanabilirsiniz. Modelin kalitesi sayesinde uzun dönemler konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Dinlediğiniz içeriklerin seslerini net bir şekilde duymanıza olanak veren Xiaomi Mi 11 Ultra için tasarlanan kulaklık tere ve toza karşı dayanıklıdır. Cihazın kullanımı sırasında sağladığı 10 Hz ile 2500 Hz arasındaki frekans dengesi bas ve tiz müziğe göre şekillenir. Bu özellik sayesinde keyifli bir dinleme gerçekleştirebilirsiniz.

  • Müziğe uygun frekans dengesi
  • Yüksek ses kalitesi
  • Kulak yapısına uyum

Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C Kulaklık Özellikleri

Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C Kulaklık Özellikleri

Xiaomi Mi 11 Ultra Type C kulaklık siyah renk toz ve kir göstermez. Kolay kullanıma sahip ürün modelini cihazınızın Type C şarj bölümüne takarak müziğin keyfini çıkarabilirsiniz. Yüksek bağlantı ve ses kalitesi size konforlu bir müzik olanağı sunar. Aynı zamanda telefon görüşmelerinizi Type C kulaklık Xiaomi modeliyle gerçekleştirebilirsiniz. Çağrılarınızı pratik bir şekilde yanıtlarken bir yandan diğer işlerinizi yapma fırsatını bulabilirsiniz. Teknopazarım markasının bünyesinde size sunulan kulaklığın kullanımı sırasında dış seslerden etkilenmeden işlerinizi halledebilirsiniz. Aktif gürültü önleyici sayesinde görüşmeleriniz sırasında karşı tarafa dışarıdan gelen sesler iletilmez. Bu sayede dışarda, sporda veya gürültülü ortamlarda görüşme yapacağınız kişilere sesiniz net bir şekilde iletilir. Markanın sunduğu kulaklık modelinin ses izolasyonu sayesinde dinlediğiniz içeriğe odaklanabilir, dışarıdan gelebilecek seslerden rahatsız olmanın önüne pratik bir şekilde geçebilirsiniz.

Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C Kulaklık Siyah Fiyatı

Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C Kulaklık Siyah Fiyatı

Toplum içerisinde dinlediğiniz müziklerin, izlediğiniz videoların çevrenizdeki insanları rahatsız etmemesi adına kaliteli bir kulaklık kullanmanız gerekebilir. Cihazın kalitesi sayesinde seslerin dışarıdan duyulmasını önleyebilir, dengeli frekans sistemi sayesinde kulağınızın rahatsız olmasının önüne geçebilirsiniz. İhtiyaçlarınız ve zevkleriniz doğrultusunda bir elektronik cihaz almak istediğinizde yüksek meblağlar ödemek zorunda olmayabilirsiniz. Bunun yerine güvenilir markaların cihazınız ile uyumlu modellerini tercih edebilirsiniz. Yıllarca kullanabileceğiniz Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C kulaklık siyah renk fiyat açısından makul tutularak size sunulur. Marka müşteri memnuniyetine ve taleplerinize oldukça dikkat eder. Bu doğrultuda markanın bünyesinde sunulan kaliteli cihazlara, farklı bütçelere sahip müşterilerin ulaşması hedeflenir. Yenilikçi teknolojiden yararlanarak hazırlanan Xiaomi Mi markasının kulaklık modelinin avantajlı fiyatları sayesinde bütçenizi koruma fırsatı bulabilirsiniz. Dilerseniz de cihazı sevdiklerinize bir hediye alternatifi olarak sunabilirsiniz.

Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C Kulaklık Yorumları

Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C Kulaklık Yorumları

Elektronik cihaz satın alırken yapacağınız çeşitli araştırmalar üründen yüksek verim almanızı desteklemenin yanı sıra bütçenizi koruma imkanı da sunar. Araştırmalarınızın niteliği ihtiyaçlarınıza, zevklerinize ve önceliklerinize bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Araştırmalarınızı desteklemek, sahip olacağınız elektronik ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Teknopazarım Xiaomi Mi 11 Ultra Type C kulaklık siyah renk yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu yorumlar, ürünü öncesinde deneyimleyen müşterilerin görüşlerini içerir. Kullanıma bağlı olarak müşteri görüşleri değişiklik göstermekle beraber cihaz hakkında bir fikir sahibi olmanızı destekleyebilir. Xiaomi Mi 11 Ultra cep telefonunuzda değerlendirebileceğiniz Type C girişine sahip kulaklık modeli kulak sağlığınızı destekleyecek şekilde tasarlanır. Gerek ses kalitesi gerekse kulak içi formu ile size hitap edebilir. Müzik dinlemeyi sevdiren markanın kulaklık modelini Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.