8
Dezenfektan Ürünleri kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Teknotel Dezenfektan Aparatı Çelik Ve 1lt Şişe Krom Eg301

291,01 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teknotel Dezenfektan Aparatı Çelik Ve 1lt Şişe Krom Eg301

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eymen yapı market Satıcı Ünvanı: MEHMET YAMAN ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9350255854
    Bu ürün eymen yapı market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Teknotel krom dezenfektan makinası 1 lt aparatı - 1 lt bidon ve aparatı, ürün 2 parçadan oluşmaktadır.
  • Içerisinde asma aparatı ve 1 litre boş bidon bulunmaktadır.
  • Ürün yapısı gereği kol dirsek yardımıyla sıvı ve jel dezenfektan boşalımını sağlar.
  • Kutu içerinde 2 adet dübel ve vidaları mevcuttur.
  • - 1000 ml kapasitelidir.
  • - el değmeden dirsek yardımı ile kullanılır.
  • - ev ve ofisler için kullanıma uygundur
Geri Bildirim Ver

Teknotel Dezenfektan Aparatı Çelik Ve 1lt Şişe Krom

Teknotel dezenfektan aparatı hastanelerde, iş yerlerinde, okullarda ve diğer tüm toplu alanlarda sıklıkla kullanılan bir üründür. Virüslerden korunmak için yaygın bir şekilde kullanılan dezenfektanları az temasla almayı sağlayan çelik aparat, dayanıklı ve sağlam yapısıyla ön plana çıkar. Bu aparat özellikle toplu kullanıma açık olan yerlerde sıklıkla tercih edilir. Dezenfektan şişelerini çevreleyen bir tasarıma sahip olan çelik aparat, kutuların duvara monte edilmesini sağlar. Böylece dezenfektanın pompa bölümü de korunur. Kullanışlı ve hijyenik yapısı sayesinde ev ve ofislerde de rahatlıkla kullanılabilir. Aparat çelikten üretildiği için dayanıklılığı oldukça fazladır. Üzerine dezenfektan gelse dahi üründe herhangi bir paslanma görülmez. Teknotel dezenfektan aparatı çelik materyaliyle uzun ömürlü bir kullanım sunar.

  • Dirsek yardımıyla dezenfektan kullanımı imkanı
  • Ev ve ofis ortamına uygun
  • Asma aparatı sayesinde kolay montaj

Teknotel Dezenfektan Aparatı ile Sağlıklı Alanlar

Teknotel Dezenfektan Aparatı ile Sağlıklı Alanlar

Özellikle kalabalık ortamlarda kullanılan Teknotel dezenfektan aparatı çelik ve 1 lt şişe krom eg301 toplu alanların sağlıklı olmasını sağlar. Virüslerin yayılmasını engelleyebilir. Dezenfektan şişelerinin duvarlara monte edilmesi ve elle temas edilmeden kullanılması pek çok kişinin ilgisini çeker. Dirsekle kullanıma uygun olan ürün, çok sayıda kişinin aynı yere elle temas etmesini engeller. Ayrıca şişenin pompasının bozulma ya da kırılma ihtimalinin de önüne geçer. Hem güvenilir hem de sağlıklı bir kullanım sunar. Hijyenin ve rahatlığın bir arada olduğu set, çelik asma aparatı ve 1 litrelik boş bidonla birlikte sunulur. Ayrıca kurulum için gerekli olan 2 dübel ve 1 adet vida da müşterilere kolaylık sağlar. Tüm bu parçaları kullanarak aparatı rahat bir şekilde duvara monte edebilirsiniz. Ayrıca istediğiniz zaman rahatça duvardan çıkarabilirsiniz.

Kullanışlı Çözümler için Teknotel Dezenfektan Aparatı

Kullanışlı Çözümler için Teknotel Dezenfektan Aparatı

Teknotel dezenfektan aparatı sayesinde kalabalık ortamların hijyen ve güven seviyesini artırabilirsiniz. El temasını sıfıra indirerek sadece dirsekle kullanım sağlayan ürün çelikten oluşur. Sette yer alan 1 litrelik şişe de krom plastikten üretilir. Teknotel dezenfektan aparatı çelik ve şişe krom 1 lt özellikle kapalı alanlarda kullanıma uygundur. Krom şişenin el sürmeden dezenfektandan yararlanabilmenizi sağlayan mekanizması, hijyen standartlarının uygulanmasına yardımcı olur. Ürün çelik malzemeden üretildiği için uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir. Dilediğiniz her yerde kullanabileceğiniz dezenfektan aparatı kullanışlı ve sağlıklı çözümleriyle kalabalık ortamlarda virüs yayılımını azaltır. Sadece dezenfektan için değil, sıvı sabun ya da deterjanlar için de bu ürün tercih edilebilir. Krom şişenin içinde yer alan sıvı ya da jel temas olmadan, sadece dirsekler yardımıyla ele sağlıklı bir şekilde alınabilir.

Teknotel Dezenfektan Aparatı Fiyatları

Teknotel Dezenfektan Aparatı Fiyatları

Kullanışlı yapısıyla hijyenik çözümler sunan Teknotel dezenfektan aparatı, çelik malzemesi sayesinde uzun ömürlü bir kullanım sunar. Duvara kolayca monte edilebilen ürün hem sağlam hem de dayanıklı yapısı sayesinde çok sayıda avantajı bir arada bulundurur. Teknotel dezenfektan aparatı çelik ve 1lt şişe krom fiyatı ile de ön plana çıkar. Kullanımı kolay olan ve kaliteli malzemeden üretilen ürün oldukça uygun fiyatlarla müşterilere sunulur. 1 litrelik krom dezenfektan şişesini rahatlıkla taşıyabilen ürün, sadece tek bir vida kullanılarak duvara monte edilir. Elle temas etmeden, dirsekler yardımıyla dezenfektandan yararlanmak için özel olarak tasarlanan çelik aparat yağmurlu havalarda ıslansa dahi paslanmaz ve sağlamlığını korur. Teknotel dezenfektan aparatı çelik ve 1lt şişe krom yorumları ve fiyat bilgisine Trendyol’dan ulaşabilir ve ürünü kolayca sipariş verebilirsiniz.