Teknotel DÖRT KATLI BANYO RAFI KROM ES060

481,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teknotel DÖRT KATLI BANYO RAFI KROM ES060

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknotel Krom Ev Ürünleri Satıcı Ünvanı: TEKNOTEL KROM EV ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836043041300013 Vergi Kimlik Numarası: 8360430413
    Bu ürün Teknotel Krom Ev Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fabrikadan Dört Katlı Banyo Rafı 50 ÜLKEYE İHRACAT YAPAN, TÜRKİYE DE KATEGORİSİNDE İHRACATTA LİDER FİRMADAN ARACISIZ FATURALI ALMA FIRSATI Kullanım kolaylığı ve şık tasarımı sayesinde banyonuzu daha düzenli hale getirir. Darbelere karşı dayanıklıdır. Ürün tamamen metaldir, plastik aksam barındırmaz. DÖRT KATLI BANYO RAFI ES060 Ürün Ölçüleri: 25 x 10 cm Yükseklik: 75 cm Paket İçeriği: 1 adet dört katlı banyo rafı 2 adet vida dübel seti *KOLAY KULLANIM *ÖZEL KAPLAMA DAHA FAZLA KOROZYON DİRENCİ

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Teknotel Dört Katlı Banyo Rafı Krom

Pratik ve şık tasarımlarıyla göze hitap eden ürünler ev dekorasyonlarında tercih edilirken banyolar da bu şekilde rahatlıkla düzenlenir. Teknotel Dört Katlı Banyo rafı banyonuzdaki düzeni sağlamak için şık tasarımlar sunar. Banyolar ise diğer odalara göre daha çok ürünün bulunduğu alan olarak bilinir. Ürünleri karmaşıklığa sebep olmadan ve ihtiyacınız olanı bulabilmeniz için Teknotel 4 katlı banyo rafı iyi bir tercih olur. Dağınıklığa son verirken bütün ürünleri görmenizi sağlar. Çok fazla ürünü bir arada toplarken görselliğinden taviz vermez. Herhangi bir paslanmaya sebep olmaz, döküntü yapmaz. Şık tasarımı, kullanım kolaylığı, indirimli fiyatı ve paslanmayan tasarımıyla hem bütçelere hem de gözlere hitap eder. Siz müşterilerin aradığı kriterlere uygun olmasıyla adından söz ettirir.

  • Şık görünüm
  • Suya dayanıklı tasarım
  • Pratik kullanım

Her Ortama Uygun Tasarımı ile Teknotel 4 Katlı Banyo Rafı

Her Ortama Uygun Tasarımı ile Teknotel 4 Katlı Banyo Rafı

Evlerinizde ürün tercihi yaparken kullanılacak alana göre malzemeleri tercih etmelisiniz. Bu sayede üründen daha iyi verim alabilirsiniz. Banyo gibi su ile temas edilen alanlarda paslanmaz ürünler tercih edilebilir. Ürün, tamamen metalden üretildiği için paslanmaz güvencesi ile satışa sunulur. Paslanma yapmaması, şık tasarımı ile evlerinizin vazgeçilmezi haline gelir. Teknotel Dört Katlı Banyo Rafı Krom olma özelliği ile paslanma sorununa çözüm getirir. Gönül rahatlığı ile banyolarınızda kullanabilirsiniz. Bu ve buna benzer sorunlarla karşılaşmazsınız. Havlu, şampuan, tuvalet kağıdı, bakım ve temizlik ürünleri gibi çok sayıda olup yer kaplayan ürünleri zevkinize göre yerleştirebilirsiniz. Sadece banyolarınızda kullanmakla kalmayıp evinizin herhangi bir bölgesinde de kullanım sağlayabilirsiniz. Müşterilerin her türlü beklentisini karşılayan bu ES060 banyo rafı modeli ile evinizdeki tüm depolama ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Teknotel 4 Katlı Banyo Rafı Fiyatları

Her Bütçeye Uygun Teknotel 4 Katlı Banyo Rafı Fiyatları

Dekorasyon ürünlerinde görsellik kadar fiyat da önemlidir. Üründen beklenti, kullanılacağı alanda kapladığı yer, görselliği ve yerleştirildiği bölgeye aykırı olmaması müşteri için öncelikler arasında kabul edilir. 25 x 10 cm iken yüksekliği ise 75 cm olarak üretilir. Hem geniş hem de dar banyolar için kullanımı uygundur. Her ortama uyan malzemesi, ortalama ebat ve şık görünümü ile banyolarınızın vazgeçilmez toparlayıcısı olur. Genel tabiri ile beklenti ve fiyatların uyuşması müşteri açısından önem arz eder. Teknotel 4 Katlı Banyo Rafı fiyatları ise avantajlı ve beklentileri karşılayacak fiyat uygulamasıyla satışa sunulur. İndirimli fiyatı, kolay kurulumu ile müşterilerin bütçelerine yönelik tasarımı banyolarınıza renk katar. Satışa sunulan ürünlerin renklerine göre fiyatları değişmediğinden hem kullanışlı hem de kaliteli modellere sahip olabilirsiniz. Siz de banyonuzu bu sayede dekore edebilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti ve Teknotel Dört Katlı Banyo Rafı

Müşteri Memnuniyeti ve Teknotel Dört Katlı Banyo Rafı

Su ile temas eden ürünlerin en büyük problemi paslanma sorunudur. Ürünler herhangi bir su temasında pas, dış malzemenin dökülmesi ve koku sorunu ile karşılaşır. Teknotel Dört Katlı Banyo Rafı Krom özellik ve görselliği sayesinde bu sorunlara rastlanmaz. Trendyol sayesinde bütçenize uygun fiyat seçenekleri ile ürüne ulaşabileceğiniz gibi kolayca satın alabilirsiniz. Teknotel Dört Katlı Banyo Rafı yorumları bölümünden yararlanarak daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumları okuyabilir, satın almak istediğiniz ürün hakkında detaylı bilgiye bu sayede ulaşabilirsiniz. Dağınıklığı toplaması, şık tasarımı ve kalitesi ile adından söz ettiren bu ürün sayesinde banyonuzun dekorasyonunu da tamamlayabilirsiniz. Daha fazla dağınık ve kalabalık görüntüye katlanmak zorunda kalmaz, aynı zamanda güzel bir dekor ürününe de sahip olabilirsiniz. Kaliteli ve kullanışlı olan bu ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.