Teknotel İKİ KATLI KALPLİ TABAKLIK BULAŞIKLIK KROM KB011

142,89 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teknotel İKİ KATLI KALPLİ TABAKLIK BULAŞIKLIK KROM KB011

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eymen yapı market Satıcı Ünvanı: MEHMET YAMAN ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9350255854
    Bu ürün eymen yapı market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fabrikadan İki Katlı Kalpli Tabaklık Bulaşıklık 50 ÜLKEYE İHRACAT YAPAN, TÜRKİYE DE KATEGORİSİNDE İHRACATTA LİDER FİRMADAN ARACISIZ ALMA FIRSATI Mutfağınızı daha düzenli hale getirir ve dolaplarınızdan tasarruf yapmanızı sağlar. Mutfak dolabında, tezgah üzerinde vb alanlarda kullanıma uygundur. Darbelere ve ağırlığa karşı dayanıklıdır. Tabak,bardak vb tüm mutfak gereçlerini rahatlıkla taşıyabilir. Monte halde gönderilir. Montaj gerektirmez. Ürünün tamamen metaldir, tepsi ve kaşıklık aksamlar plastiktir. TEKNOTEL İKİ KATLI KALPLİ TABAKLIK BULAŞIKLIK KB011 Ürün Ölçüleri: 33 x 48 cm Yükseklik: 26 cm Paket İçeriği: 1 adet İki Katlı Kalpli Tabaklık Bulaşıklık 1 adet Plastik Tepsi 1 adet Plastik Kaşıklık ÜCRETSİZ KARGO EKSTRA GÜÇLÜ ÖZEL KAPLAMA KAMPANYA FIRSAT *İKİ KATLI TABAKLIK BULAŞIKLIK *İKİ KATLI PATENTLİ TASARIM *PLASTİK KAŞIKLIK ve TEPSİ *KALİTELİ DAYANIKLI *KENAR BÖLÜMÜNDE, ÇATAL, BIÇAK ve KAŞIK İÇİN ÖZEL BÖLMELİ BULAŞIKLIK *KOLAY KULLANIM *BULAŞIKLIĞIMIZDA EN ALT KISMINDA SU TOPLAMA BÖLÜMÜ VARDIR *ÖZEL KAPLAMA DAHA FAZLA KOROZYON DİRENCİ *ÜRÜN ÖLÇÜLERİ AŞAĞIDA VE EK RESİMLERDE VERİLMİŞTİR Tekno-tel Marka PRATİKTİR, MUTFAĞINIZA GÜZELLİK KATAR. Mutfak Aksesuarları seçerken kullanım kolaylığı ve şıklık önemli seçim kriterlerinin başında gelmektedir. KB011 İki Katlı Kalpli Tabaklık ürünümüz sizin ihtiyacınızı karşılayacak biçimde üretilmiştir. Kısa süreli kampanya fiyatını kaçırmamak için alışverişe başlayın!

Ürün Özellikleri

  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver