Teknotel TEK KATLI TABAKLIK BULAŞIKLIK MAT SİYAH KB006

531,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teknotel TEK KATLI TABAKLIK BULAŞIKLIK MAT SİYAH KB006

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknotel Krom Ev Ürünleri Satıcı Ünvanı: TEKNOTEL KROM EV ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836043041300013 Vergi Kimlik Numarası: 8360430413
    Bu ürün Teknotel Krom Ev Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fabrikadan Tek Katlı Tabaklık Bulaşıklık 50 ÜLKEYE İHRACAT YAPAN, TÜRKİYE DE KATEGORİSİNDE İHRACATTA LİDER FİRMADAN ARACISIZ ALMA FIRSATI Mutfağınızı daha düzenli hale getirir ve dolaplarınızdan tasarruf yapmanızı sağlar. Mutfak dolabında, tezgah üzerinde vb alanlarda kullanıma uygundur. Darbelere ve ağırlığa karşı dayanıklıdır. Tabak,bardak vb tüm mutfak gereçlerini rahatlıkla taşıyabilir. Monte halde gönderilir. Montaj gerektirmez. Ürünün tamamen metaldir, tepsi ve kaşıklık aksamlar plastiktir. Tek Katlı Tabaklık Bulaşıklık KB006 Paket İçeriği: 1 adet Tek Katlı Modüler Tabaklık 1 adet Plastik Tepsi 1 adet Plastik Kaşıklık ÜCRETSİZ KARGO EKSTRA GÜÇLÜ ÖZEL KAPLAMA KAMPANYA FIRSAT *TEK KATLI TABAKLIK BULAŞIKLIK *TEK KATLI PATENTLİ TASARIM *PLASTİK KAŞIKLIK ve TEPSİ *TABAKLIK BARDAKLIK *KALİTELİ DAYANIKLI *KENAR BÖLÜMÜNDE, ÇATAL, BIÇAK ve KAŞIK İÇİN ÖZEL BÖLMELİ BULAŞIKLIK *KOLAY KULLANIM *BULAŞIKLIĞIMIZDA EN ALT KISMINDA SU TOPLAMA BÖLÜMÜ VARDIR *ÖZEL KAPLAMA DAHA FAZLA KOROZYON DİRENCİ *ÜRÜN ÖLÇÜLERİ AŞAĞIDA VE EK RESİMLERDE VERİLMİŞTİR Tekno-tel Marka Mutfağınızda, - PRATİK BİR ŞEKİLDE KULLANABİLİRSİNİZ. Mutfak Aksesuarları seçerken kullanım kolaylığı ve şıklık önemli seçim kriterlerinin başında gelmektedir. KB006 Tek Katlı Tabaklık ürünümüz sizin ihtiyacınızı karşılayacak biçimde üretilmiştir. Kısa süreli kampanya fiyatını kaçırmamak için alışverişe başlayın! *ÖZEL KAPLAMA *DAHA GÜÇLÜ KOROZYON DİRENCİ Ürün Ölçüleri Yükseklik 12 cm Derinlik 33 cm En 48 cm Ürün Değişimi ve İade Koşulları Ürününüzü teslim alırken kontrol etmenizi ve üründe fark edebileceğiniz bir hasar olup olmadığını kargo görevlisi yanında tespit etmenizi özellikle öneririz. Eğer bu aşamada bir tespitte bulunursanız kargo görevlisine “Hasar Tespit Tutanağı” hazırlatmanızı ve ürünü teslim almadan aynı kargo ile geri göndermeniz gerekmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver