Teknotel VAKUMLU ÜÇGEN HAVLULUK KROM DM233

256,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teknotel VAKUMLU ÜÇGEN HAVLULUK KROM DM233

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Teknotel Krom Ev Ürünleri Satıcı Ünvanı: TEKNOTEL KROM EV ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836043041300013 Vergi Kimlik Numarası: 8360430413
    Bu ürün Teknotel Krom Ev Ürünleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • DM233 KROM VAKUMLU ÜÇGEN HAVLULUK

Ürün Özellikleri

  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Teknotel DM233 Krom Vakumlu Üçgen Havluluk

Sahip olduğu tüm özellikler ile her yönden dikkat çeken Teknotel vakumlu üçgen havluluk, ihtiyaç duyulan her alanda tercih edilebilen bir üründür. Kullanışlı ve şık olmasından dolayı da sıklıkla tercih edilmektedir. Teknotel markası tarafından üretilen bu vakumlu havluluk, yüksek kalite standartlarından dolayı öne çıkmaktadır. Son derece sağlam ve dayanıklıdır ve formunu uzun yıllar korur. Buna bağlı olarak da uzun ömürlü bir kullanım sunar. Güçlü vakumu sayesinde ağırlıklara karşı dirençlidir ve havlunun asılması ile düşmesi söz konusu değildir. Üçgen tasarımı, banyolara şık ve modern bir hava kazandırır. Ayrıca montaj sırasında herhangi bir kesici ya da montaj aletine gerek yoktur. Son derece basit bir şekilde monte edilir.

  • Krom malzeme ve metalik renk
  • Güçlü vakumlama ve 5 kg taşıma kapasitesi
  • Kolay kurulum ve montaj

Teknotel Vakumlu Üçgen Havluluğun Özelliklikleri Nelerdir?

Teknotel DM233 Krom Vakumlu Üçgen Havluluk Yorumları

Teknotel vakumlu havluluk, vakum özelliği en güçlü olan havluluk modelleri arasında yer almaktadır. Sahip olduğu bu güç ve dayanıklılık nedeniyle hemen her alanda sıklıkla tercih edilen bir modeldir. Ürünün öne çıkan en önemli özelliklerinden biri yüksek taşıma kapasitesidir. Bu varyanttaki ürünler arasında en yüksek kapasiteye sahip olan modellerden biridir. Teknotel havluluğun taşıma kapasite 5 kilogramdır. Ortalama bir havlu ise 5 kilogramdan çok daha hafiftir. Dolayısıyla havlunun ağırlığına bağlı olarak düşmesi söz konusu değildir. Ayrıca birden fazla havluğu taşıması da mümkündür. Teknotel vakumlu üçgen havluluk, boyutları ve tasarımı ile de kullanıcılara avantaj sağlamaktadır. Yatay olarak 16 santimetrelik, dikey olarak ise 20 santimetrelik bir alan kaplar. Bu minimal tasarım, ürünün çok fazla yer kaplamasını önler ve yer tasarrufu sağlar.

Teknotel Vakumlu Üçgen Havluluk Kaliteli ve Kullanışlı mı?

Teknotel DM233 Krom Vakumlu Üçgen Havluluk Yorumları

Teknotel vakumlu üçgen havluluk yorum sayfası, kullanıcıların, ürünün kaliteli ve kullanışlı olduğunu söylediği yorumlar ile doludur. Hem kullanışlı hem de kaliteli olması son derece önemli bir detaydır. Teknotel markası tarafından üretilmiş olması bile bir kalite göstergesi iken üretim malzemesi de bu kaliteyi destekler niteliktedir. Bu havluluk, krom malzemeden üretilmiş metal bir üründür. Rengi de metaliktir ve kullanıldığı ortamda hem kalitesini hem de şıklığını yansıtır. Üçgen şeklindeki tasarımı ile havalı bir görünüm sunan havluluk, banyo ve lavaboların vazgeçilmez aksesuarları arasına girmeyi başarmıştır. Son derece kullanışlı bir üründür. Üçgen şekli, alt tarafın geniş olmasını sağlamaktadır. Bu geniş alt kısma ise havlu asmak son derece basit ve kolaydır. Montajından kullanımına kadar her yönü ile pratiklik sunar.

Teknotel Vakumlu Üçgen Havluluk Uzun Ömürlü müdür?

Teknotel DM233 Krom Vakumlu Üçgen Havluluk Yorumları

Teknotel vakumlu üçgen havluluk, uzun bir kullanım ömrüne sahip olması ile kullanıcılara avantaj sağlar. Son derece makul bir satış fiyatına sahip olan ürün, bu kullanım ömrü ile de uzun vadede ekonomik tasarruf sağlar. Teknotel vakumlu üçgen havluluk, uzun ömürlü olmasının yanı sıra kolay monte edilir. Havluluğun asılacağı bölge tüy bırakmayan bir bez ile iyice temizlenir. Yüzey saç kurutma makinesi ile kurutulur. Taban parçasında bulunan koruyucu kaldırılır, parça yüzeye yapıştırılır ve 60 saniye basınç uygulanır. Yapışkanın tam verim sağlaması için 24 saat beklenir. Sonrasında gövde kısmı taban parçasına yerleştirilir. Gövde üzerinde bulunan kanala ürünün asıl parçası olan askı kısmı takılır. Son olarak ürünü sabitlemek için gövde kapağı takılır. Gövde kapağı, saat yönünde, “klik” sesi gelene kadar çevrilir. Bu işlemden sonra ürün kullanıma hazır olur. Matkap ya da tornavida gibi herhangi bir alet gerektirmeyen montaj sürecinin ardından sağlam bir şekilde yüzeye yapışan havluluk, uzun süre boyunca yüzeyden çıkmaz.