Genel Markalar Fujiyama FHS 12000 KC Hermetik Doğalgaz Sobası

8.499 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.500 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Fujiyama FHS 12000 KC Hermetik Doğalgaz Sobası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Quick Marketing Satıcı Ünvanı: BATUHAN ATAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0970572183
    Bu ürün Quick Marketing tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fujiyama FHS 12000 KC Hermetik Doğalgaz Sobası
  • veya 3/8"
Geri Bildirim Ver

Tekzen Fujiyama FHS 12000 KC Hermetik Doğalgaz Sobası

Fujiyama doğalgaz sobası modeli ev, iş yeri ve diğer alanlarda ısınmak için tercih edilir. Ürün zemin konumunda kullanılır. İnce ve hafif tasarımı sayesinde alanda fazla yer kaplamadan kullanım sağlanır. Doğalgazlı ısıtıcı yenilikçi ve gelişmiş teknolojisi ile dayanıklı bir dış yüzeye sahiptir. Bu sayede darbelere karşı oldukça direnç gösterir. Hermetik doğalgaz sobası modeli baca gerektirmediği için havayı kirletmez. Bu sayede çevreye zarar vermeden ısınma işlemini gerçekleştirir. Zemin konumunda ve dikey şekilde kullanabileceğiniz doğalgaz sobası boyutu ile kullanım kolaylığı sağlar. Orta ve küçük alanlarda tercih edebileceğiniz Fujiyama doğalgaz soba modeli, ortamın havasını kullanmadan ısıtma işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirir. Beyaz renge sahip olan bu ürünün boyu ise 60 cm'dir.

  • İnce ve hafif tasarım
  • Dikey kullanım şekli
  • Anında ısınma imkanı

Fujiyama FHS 12000 Hermetik Doğalgaz Sobası Özellikleri

Fujiyama FHS 12000 Hermetik Doğalgaz Sobası Özellikleri

Fujiyama FHS 12000 KC hermetik doğalgaz sobası sizleri soğuktan kurtarır. Hem sizi hem de evinizi hızlı bir şekilde ısıtarak pratik bir kullanım imkanı sunar. Modelin ebatları 28 x 105 x 61 cm'dir. Ergonomik yapısı ve hafif tasarımı ile ürünü istediğiniz yerde kullanabilir ve taşıyabilirsiniz. Bulunduğu alanda 60 m²'ye kadar ısıtma gücüne sahiptir. Yüksek performansı ve kaliteli dış malzemesi ile uzun süre boyunca kullanım sağlanır. Ürünün dikkat çeken özelliği ise taşınabilir boyuta sahip olmasıdır. Taşınabilirliği sayesinde istediğiniz yere bu ürünü pratik bir şekilde taşıyarak kullanım sağlayabilirsiniz. Ürün dikey bir şekilde kullanılır. Doğalgaz sobası modelinin hava akışı ise fan ile sağlanır. Yakıt türü ise LPG ve doğalgazdır. Kaloriferin ve kombinin olmadığı yerlerde ısınmanızı bu ürün sayesinde hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Tekzen Fujiyama FHS 12000 Doğalgaz Sobası Avantajları

Tekzen Fujiyama FHS 12000 Doğalgaz Sobası Avantajları

Hermetik doğalgaz sobası ürününün birçok avantajlı özelliği bulunur. Bu avantajlı özelliklerin başında ürünün enerji tasarrufu sağlaması gelir. Farklı tasarıma ve yapıya sahip olan ürün bulunduğunuz alanı hızlı bir şekilde sıcacık yapar. Isınma ihtiyacınızı giderebilmek için hermetik doğalgaz soba ürünü sizlere kolay kullanımı ile yardımcı olur. Tekzen Fujiyama FHS 12000 KC hermetik doğalgaz sobası ürünü, alanınızı istenilen ısı ayarına ve derecesine getirir. Soğuk günlerde doğalgaz sobası ürünü sayesinde ısınma ihtiyacı kolay bir şekilde giderilir. Aynı zamanda ürün, dumanı ve yakma havasını dışarıya verecek baca setine sahiptir. Tekzen Fujiyama FHS 12000 KC hermetik doğalgaz sobası kullananlar, ürünün geniş bir alanı hızlı bir şekilde ısıtmasının avantaj sağladığını belirtir. Ürüne yapılan yorumları ve önerileri göz önünde bulundurarak kararınızı kolayca verebilir, kısa sürede sipariş oluşturabilirsiniz.

Tekzen Fujiyama FHS 12000 Hermetik Doğalgaz Sobası Fiyatları

Tekzen Fujiyama FHS 12000 Hermetik Doğalgaz Sobası Fiyatları

Az yer kaplayan ve uzun ömürlü olan doğalgaz sobası, ısınmanızda sizlere yardımcı olacak önemli ürünlerden biridir. Düşük bakım maliyetine sahip olan ürün hem masraf çıkarmaz hem de sizlere zahmetsiz bir konfor sunar. Ürün sayesinde kış günlerinde ve soğuk havalarda sıcak bir gün yaşarsınız. Ürünün sahip olduğu termostat özelliği ile ısının sabit bir şekilde tutulması sağlanır. Tekzen Fujiyama FHS 12000 KC hermetik doğalgaz sobası fiyatı belirlemesi yapılırken ürünün tüm özellikleri, kalitesi, malzemesi ve avantajları göz önünde bulundurulur. Ürün avantajlı fiyatı ile bütçenizi korumanızda size yardımcı olur. Tekzen Fujiyama FHS 12000 KC hermetik doğalgaz sobası yorumlarını ve önerilerini okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Evinizi ve alanınızı ısıtacak bu kullanışlı ürünü Trendyol’un avantajlı fiyatlarından yararlanarak satın alabilir ve güvenle kullanım sağlayabilirsiniz.