Telefon Aksesuarları Galaxy J7 Orjinal Hızlı Şarj Aleti

183 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Telefon Aksesuarları Galaxy J7 Orjinal Hızlı Şarj Aleti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asa Tech Satıcı Ünvanı: ASA TECH TEKNOLOJİ HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086163869000001 Vergi Kimlik Numarası: 0861638690
    Bu ürün Asa Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Galaxy J7 Orjinal Hızlı Şarj Aleti

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Bağlantı Tipi Micro USB
Geri Bildirim Ver

Telefon Aksesuarları Galaxy J7 Orijinal Hızlı Şarj Aleti

Günlük hayatta iletişim kurmak ve basit işlemler yapmak için telefona ihtiyaç duyulur. Telefonların kullanılabilmesi için pillerinin dolu olması gerekir. Telefon Aksesuarları Galaxy J7 orijinal hızlı şarj aleti sayesinde ihtiyaç duyduğunuz her an telefonunuzu hızlıca şarj edebilirsiniz. Yüksek watt gücü sayesinde kısa sürede pili tamamen doldurarak kullanabilmenize olanak tanır. Sadece hızlı şarj olan pillerle değil başka cihazlarla da uyum içinde çalışır. Kablosundaki giriş kısmı birçok cihaza uyumludur. USB girişli olarak tasarlanan bu ürün arabada ya da bilgisayarda telefonu şarj etme fırsatı sunar. Küçük boyutta üretilmesi kolay taşınabilmesine ve az yer kaplamasına olanak tanır. Priz olan her yerde kullanım fırsatı sunar. Orijinal olan bu ürün pile zarar vermeden güvenle şarj edebilmenizi sağlar.

  • Hızlı şarj etme
  • Taşınabilir boyut
  • Farklı cihazlara uyum sağlama

Teknoloji Dostu Galaxy J7 Orijinal Hızlı Şarj Aleti

Teknoloji Dostu Galaxy J7 Orijinal Hızlı Şarj Aleti

Telefonunuzu şarj ederken vakit kaybetmek istemiyor olabilirsiniz. Teknoloji dostu Galaxy J7 orijinal hızlı şarj aleti sayesinde gün içinde pilinizi hızlıca doldurabilirsiniz. Yüksek watt sayesinde telefonları zorlanmadan şarj edebilen bu ürün, birçok farklı cihazda da kullanılabilmesi ile ön plana çıkar. Birden fazla cihaza uyumlu girişi bulunan kablosu sayesinde farklı eşyalarınızı da kısa sürede şarj edebilirsiniz. Kablonun USB girişe sahip olması kullanım alanlarını artırır. Arabada, bilgisayarda, USB giriş bulunan her yerde kullanılabilmesi büyük beğeni toplar. Orijinal olan bu ürün bataryaya zarar vermez. Cihaza uygun seviyede enerji göndermesi batarya ömrünü uzatır. Cihazlarınızı vakit kaybetmeden şarj etmek ve telefonunuzu her an ideal şarj seviyesinde tutmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Telefon Aksesuarları Galaxy J7 orijinal hızlı şarj aleti yorumlarını ve müşteri önerilerini inceleyerek satın alabilirsiniz.

Telefon Aksesuarları Orijinal Hızlı Şarj Aleti Avantajları

Telefon Aksesuarları Orijinal Hızlı Şarj Aleti Avantajları

Gün içinde elden düşmeyen ve birçok bilginin kaydedildiği telefonlar, bataryası doldurulmadığında kapanır. Batarya doldurmak için kullanılan şarj aletlerinin yüksek watt enerji iletimine sahip olması batarya doldurma işleminde zaman kazandırır. Telefon Aksesuarları Galaxy J7 hızlı şarj aleti kısa sürede tüm bataryayı doldurabilme özelliği ile ön plana çıkar. Hızlı şarj özelliği, kapanan cihazınızın kısa sürede pilinin dolup açılmasına yardımcı olur. Cihaza uygun seviyede enerji gönderen bu ürün bataryanın zarar görmesini engeller. Silikondan üretilen kablosu kırılma ve yırtılma olmadan uzun süreli kullanım olanağı tanır. Kablodaki USB girişi ile birçok alanda telefonu şarj edebilme avantajı sunar. Farklı cihazlara da uyum sağlayan girişi sayesinde bu ürün ile birçok cihazınızın pilini doldurabilirsiniz. Bataryanızın ömrünü uzatmak ve şarj ederken zaman kazanmak için bu orijinal ürünü tercih edebilirsiniz.

Telefon Aksesuarları Galaxy J7 Hızlı Şarj Aleti Fiyatı

Telefon Aksesuarları Galaxy J7 Hızlı Şarj Aleti Fiyatı

Telefon Aksesuarları Galaxy J7 orijinal hızlı şarj aleti fiyatı belirlenirken tüm gelişmiş özellikleri göz önüne alınır. Cihaz bataryasının kısa sürede tamamen doldurulabilmesi büyük beğeni toplar. Maksimum güçle pili şarj ederken bataryaya zarar vermez. Yüksek watt kullanarak pilin doldurulabilmesi her daim telefonunuzun açık olmasını sağlar ve günlük yaşantınızda size zaman kazandırır. Kablonun dayanıklı silikon malzemesi, kırılma ve yırtılmaları engelleyerek kullanım ömrünü uzatır. Kablonun adaptöre bağlanan kısmı USB formunda üretilir. Priz olmayan yerlerde USB girişini kullanarak cihazlarınızın pilini doldurabilirsiniz. Farklı cihazlara uyum sağlayan enerji seviyesi ve giriş kısmı değişik telefon ve tabletlerinizi de hızlı bir şekilde şarj etme avantajı sağlar. Küçük boyutu sayesinde istediğiniz her yere dilediğiniz gibi taşıyabilirsiniz. Bu kaliteli ve gün içinde zaman kazandıran ürüne Trendyol’dan oldukça uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.