Teleplus Huawei P Smart S Kılıf Deri Dokulu Silikon

280 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Teleplus Huawei P Smart S Kılıf Deri Dokulu Silikon

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: teleplusgsm Satıcı Ünvanı: RIDVAN BUDAKLAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1880783274
    Bu ürün teleplusgsm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Huawei P Smart S Kılıf Deri Dokulu Silikon Silikon Kılıfların Kullanımı Nasıl ? Akıllı telefonların popülaritesi arttıktan kısa bir süre sonra daha önceki cep telefonlarında olduğu gibi bu aletleri korumak içinde çeşitli kılıf çeşitleri ortaya çıkmaya başladı. Bu kapsamda, etrafımızda veya kendimizde bir akıllı telefona ait birden fazla silikon kılıf olması durumu da artık normal hale geldi zira insanlar Silikon Kılıfların bir koleksiyon malzemesi olarak da kullanılabileceğini fark etti. Özellikle içinde fanatizm ve hayranlık olan spor dalları, ideolojiler ve ünlü sanat sembolleri gibi olgular sayesinde desenli Silikon Kılıflarının satışlarının müthiş derece etkilendiğini söylemek mümkün. Silikon Kılıfları Kullanmak Doğru mu ? Silikon Kılıflarla ilgili yapılan bazı eleştiriler kimi modellerde telefonun ısınmasını körüklediği yönünde olsa da yeni nesil karbon – Silikon Kılıflar sayesinde böyle bir problem de artık ortada kalmış gibi görünmüyor. Kaldı ki, normal Silikon Kılıfların da bu etkisi tam olarak tespit edilmiş bir etki olmamakla birlikte bir şehir efsanesi olma yolunda ilerliyor.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Materyal Silikon
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver