Genel Markalar Hippo Paylaşmayı Öğreniyor - Duygu Eğitim Kitapları

65 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (52)
750 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %5 İndirim
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
72,90 TL
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
82,79 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hippo Paylaşmayı Öğreniyor - Duygu Eğitim Kitapları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Trendy Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: ELEKTROTEK TEKNOLOJİ ELEKTRONİK GÜVENLİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Muğla Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331057694500001 Vergi Kimlik Numarası: 3310576945
    Bu ürün Trendy Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hippo, paylaşmayı bilmeyen bencil bir hipopotamdı. Kendisine ait hiçbir şeyi başkaları ile paylaşmıyordu. Acaba Hippo bencillikten kurtulup paylaşmayı nasıl öğrendi? Haydi, Hippo'nun hikayesini birlikte okuyalım. Serideki Kitaplar * Ben İyi Bir Arkadaşım * Filinto İyi Bir Fil Oluyor * Hippo Paylaşmayı Öğreniyor * Korkak Civciv Artık Cesur * Maviş Çok Sıkılıyor * Okto'yu Ne Kızdırdı? * Pembo Artık Yalnız Değil * Pufi Sabırlı Olmayı Öğreniyor * Tosbi Kabuğuna Çekildi * Yeşile Dönen Kedi Ürün Adı: Hippo Paylaşmayı Öğreniyor - Duygu Eğitim Kitapları Ürün Kodu: 9786052520598 Yazar: Mahmut Yılmaz Basım Yılı: 2019 Kapak Türü: karton Kapak Sayfa Sayısı: 16 Kağıt Cinsi: Kuşe Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kang-mi Yoon
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Teleskop Popüler Bilim Hippo Paylaşmayı Öğreniyor - Paylaşım-Duygu Eğitimi

Hikaye kitapları, çocukların hayal gücünün gelişmesine ve empati yeteneği kazanmasına yardımcı olan ürünlerdir. Kitaplarda duyguların hikayeleştirilerek aktarılması küçüklerin eğlenerek öğrenmesini sağlar. İlgi çekici konularda hazırlanan kitaplar, çocuklar tarafından sevilerek takip edilir. Okuma alışkanlığı kazandırmak için ebeveynlerin çocuklara küçük yaşlardan itibaren kitap okuması oldukça faydalıdır. Okuma alışkanlığına sahip olan bireylerin genel kültür düzeyi ve dil yeteneği artar. Küçük yaşlarda tercih edilecek kitapların hem sürükleyici bir hikayeye hem de fazla sayıda görsele sahip olması gerekir. Teleskop Popüler Bilim Hippo Paylaşmayı Öğreniyor - paylaşım-duygu eğitimi kitabı, hikayesi ve rengarenk görselleri ile sıkça tercih edilir. 3-6 yaş arası çocuklara uygun olan eser, Hippo adında bencil bir hipopotamın başından geçen serüveni anlatır. Eseri beraber okuyarak paylaşma davranışını öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

  • İlgi çekici konu
  • Aç - kapa pencereler
  • Kağıt kapak

Teleskop Popüler Bilim Hippo Kitabı Konusu ve İçeriği

Teleskop Popüler Bilim Hippo Kitabı Konusu ve İçeriği

Çocuklara küçük yaşlardan itibaren okuma alışkanlığının kazandırılması birçok yönden faydalıdır. Ebeveynleri tarafından kitap okunan bireyler gelişmiş bir hayal gücüne ve yüksek kelime hazinesine sahip olurlar. Kitapların sürükleyici dünyasına adım atan çocuk, okuma yazma öğrendiğinde kendi kitap okumaya devam eder. Kitaplarda hikayeler üzerinden aktarılan duygular, çocukların duygusal olarak gelişimine katkıda bulunur. Olumlu ve olumsuz davranışları örnekler üzerinden gören çocuk, arkadaş ve aile ilişkilerinde başarılı olur. 3-6 yaş arasında okunmaya uygun olan Hippo Paylaşmayı Öğreniyor kitabı, paylaşma davranışının önemini anlatır. Açılır kapanır kitap özelliğine sahiptir. Bu sayede hikayeyi olumsuz durum üzerinden anlatarak, açılır pencerede doğru davranışı aktarır. Çocuklar böylece önce olumsuz davranışın ne kadar yanlış olduğunu görerek doğru davranış şeklini öğrenir. Çocuğunuzdan pencerelerde yazan olumlu davranışları tahmin etmesini isteyerek kitaba ilgisini arttırabilirsiniz.

Teleskop Popüler Bilim Hippo Kitap Yorumları

Teleskop Popüler Bilim Hippo Kitap Yorumları

Dünyayı yeni tanımaya başlayan çocuklar duyguların olumlu veya olumsuz olduğunu ayırt etmekte zorluk çekerler. Empati, paylaşma ve dürüstlük gibi duyguların doğru öğrenilmesi çocuğun kişilik gelişimi açısından önem taşır. Çocuk kitapları, bu duyguları masal ve hikayelerde ilgi çekici bir biçimde aktarır. Küçük yaşlarda kitap okunan çocuklar, toplumsal hayatta da başarılı bireyler olarak yetişirler. Erken gelişim çağındaki çocuklarda, paylaşma duygusu henüz gelişmemiş olabilir. Oyuncaklarını paylaşmak istemeyen çocuklar, arkadaş edinme konusunda zorluk yaşarlar. 3-6 yaşlar arasında paylaşma ve empati duygularının çocuğa iyi bir şekilde öğretilmesi, ilerideki okul hayatını olumlu yönde etkiler. Bu yaşlar arasındaki çocuklara okunmak üzere ebeveynler tarafından sıkça tercih edilen Teleskop Popüler Bilim Hippo Paylaşmayı Öğreniyor - paylaşım-duygu eğitimi yorumları oldukça olumludur. Çocuğunuzun yaşına uygun ilgi çekici bir kitap arıyorsanız ürüne göz atabilirsiniz.

Avantajlı Kampanyalarla Teleskop Popüler Bilim Hippo Fiyatı

Avantajlı Kampanyalarla Teleskop Popüler Bilim Hippo Fiyatı

Çocukların ufkunu ve hayal gücünü genişleten çocuk kitapları geniş bir fiyat aralığına sahiptir. Kitapların ciltleri, içeriği ve sayfa sayısı fiyatını belirlemede önemli etkenler olarak öne çıkar. Çocukların ilgisini çekmesi ve rengarenk görsellere sahip olmasıyla aileler tarafından sıkça tercih edilen Teleskop Popüler Bilim Hippo Paylaşmayı Öğreniyor - paylaşım-duygu eğitimi fiyatı her bütçe için elverişli rakamlarda satışa sunulur. Ciltsiz, kağıt bir kapağa sahip olan ürün 16 sayfadan oluşur. Çocukların ilgisini çeken bir konuyu işler. Paylaşmayı sevmeyen bencil bir hipopotamın öyküsünü anlatan kitap, açılır kapanır pencerelere sahip olmasıyla dikkat çeker. Hikayede olumsuz durumu anlattıktan sonra pencerede olumlu davranışı anlatarak çocuklara doğru duyguları örnekler üzerinden öğretir. Çocuğunuzun duygusal gelişimine katkı sağlayacak bir ürün arıyorsanız Trendyol’da kitabı önceden satın almış kişilerin yorumlarıyla beraber inceleyerek satın alabilirsiniz.