Tema Banyo Arya Duş Başlığı ve Hortum

150 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tema Banyo Arya Duş Başlığı ve Hortum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kandemirler Yapi Malzemeleri Satıcı Ünvanı: MİTHAT KANDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4950052132
    Bu ürün Kandemirler Yapi Malzemeleri tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Garanti şartları 1.) garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır. 2.) malın bütün parçaları dahil olmak üzere tamamı firmamızın garanti kapsamındadır. 3.) malın kullanım talimatlarında yer alan hususlara aykırı kullanılmasından kaynaklanan arızalar garanti kapsamı dışındadır. 4.) garanti belgesi ile ilgili olarak çıkabilecek sorunlar için te-Ma yapı malz. Ltd. şti. - müşteri şikayet hattını arayabilirsiniz. temizlik temizleme işlemi yüzeyi yabancı maddelerden arındırma işlemidir. Düzenli temizleme ve bakım ile kromlu yüzeyler görünümler uzun süre koruyabilir. yüzeydeki toz kurumuş lekeler ile benzeri kirlilik yaratan artıklar ıslak bir bez ile temizlenmelidir. temizleme suyu kireçli ise krom yüzeyde leke bırakabilir.Bunun için temizleme esnasında sert tanecikli ve lifli yapıda olmayan bir bez kullanılmalıdır. kromlu malzemenin yüzeyinde kalan parmak izleri için cam yüzeyleri temizlemek için kullanan sıvı temizleyicilerden faydalanılabilir.Temizleme işleminden sonra yüzey tamamen kurulanmalıdır. temizleme için öellikle tuz ruhu ve çamaşır suyu gibi klor içeren kimyasalların kullanılmasından kesinlikle kaçınılmalıdır. tema arya duş başlığı1. Kalite a+++++1 fonksiyonlusu tasarrufluürün ambalaji pöşetürün kodu: Tema 55181tema duş spirali poşet ambalaj yeni tema uzayan spiral üretimlerde en uzun boy 210 cm yerine 190 cm olarak değiştirilmiştir. (150 cm-190 cm)

Ürün Özellikleri

  • Tip Duş Başlığı
Geri Bildirim Ver