Tema Uzayan Duş Spirali 200-240 Cm Blister 54400

190,84 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
255,31 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tema Uzayan Duş Spirali 200-240 Cm Blister 54400

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NALBURCENTER Satıcı Ünvanı: ÖZKÖKYAPI VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0700033306700001 Vergi Kimlik Numarası: 7000333067
    Bu ürün NALBURCENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tema Uzayan Duş Spirali 200-240 cm Blister 54400

Ürün Özellikleri

  • Tip Duş Hortumu
  • Materyal Galvaniz
Geri Bildirim Ver

Tema Banyo Duş Hortumu Zinciri 200 - 240 Cm Uzun Spiral

Tema banyo duş hortumu zinciri 200 - 240 cm estetik tasarımı, yüksek materyal kalitesi ve rahat kullanımı ile ön plana çıkan oldukça kullanışlı bir üründür. 200 x 290 cm uzunluğuna sahip olup banyoda oldukça rahat ve güvenli bir şekilde hareket etmesine yardım eder.

 
  • Yüksek materyal kalitesi
  • Rahat kullanım
  • Estetik tasarım

Tema Banyo Duş Hortumu Zinciri Özellikleri

Tema Banyo Duş Hortumu Zinciri Özellikleri

Tema banyo duş hortumu zinciri 200 - 240 cm uzun spiral, kaliteli yapısı ve konforlu kullanımıyla ön plana çıkan sert gövdeli bir üründür. Hiçbir şekilde şişkinlik yapmayan ve esnek yapıda olmayan bu ürün, su akışını oldukça tutarlı ve dengeli biçimde sağlar. İçerisindeki sular zamanla kire dönüşse de iç temizliği oldukça kolay olan bu ürün hijyenik bir kullanım avantajı sağlar. Her banyoya uygun dizayn edilmiş olup banyo dekoruna rengi ile yüksek uyumluluk gösterebilir. Saydam, mat biçimde üretilen suyun akışını rahatlıkla gösterebilen kullanışlı bir üründür. Banyoların içerisine kolayca kurulan başlıklara uyumlu şekilde monte edilen özel üretim ürün beklentilerinize cevap verebilir. Su akışını doğru ve dengeli şekilde başlıklara ileterek keyifli ve rahat bir banyo deneyimi yaşatır. Sürekli su ile temas ettiği için patlamaya karşı yüksek dayanıklılık gösteren sağlam malzemelerden üretilmiştir. Fayanslarla yüksek uyumluluk gösteren duş hortumu kopma ve patlama risklerine karşı dirençlidir.

 

Tema Banyo Duş Hortumu Zinciri Kullanımı

Tema Banyo Duş Hortumu Zinciri Kullanımı

8697734120153 kodu ile satışa sunulan duş hortumu zinciri 200 - 240 cm, uzun spiral kalın iplerle desteklenen su sızıntısı riski olmadan güvenli ve rahat kullanım avantajı sağlayan özel tasarım üründür. Uzun gövdesi sayesinde her yere ulaşarak rahat ve emniyetli şekilde hareket etmesine yardım eder. Dayanıklı ve sağlam boruları sayesinde suyu uzun süre içerisinde tutabilen uzun ömürlü bir malzemedir. Paslanmaz çelikten üretilmiş olup uzun süre hasar görmeden rahat bir şekilde kullanılabilir. Kopmalara neden olmadan yüksek dayanıklılık gösteren bu ürün ihtiyaç ve beklentilerine cevap verir. PVC kaplaması sayesinde yüksek dayanıklılık gösteren duş hortumu orijinal yapısı ve kullanışlılığı ile ön plana çıkar. Kaliteli yapısı sayesinde duş hortumu zincirini uzun bir süre boyunca ilk günkü canlılığında ve sağlamlığında kullanmanız mümkün hale gelir. Tema banyo duş hortumu zinciri 200 - 240 cm uzun spiral yorum ve kullanıcı değerlendirmelerini inceleyerek ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

 

Tema Banyo Duş Hortumu Zinciri Fiyatı

Tema Banyo Duş Hortumu Zinciri Fiyatı

Banyo duş hortumu zinciri 200-240 cm uzun spiral, birçok farklı özelliği ile kullanıcılarına önemli avantajlar sağlayan bir üründür. Bu ürün, banyo ve duş alanlarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır ve oldukça yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Bu hortumun en önemli özelliklerinden biri, uzunluğudur. 200-240 cm arası bir uzunluğa sahip olan bu hortum, duş başlığından suyun daha geniş bir alana yayılmasını sağlar. Böylece, kullanıcılar suyun daha geniş bir alanda dağılması sayesinde daha konforlu ve rahat bir duş deneyimi yaşayabilirler. Ayrıca, hortumun spiralli yapısı da bir diğer önemli özelliktir. Spiralli yapısı sayesinde, hortumun esnekliği artar ve kullanıcılara daha fazla hareket özgürlüğü sunar. Böylece, kullanıcılar duş başlığından daha kolay bir şekilde su akışını kontrol edebilirler. Banyo duş hortumu zinciri aynı zamanda dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu hortum, uzun ömürlü bir kullanım sunar. Tema banyo duş hortumu zinciri 200 - 240 cm uzun spiral fiyat bilgisine Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.