TEMFITNESS Tf-5000 Squat Rack ( Bench Press Halter Standı )

8.300 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEMFITNESS Tf-5000 Squat Rack ( Bench Press Halter Standı )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEMFITNESS Satıcı Ünvanı: HALİL ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0870533877
    Bu ürün TEMFITNESS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyutlar : Derinlik: 119 cm Genişlik: 117 cm Yükseklik: 206 cm Ağırlık: 38.4 kg Uyarılar: Max Ağırlık Rack: 180 kg Barfiks : 160 kg GÖRSELLERDE KULLANILAN BENCH VE AĞIRLIKLAR ÜRÜNE DAHİL DEĞİLDİR. DİPS APARATI VE CABLE EKLENTİSİ FİYATA DAHİL DEĞİLDİR. AYRI OLARAK SATIN ALINABİLİR. KURULUM VİDEOSU

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 20 kg ve üstü
Geri Bildirim Ver

TEMFITNESS TF-5000 Squat Rack

Spor salonlarında egzersiz yapmak için yeterli paranız veya vaktiniz yoksa ev içinde kullanıma uygun sehpa ve standları tercih edebilirsiniz. Temfitness tf-5000 bench press halter standı, ağırlık kaldırma egzersizlerinde kullanıma uygundur. Farklı egzersiz türlerinde de tercih edilebilen bu stand, dayanıklı materyalleri ile ön plana çıkar. Farklı yükseklik ve kademelere sahip stand, yüksek ağırlıklara kadar kullanım imkânı verir. Minimal boyutlara sahip ürün, özellikle ev kullanımı için son derece uygundur. Ağırlık sehpası, evde kişiye özel bir egzersiz alanı yaratmak için kullanışlı olduğu gibi halka açık alanlarda da tercih edilebilir.

  • Ağırlık sehpası, maksimum 180 kilograma kadar taşıma kapasitesi sunar.
  • Halter standı, 160 kg’a kadar barfiks çekebilme imkânı da verir.
  • Bu ürün, cable eklentisi ve dips aparatı ile uyumlu kullanılabilir.

Temfıtness Bench Press Halter Standı’nın Özellikleri

Temfıtness Bench Press Halter Standı’nın Özellikleri

Temfitness tf-5000 bench press halter standı, dışarıdan bakıldığında ilk olarak kırmızı ve siyah renk yoğunluğu ile öne çıkar. Bir çok spor salonunda şıklığı ve harekete geçirici etkisi ile bilinen kırmızı, ürünün hem canlı hem de güçlü görünmesini sağlar. Bench press sehpa 119 cm derinliğe, 117 cm genişliğe ve 206 cm yüksekliğe sahiptir. Bu boyutları ile ağırlık sehpası, istenilen tüm alanlarda kullanılabilir. Özellikle işten veya okuldan kalan zamanda daha sağlıklı bir yaşam için spor yapmak istiyorsanız evinizin küçük bir köşesinde bu sehpayı kullanabilirsiniz. Temfitness tf-5000 squat rack stand, 34.4 kg ağırlığı ile kolayca hareket ettirilebilir. Darbe, sürtünme, baskı, çizilme gibi dış etkenlere son derece direnç gösteren sehpa, kolay kurulum özelliğine sahiptir. Bu ürün, yedi farklı yükseklik kademesi ile öne çıkar.

Temfıtness Tf-5000 Bench Press Halter Standı Kaliteli Midir?

Temfıtness Tf-5000 Bench Press Halter Standı Kaliteli Midir?

Ev kullanımı ve profesyonel alanlara hitap eden Temfitness tf-5000 bench press halter standı, son derece kaliteli ve dayanıklıdır. 180 kg’a kadar taşıma kapasitesi sunan ürün, her kesim tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Yani ağır yüklerle çalışmaktan keyif alan kişiler, bu stand ile kendine özel egzersiz alanı oluşturabilir. Yedi farklı kademeye sahip ürün, ayarlanabilir sırt eğimi özelliği sayesinde konforlu bir kullanım sağlar. Çalıştırmak istediğiniz kas grubuna uygun olarak sırt eğimini ayarladıktan sonra halter standından ağırlığınızı kolayca alabilir ve bırakabilirsiniz. Bu ürün, üretiminde kullanılan dayanıklı profil ile hem kullanım hem taşıma hem de kurulum sırasında kalitesini ortaya koyar. Ürünün dayanıklı bağlantı aparatları birbirine sıkıca tutunarak güvenli bir kullanım imkânı sağlar. Bench press standı, 25 dakikada kolayca kurulabilir. Uzun ömürlü kullanım için uygundur.

Temfıtness Bench Press Halter Standı Kullanışlı Mıdır?

Temfıtness Bench Press Halter Standı Kullanışlı Mıdır?

Temfitness tf-5000 bench press halter standı, üç milimetre saç kalınlığı ile agresif çevre koşullarına, ısı, ışık ve neme son derece dayanıklıdır. Darbeye dayanıklı elektrostatik fırın toz boya ile kaplanan profil, uzun yıllar boyunca formunu ve şıklığını korur. Bu boya türü, her yaş ve kesim için güvenli ve dayanıklı kullanım imkânı verir. Ağırlık standı üzerinde bulunan halter barları 25 mm çapa sahiptir. Bu sayede stand, tüm ağırlık plakaları ile uyumlu olarak kullanılabilir. Olimpik bar adaptörü ile uyumluluk sağlayan stand, son derece kullanışlı bir egzersiz ürünüdür. Bu ürün; incline bench press, decline bench press, flat bench press ve squat press egzersizlerine uygundur. Kişiye özel çalışma alanı oluşturabilmesi sayesinde profesyonel spor salonlarında da kullanılabilir. Temfitness tf-5000 bench press halter standı yorumları ürünün kullanım alanları, sağlamlığı, kalitesi ve şıklığı hakkında daha detaylı bilgi sunar. Eviniz veya işletmeniz için şık ve uzun ömürlü egzersiz standını Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.