Tena 5.5 Damla Emici Külot Hasta Bezi Large 30'lu 10 Paket

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Tena 5.5 Damla Emici Külot Hasta Bezi Large 30'lu 10 Paket

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Tena Emici Külot Hasta Bezi 30'lu (Large) X10 PAKET TENA Pants Normal Emici Külot, Yenilikçi Smart Design (Akıllı Tasarım) sayesinde hastanıza daha iyi bakmanızı sağlar. TENA Pants Emici Külot vücut hatlarını sıkıca sarar . TENA Pants Emici Külot inkontinans ürünü tıpkı iç çamaşırı gibi vücuda uyum sağlamak için esner. Külot vücuda uyum sağlayarak, sıkıca vücudu sarar ve kaymaz. TENA Pants Emici Külot hasta yakınınıza rahatlık ve güvenlik sunan, vücutla son derece uyumlu bir tasarıma sahiptir. Koku nötrleşticiliği özelliği ile idrar kokusunu azaltır Koku nötrleştirici özelliği sayesinde idrar kokusunu azaltarak sizlere ferahlık ve huzur hissi sağlar. Ekstra güvenlik için sızdırmaz bariyerler TENA Pants Emici Külot, ister ayakta, ister oturur isterseniz uzanır durumda olun, yüksek performanslı sızdırmaz bariyerlere sahiptir.. Hızlı sıvı emiş ve yüksek emici bölge, kalıcı kuruluk sunar FeelDry (Kuru Hisset) teknolojisi, büyük miktarlarda idrarı bile ürünün tabakasına hızla hapsederek ciltten uzak tutar. İdrar, baskı altında bile tabakada hapsedilmiş durumda, ciltten uzakta kalır. Bu, cilt sağlığı için önemli olan ilk adımdır. Kolay çıkarmak için yırtılabilir yan dikişler TENA Pants Emici Külot inkontinans ürünlerinin çıkarılması da giyilmesi kadar kolaydır. Yan dikişleri yırtarak külodu çıkarmak yeterlidir. Nefes alabilen yumuşak doku TENA Pants Emici Külot inkontinans ürünü, hava dolaşımını sağlayan, tamamen nefes alabilen dış malzemeye sahiptir. Bu da gereksiz nemi önleyerek cilt sağlığı ve rahatlığınızı sağlar. Uyumlu kalça bedenleri: 100 cm - 135 cm

Ürün Özellikleri

  • Beden L
  • Çeşit Emici Külot
Geri Bildirim Ver