Tenga Flip Hole Red Japon Erkek Mastürbatör - Eş Zamanlı Uyarım (UZUN ÖMÜRLÜ)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Cinsel sağlık kategorisindeki ürünlerde iade yapabilir miyim?
Ürün ambalajı açılmadığı müddetçe iade yapabilirsiniz. Ambalajı açıldıktan sonra iade edilen cinsel sağlık ürünleri satıcılar tarafından hijyenik risk sebebi ile reddedilebilmektedir.

Ürün Bilgileri

Tenga Flip Hole Red Japon Erkek Mastürbatör - Eş Zamanlı Uyarım (UZUN ÖMÜRLÜ)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TENGA Türkiye Satıcı Ünvanı: PANDORİS İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721038925800016 Vergi Kimlik Numarası: 7210389258
    Bu ürün TENGA Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TENGA FLIP HOLE Red'in esnek iç dokusuna sık biçimde yerleştirilmiş desenler, fırça işlevi görerek sarmalama yapar ve tüm bölgelerin eşit derecede uyarılmasını sağlar. Başlangıç kısmına yerleştirilmiş tırtıklı yüzey ise sıkı bir tutunma yaparak sert bir uyarım verir. En son bölmede pervane gibi sıra sıra dizilmiş çıkıntılar bulunmaktadır. Gövde üzerine yerleştirilmiş üçlü buton panelini kullanarak içerideki basınç ayarlanabilir. Butonlara bastırılmasıyla beraber vakum etkisi oluşur. FLIP HOLE, kusursuz hijyen için tamamen açılarak yıkanabilir. Temizlemek sadece saniyeler alır ve sonrasında kuruması için standına asılır. FLIP HOLE, TENGA'nın en gelişmiş serilerinden biridir, 42 bölgeden eş zamanlı uyarır. FLIP HOLE Serisi uzun süre kullanılabilmek üzere tasarlanmıştır. Defalarca kullanılabilecek, kolayca yıkanabilen, çift kanatlı tasarımı ve ileri mühendisliğin karşı konulmaz çekiciliğiyle TENGA'nın diğer tüm modelleri için geliştirdiği özellikleri tek modelde sunar. Hijyenik bir kullanım için yıkaması ve kurutması çok kolaydır. Tavsiye edilen şekilde temizlik kurallarına uyulduğunda FLIP HOLE, çok uzun süre tekrar tekrar kullanılabilir. FLIP HOLE'ların yanında 20ml hediye kayganlaştırıcı geliyor, ancak her kullanımda su bazlı kayganlaştırıcıya ihtiyaç olacağı için TENGA'nın HOLE LOTION REAL kayganlaştırıcı önerilmektedir.
Geri Bildirim Ver