TEONA Erkek Okyanus Ferahlığı Parfümü Kenz Özel Kalıcı Edp Formül (60 Ml. Kenzo) M06

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

TEONA Erkek Okyanus Ferahlığı Parfümü Kenz Özel Kalıcı Edp Formül (60 Ml. Kenzo) M06

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Aromatik ve akuatik notalara sahip parfüm içeriği ve okyanus rengindeki şişe tasarımıyla vazgeçilmez bir klasik. Ferah ve dinamik nüanslarıyla TEONA M06 enerjik, modern ve sofistike erkeklere özgürlüğün ruhunu ve zevkini yansıtıyor. Kenzo notaları: Üst notalarda adaçayı, bergamot, limon ve mahogani
  • orta notalarda hindistancevizi, yasemin, şeftali, karanfil ve gül
  • alt notalarda sandal, amber, misk, vetiver, sedir ve balsam. Hoppa Giyim, Erkek Dünyası’nın vazgeçilmezi olan en özel parfüm çeşitlerini sizler için ürün yelpazesine ekledi. Erkek Giyim mağazalarımızda yıllardır satışını gerçekleştirdiğimiz ve %99 müşteri memnuniyeti aldığımız ürünümüzün en büyük özelliği ise kalıcılığı.. İçeriğindeki ana esans oranı, orijinaline hayran kaldığınız ve daha uygun fiyata almayı tercih ettiğiniz piyasadaki tüm açık parfümleri unutturacak seviyede. Gün içerisinde, bulunduğunuz her ortamda sizi fark ettirecek bir kokunuz olsun. Ve o koku en uygun fiyata HOPPA farkıyla olsun. İlk siparişinizde farkı hem siz fark edin, hem de farkınıza varmasını istedikleriniz.. Ürünümüz tarafınıza, TEONA markalı kutusu ve içindeki 60 ml. TEONA markalı şişesi ile titizlikle, kırılmaz ambalajlama yapılarak kargo edilecektir. Ürün kullanımı için önemli bilgiler: Ürün şişesini dik olarak 15 cm. mesafeden püskürtünüz. Göze, ateşe ve sıcak cisimler üzerine sıkmayınız. Serin yerde, güneşten, ışıktan ve ısıdan koruyarak muhafaza ediniz. Minimum dayanma süresi ürünü teslim aldığınız tarihten itibaren 3 yıldır. Gaz içermediğinden ozon tabakasına zarar vermez.

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
Geri Bildirim Ver