Terlans Ağartılmış Keten Yağı 250 ml.

124 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
100 TL'ye %2 İndirim
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Terlans Ağartılmış Keten Yağı 250 ml.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarlan Kimya Satıcı Ünvanı: TARLAN KİMYA SANAYİ TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ LABORATUARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622020733200018 Vergi Kimlik Numarası: 6220207332
    Bu ürün Tarlan Kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Keten bitkisinin en olgunlaşmış tohumlarından soğuk presleme ile ekstre edilmiş (hiç bir ısıl işleme maruz bırakmadan) rafine, açık sarı renkli, 100% saf, hafif bitkisel kokulu bir doğal yağdır. UYGULAMA ALANLARI: YAĞLI BOYA ÇALIŞMALARINDA KULLANIMI: Boyanın akışkanlığını arttırır ve fırça izlerinin belirgenliğini azaltır. İnceltici olarak kullanılır. Boyanın yağ oranı ne kadar yüksekse o kadar yavaş kurur. Bu sebeple üst katmanlardaki boyaya daha fazla TERLANS KETEN YAĞI eklenerek alt katmanlara göre daha hızlı kurumasının önü kesilir. Yüzeyde oluşabilecek çatlama böylelikle engellenir. Yağlı boya yapımında taşıyıcı olarak ve medyum hazırlamada kullanılır. TERLANS KOKUSUZ TEREBENTİN ile gerektiğinde inceltilebilir. AHŞAP OBJE ve MOBİLYA UYGULAMALARI: İç ve dış mekanda ahşabın emprenyesi ve bakımını sağlama amaçlı kullanılır. Ahşaba rutubete karşı direnç kazandırır. Ahşabın içine nüfuz eder ve doğal ahşap rengini ortaya çıkarır ve harelerini vurgular. Meşe, dişbudak ve ceviz gibi sık bulunan ahşaplarda çok iyi sonuç verir. Keten yağının ahşaba daha iyi nüfus etmesi için TERLANS KOKUSUZ TEREBENTİN ile kıvamı inceltilebilir. UYGULAMA: Zımpara yaptıktan sonra ahşap objenin üzerine sürülerek kurumaya bırakılır. Antik bir görünüm vermek için üzerine daha sonra TERLANS GOMALAK CİLASI sürülebilir. Bu cila ile eskimiş mobilyalara, müzik enstrümanlarına veya ahşap objelere parlak bir görünüm kazandırılır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver