Terlans Inşaat Sonrası Çimento Kireç Sıva Harç Sökücü Temizleyici 1000 ml Cement And Lime Remover

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Terlans Inşaat Sonrası Çimento Kireç Sıva Harç Sökücü Temizleyici 1000 ml Cement And Lime Remover

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tarlan Kimya Satıcı Ünvanı: TARLAN KİMYA SANAYİ TEMİZLİK VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ LABORATUARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622020733200018 Vergi Kimlik Numarası: 6220207332
    Bu ürün Tarlan Kimya tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aside dayanıklı kaplama malzemeleri üzerinde bulunan çimento ve kireç kalıntılarını temizleme amaçlı geliştirilmiştir. Seramik, araçınızın boyalı yüzeyi ve cam üzerindeki kireç ve çimento kalıntılarının giderilmesinde kullanılabilir. Aside dayanıklı olmayan kaplama malzemelerinde, cilalı yüzeylerde ve parlatılmış mermerlerde kullanılmamalıdır. NERELERDE KULLANILABİLİR? CAM, BOYALI ALAN (ARAÇLARIN DIŞ KISMI ÖRNEĞİN), PLASTİK, SERAMİK ve FAYANS YÜZEYLERDE KULLANILABİLİR. NERELERDE KULLANIMA UYGUN DEĞİLDİR? MERMER, GRANİT, DOĞALTAŞ ve METAL YÜZEYLERDE KULLANIMA UYGUN DEĞİLDİR!!! İNŞAAT SONRASI BOYA KALINTILARININ GİDERİLMESİ İÇİN UYGUN DEĞİLDİR!!! SİLİKON BAZLI DERZ KALINTILARININ TEMİZLİĞİNDE UYGUN DEĞİLDİR!!! DERZ KALINTISI TEMİZLİĞİ YAPILACAK İSE DERZ KALINTISININ ÇİMENTO ESASLI ve BETONLAŞMAMIŞ OLMASI GEREKİR. BAHSEDİLEN YÜZEYLER DIŞINDA UYGULANACAKSA ÖNCE KÜÇÜK BİR ALANDA ÖN TEST YAPILMALI ve SONUÇ İÇİN BİR KAÇ GÜN BEKLENMELİDİR. KULLANIM TALİMATI: Çimento ve kirecin kirlilik durumuna göre ürün saf olarak veya %20 -%50 oranında su ile seyreltilerek kullanılır. Ürün çimento kalıntılarının üzerine dökülür. 4-5 dk. bekledikten sonra sünger veya fırça ile kalıntılar temizlenir. Daha sonra uygulama alanı bol su ile durulanır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1000+ ml
Geri Bildirim Ver