Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat Oyun Perdesi Büyük

219,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
5 Al 4 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat Oyun Perdesi Büyük

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bilzeka Satıcı Ünvanı: HAMDİYE ÖYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1259008908200001 Vergi Kimlik Numarası: 6610431396
    Bu ürün Bilzeka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Merhaba, içinde
  • 1 adet metin kitapçığı 5 adet şeffaf kukla 4 adet kukla çubuğu 5 adet maske 1 hazır kurulu sahne perde ve perdeye yapıştırmak için ev stickerı bulunmaktadır. Karagöz ile hacivat:
  • Oyun ölçüleri:
  • 37.6x27.2
  • Faydaları:
  • Sözel dil-Kendini ifade etme becerisi, üretkenlik becerisi, özgüven
  • Kaç kişi oynanır:
  • Tek kişi
  • Kutu içeriği:
  • 1 adet portatif sahne, , 4 adet ahşap çubuk ve karagöz ile hacivat oyun kartından oluşur.
  • Oyun tanıtımı:
  • Dış kutunun içerisinden çıkan portatif sahne dik konuma getirilir. Kutunun içerisinden çıkan sticker evler sahnenin alt köşelerine yapıştırılır.
  • Çubuklar tasvirlerin üzerindeki çubuklardan geçirilir. Sahnenin arkasından tercihen sarı ışık veren el feneri gibi ışık aygıtı yerleştirilir. Dış ortamdaki bütün ışıklar kapatılır ve tasvirler perdeye yaklaştırılarak oyun oynanılmaya başlanır.
  • Yaş grubu:
  • 5-99 yaş

Ürün Özellikleri

  • Oyuncu Sayısı 1-2 Kişi
  • Yaş 4+ Yaş
  • Dil Evrensel Dil
Geri Bildirim Ver

Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat Oyun Perdesi Büyük

Geleneksel halk eğlencelerinden olan Karagöz ve Hacivat, eski Anadolu kültürünün önemli örneklerindendir. Ramazan ayında tercih edilerek oynanan gölge oyununda ışık, önemli faktörlerdendir. Bu oyunda uzun çubuk yardımıyla perdeden yansıtılan karakterler oynatılır. Eğitim kurumlarında, evlerde ya da halk eğitim merkezlerinde sergilenebilecek bu performans, kaliteli ekipmanlardan oluşur. Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat oyun perdesi büyük boyutu sayesinde geniş kitlelere oyun sergileme imkanı sunar. Seti kurarken eğlenebilir, renkli stickerları sayesinde karakterleri keyifle canlandırabilirsiniz. Geleneksel kıyafetli karakterlerin yer aldığı gösteri, sözel zeka becerilerini geliştirme konusunda yardımcı olur. Anadolu’ya özgü bu oyun iki boyutlu karakterlerle Karagöz Hacivat oyun perdesi arkasından oynanır. Bu oyunu sergileyen kişiye hayali denir. Siz de bu seçenekle keyifli bir deneyim yaşayabilirsiniz.

  • Geleneksel sergi oyun perdesi
  • Sözel anlatıma uygun ekipman
  • Renkli ve kaliteli baskı

Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat Oyun Perdesi Kullananlar

Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat Oyun Perdesi Kullananlar

Karagöz ve Hacivat, Anadolu’da soyu bir rivayete dayanan hikayenin temsilcileridir. Osmanlı döneminde yaşadığı iddia edilen bu karakterlerin anısı Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat oyun perdesi büyük kullananlar tarafından yeniden canlandırılır. Bu ürün, içerisinde maske ve çubukları barındırır. İhtiyaç duyulan tüm ekipmanı müşterisine sunar. Geleneksel mirasın temsilcilerinden olan bu gösteriyi, çeşitli okul eğitimlerine dahil edebilirsiniz. Canlı tasarımı ve kaliteli baskıları oyunun görsel zevkini üst noktalara taşır. Portatif sahnesi sayesinde birçok farklı alanda gösterim yapmaya uygundur. Her yaştan seyirciye hitap edebilen ve seyir zevki yüksek olan bir oyundur. Bu ürün sayesinde siz de tiyatro performansınızı kolaylıkla ve keyifle sergileyebilirsiniz. Tes Yayıncılık oyun perdesi, beğenilen ekran boyutu ile izleyicilerine mükemmel bir seyir zevki sunar. Sözel ve görsel zekaya hitap eden bu gösteri ile zeka gelişimine destek olabilirsiniz.

Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat Oyun Perdesi Yorumları

Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat Oyun Perdesi Yorumları

Kültürel mirasın nesilden nesile aktarılması ve sözel anlatım becerileri ile toplumsal faaliyetlerin desteklenmesi, son derece önemlidir. Sanat, bu tarihi aktarmanın yollarından biridir. Tiyatro yoluyla aktarım için uygun olan bu ürünle tarihi karakterleri canlandırabilirsiniz. Beğenilen halk eğlencelerinden biri haline dönüşen bu rivayet, Osmanlı dönemine dayanır. Perde ile kuklalar yardımıyla canlandırılan bu gösteride Bursa’da çalışan iki inşaat işçisinin diyalogları canlandırılır. Portatif sahne, maske, plastik çubuk ve tasvir gibi seti tamamlayan ekipmanlar, bu ürün içerisinde hazırdır. Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat oyun perdesi büyük yorumları, bu ürünü deneyenlerin fikirlerini içerir. Müşterisini memnun edecek bu ürü,n keyifli gösteleriler sunmanıza yardımcı olur. Beğenilen kalitesi ve tasarımları ile seyircisini görsel açıdan memnun eder. Pratik kullanımı ve canlı renkleri sayesinde hem okul gösterileri hem şenlikler için sıklıkla tercih edebilirsiniz.

Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat Oyun Perdesi Büyük Fiyatı

Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat Oyun Perdesi Büyük Fiyatı

Eğlenceli şenlik ve etkinliklerin vazgeçilmez parçalarından biri haline gelecek bu gösterinin perdesine siz de sahip olabilirsiniz. Pratik kullanımlı, çok seyircili alanlara uygun ve renkli baskısıyla eğlenirken öğretebilirsiniz. Bu ürünü uzun yıllar yıpranmadan kullanabilirsiniz. Kaliteli baskısı, kısa sürede oluşacak yıpranmaları engeller. Her ortama uyumlu portatif perdesi gösterim için hazırdır. Kolay açılıp toplanabilen ergonomik yapıya sahiptir. Zengin görsel içerikleri sayesinde seyircilerinin ilgisini çeker. Etkinlikleri ilgi çekici hale getirmek ve öğretici bir oyun sunmak isterseniz, bu ürüne kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Kolay kurulumu ve ekipmanları sayesinde ürünü direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Karagöz ve Hacivat, her yaş grubu için dikkat çekici bir gösteri olma özelliği taşır. Tes Yayıncılık Karagöz Hacivat oyun perdesi büyük fiyatı ve bu ürüne dair birçok fazla detayı Trendyol’dan kolayca öğrenebilirsiniz.