Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat Oyun Perdesi

219,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat Oyun Perdesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bilzeka Satıcı Ünvanı: HAMDİYE ÖYÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1259008908200001 Vergi Kimlik Numarası: 6610431396
    Bu ürün Bilzeka tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karagöz Hacivat Sahnesi / Karagöz Hacivat Shadow Theatre (Kutulu)-Kolektif Karagöz Hacivat Sahnesi / Karagöz Hacivat Shadow Theatre (Kutulu) - Elinizdeki set, kurulabilir Karagöz sahnesidir. Evde, okulda ve oyun alanlarında rahatlıkla oynatabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. Yediden yetmiş yediye herkes, geleneksel gölge oyunumuzu oynatabilir artık. Haydi
  • yar bana bir eğlence! İçindekiler: Portatif sahne Değnekler Örnek diyaloglar (piyesler) Karagöz Hacivat kitapçığı Kendinden yapışkanlı 2 adet ev sitickerı Ortaoyunu için maskeler

Ürün Özellikleri

  • Karakter Maşa ile Koca Ayı
  • Yaş 3 - 4 Yaş
Geri Bildirim Ver

Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat Oyun Perdesi

Karagöz ile Hacivat yüzyıllar boyunca kültürümüzün içinde önemli yeri olan bir değerdir. İnsan hayatında tıpkı sinema ve televizyon gibi yer kaplamaktadır. Ramazan eğlencelerinden sahnelere kadar pek çok yerde karşımıza çıkar. Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat oyun perdesi ev, okul gibi pek çok yerde gölge oyununu oynatılmasına olanak sağlar.

 
  • Basit kurulum
  • Eğlenceli aktivite
  • Her yaşa uygun

Karagöz ile Hacivat Oyun Perdesi Kullanımı

Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat Oyun Perdesi Kullanımı

İçerisinde yer alan örnek piyeslerden eski anlatılara kadar pek çok hikâye gölge oyununda kullanılabilir ve canlandırılabilir. Örneğin eğlenceli aktivite olarak öğretici bir hikâye anlatımı için yapılması gereken Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat oyun perdesi kurup ışığı yansıttıktan sonra bir elinize Karagöz’ün bağlı olduğu çubuğu ve diğer elinize Hacivat’ın bağlı olduğu çubuğu aldıktan sonra iki tasviri farkı seslerle sırayla seslendirir ve piyese başlanır. Dilerseniz tek başınıza dilerseniz aileniz ve arkadaşlarınızla tasvirlere hayat verip karşılıklı piyesler canlandırılır. Bu sayede güldürürken düşündüren ve yıllardır süre gelen gülmece devam ettirilir. Gölge oyunun içerisinde Karagöz, Hacivat, Zenne, Çelebi gibi pek çok tasvir yer alır. Her bir piyes için bu tasvirlerden bazıları bazen hepsi kullanılır. Kutu içinden çıkan Karagöz ve Hacivat oyunları kitabı 7’den 77’ye her yaşa uygundur. Kullanıcı deneyimlerini incelemek için Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat oyun perdesi yorum bölümünü inceleyebilirsiniz.

 

Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat Oyun Perdesi Özellikleri

Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat Oyun Perdesi Özellikleri

Geleneksel gölge oyunu pek çok konuda yapılabilir. Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat oyun perdesi özellikleri arasında birden fazla tasvir seçeneği olması dikkat çeker. İçerisinde Karagöz ve Hacivat başta olmak üzere gölge oyunun olmazsa olmazı olan Zenne ile Çelebi gibi 5 adet aslına uygun tasvirlere sahiptir. Basit kuruluma sahiptir. Tes Yayıncılık oyun perdesinin kurulumunu yapmak için önce kutuyu açın ardından içerisinden çıkan sahneyi dik konuma getirin. Çubukları tasvirlerin üzerinde bulunan yerlere yerleştirilir sonra tercihe göre el feneri veya bir ışık kaynağı perdenin arkasında açılır ve dış ortamdaki ışıklar söndürülür. Kutu içinden çıkan Karagöz ve Hacivat oyunları kitabından piyes seçilir. Tasvirler perdeye yaklaştırılıp piyese başlanarak gülmeceyi başlatılmış olunur. 7’den 77’ye herkesin rahatlıkla kullanımına uygundur.

 

Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat Oyun Perdesi İşlevi

Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat Oyun Perdesi İşlevi

Tes Yayıncılık Karagöz ve Hacivat oyun perdesi işlevi. Gölge oyunu sayesinde ufak çocuklara topluluk önünde konuşma, hayal gücünü etkili ve doğru kullanma ile drama becerilerini geliştirmek konusunda sosyal hayat becerilerini eğlenerek öğrenmelerine olanak sunar. Yetişkinlerin gerek çocuklarla gerek kendi aralarında eğlenmeleri ile beraber ailecek keyifli zaman geçirmelerine ve hem mizahi hem öğretici uygulamalara olanak sağlar. Okullarda öğretmenlerin ders materyali şeklinde kullanarak çocukların öğrenimlerini daha eğlenceli bir hale getirmekle beraber sosyal hayatlarında iletişim yeteneklerinin gelişmesine fayda sağlar. Geçmişten günümüze kadar gelen gölge oyunu geleneğini bu sayede sadece Ramazan aylarında değil dilediğiniz zaman hayata geçirmeye olanak sağlayan bir üründür. Tes Yayıncılık Karagöz ile Hacivat oyun perdesi fiyat bilgisi Trendyol’da bulunmaktadır. Dilerseniz ürüne hemen sahip olabilirsiniz.